Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
evet topik coşmaya başlamış gibi geliyo bana
neyse bu pazar hava güzel güneş ısıtıyor yolları derken bi kaş kalkan gezisi yapayım dedim dedimya yollar güzel biraz basaladık kaşta bi çay molası verdsim motoru kontaktan kapattım
sonra kontağı açtığımda enjeksiyon lambası 3 4 dakika kadar bekledikten sonra yandı acaba bi arızasımı var diye düşünüyorum bir iki kere daha yaptı aynı sorunu sonradan düzeltti kendini umarım daha büyük bir sorun açmaz
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
Ne güzel gezmişsin valla, Kaş bu mevsimde nasıl da sakindir kimbilir, canım çekmedi desem yalan olur.
Bu arada, o enjeksiyon lambası olayı kesinlikle normal değil, bir göster ustana bence.
-
enjeksiyon lambası hangisi oluyor acaba ????
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, zaten tanıdıktan tertemiz demişsin, başka birşey söylemeye gerek yok bence, fiyat da makul. 600F'in motorundan zaten korkun olmasın, 26000km bu motor için hiçbir şey değil.
teşekkür ederim.devil egsoz varda ben 600f e çok yabancıyım.daha dorusu bi racing e yabancıyım ben bu motorda yakıt göstergesi göremedim ya habire yakıt alıp duruyorum ya taşcak depo ya bitcek:D zaten 4-5 kez cıktım daha 219u gördüm:p bu hfta sonu hava güzel olursa 230a erişecem inşallah tabi giderse:p
-
racing_time adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim.devil egsoz varda ben 600f e çok yabancıyım.daha dorusu bi racing e yabancıyım ben bu motorda yakıt göstergesi göremedim ya
habire yakıt alıp duruyorum ya taşcak depo ya bitcek:D zaten 4-5 kez cıktım daha 219u gördüm:p bu hfta sonu hava güzel olursa 230a erişecem inşallah tabi giderse:p
yakıt göstergesii yakıt biterken cıkar ekranın sol tarafında )) 5 kademeli 3 litre kaldığı zaman ekranda görürsün 3 litreden aşağı düştükce kademeleride iner
ben 1 senedir biniyorum 600 f e daha 180 i gecemedim korkumdan ))
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Ne güzel gezmişsin valla, Kaş bu mevsimde nasıl da sakindir kimbilir, canım çekmedi desem yalan olur.
Bu arada, o enjeksiyon lambası olayı kesinlikle normal değil, bir göster ustana bence.
evet güneşin tadını çıkarmak için herkes dışarıdaydı galiba bize usta yolu gözüktü
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
-
enjeksiyon lambası hangisi yafff bir cvp verin allah aşkına
-
muyi adlı üyeden alıntı
enjeksiyon lambası hangisi yafff bir cvp verin allah aşkına
Emin değilim ama, kontağı çevirdiğinde yeşil renkli "N" (boş vites) ışığının sağında kısa bir süre yanıp sönen kırmızı lamba olması lazım. Bir de Devir saatinin içindeki küçük led ışık da olabilir. Sonuçta bunların ikisi de kontağı çevirdiğinde enjeksiyon pompasının sesiyle aynı sürede yanıp sonra sönen ışıklar. Buradan yola çıktım.
-
-
[QUOTE=asm;1397122]Hayırlı olsun.
Gözün aydın.
Stock halde bir 2005 veya 2006'ya 13-14 fazla
Motor alma işi netleşsin piyasasını etraflıca araştıracağım.
Kaça maloldu senin motor ve üzerinde ekstra neler var?
bende yoshimura komple egsoz, zero gravity cam, 1000RR sinyal kapakları beyaz,bmc hava filtresi,harris elcik falan var.ayrıca orjinal boyasız,motorun durumu harika rahat 3000 km binebilirim ama ben genede ufak tefek bir bakım yapacam.birde üzerinden çıkan tüm aksesuarlarıda verdi satan abimiz çok iyi bakmış helal olsun diyorum.bence bu şekilde 13000 e kadar alınabilir aklında olsun.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
07 Şubat 2009, 12:42
İnsan bu makineye nasıl kıyar be Bunun hayaliyle uyuyanlar var
Senin için hayırlısı neyse o olsun.
-
09 Şubat 2009, 23:23
slm arkadaşlar motoru satan olupta elinde performans egsoz olan varsa şu aralar değerlendirebilirm bide az kullanılmış bi perf. egsoz arıyorum yardımcı olurmusunuz bu kardeşinize cep numram 533 966 70 41 değerlendirme yapalım bakalım
-
25 Şubat 2009, 01:35
600f cok sağlam ve cok ta ekonomik bir acactır.ayrıca kolay kolay masraf cıkaracağını zannetmiyorum ben 2 yıl kullandım benimki 2001 modeldi hala onun kadar temizini bulsam hiç düşünmem
-
26 Şubat 2009, 02:06
buda benim canavar.
zaten bu makinanın tadını binenler biliyor.
bende hayatta böyle makinaya binmem diyordum ALLAh nasip etti.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
buda benim canavar.
zaten bu makinanın tadını binenler biliyor.
bende hayatta böyle makinaya binmem diyordum ALLAh nasip etti.
Maşallah pırıl pırıl makina, Allah kaza bela vermesin. Aynen dediğin gibi, başka motora binmek gelmiyor içimden.
Ben de benim canavarı satmaktan vazgeçtim bu arada
-
-
Yok satmıyorum Ozan'cım, önümüzdeki günlerde bir buluşma ayarlayıp görüşelim bence de.
Senin makine de maşallah ilk gördüğüm günkü gibi pırıl pırıl hala.
Bu arada, siyah cam ve sinyaller var mıydı ben gördüğümde, yoksa onları sonradan mı ekledin, bir de km kaç oldu senin?
-
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun emre
Sağolasın İlkay, evladımdan ayrılıyor gibiydim resmen
-
eskiden bendede 600f vardı
severim 600f i eski bi fotomu bende koyayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler