Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 600F
    ya gider ayak motoru satıyorum ama satmadan da söyle güzel güzel bineyim hevesimi alayım diyorum.. ucuz yollu max 400 lira falan olmak üzere, 2. el de olabilir, sağlam sesi olan egsoz var mıdır? tok ve racing tarzı agresif bi ses tonu istiyorum... yoshimura gibi ama yoshimura parası olmasın :D çok şey istiyorum biliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı Onyx250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya gider ayak motoru satıyorum ama satmadan da söyle güzel güzel bineyim hevesimi alayım diyorum.. ucuz yollu max 400 lira falan olmak üzere, 2. el de olabilir, sağlam sesi olan egsoz var mıdır? tok ve racing tarzı agresif bi ses tonu istiyorum... yoshimura gibi ama yoshimura parası olmasın :D çok şey istiyorum biliyorum
    gider ayak derken neden satıyorsun ?
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    CBR 600F
    nisan gibi yurtdışına çıkcam ama nakit lazımdı... o yüzden satıyodum... nakit olayını hallettim gibi ama yine de satmayı kafaya koymuşken satayım diyorum... nisan a kadar yavaş yavaş satılır..

Motosikleti
    CBR 600 F 2006
    selam millet. bu aralar kafama takildi motorun rengini degistirme olayi :D
    biliyorum gereksiz bir sey ama beyaz yapmak istiyorum motosikleti ve tahmin edersiniz ki bunun icin depoyuda boyatmak lazim.
    asil soru gelior, sizce depoyu boyatmak motoru satisinda sikinti yaratirmi acaba ? ve assagi yukari kac paraya hallederim bu isi ?

Motosikleti
    nisan gibi yurtdışına çıkcam ama nakit lazımdı... o yüzden satıyodum... nakit olayını hallettim gibi ama yine de satmayı kafaya koymuşken satayım diyorum... nisan a kadar yavaş yavaş satılır..
    seneye yazın motorsuz durabilirim diyorsan problem yok

Alıntı bubblinboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam millet. bu aralar kafama takildi motorun rengini degistirme olayi :D
    biliyorum gereksiz bir sey ama beyaz yapmak istiyorum motosikleti ve tahmin edersiniz ki bunun icin depoyuda boyatmak lazim.
    asil soru gelior, sizce depoyu boyatmak motoru satisinda sikinti yaratirmi acaba ? ve assagi yukari kac paraya hallederim bu isi ?
    ruhsata işletebilirsin boyayı yaptırdığın yerden fatura ve istenilen ek belgeler ile tüv türkten yapılacak ek muayene onayından sonra ruhsatta gerekli değişiklik yapılıyor ama hem biraz maddi hemde zaman kaybı oluyor biraz.
    satarken illaki probem yaratabilir beyaz renk f sportlarda olan bir renk çünkü boyatıldığı belli olacak.

Motosikleti
    CBR 600 F 2006
    F imi satip baska motor almak istemiyorum ama bu rengide degistirmek istiyorum.
    Acaba ebaydan grenaj getirtip depoyada koruyucu gibi birseymi alsam acaba... daha dogrusu varmidir boyle renkli koruyucu gibi birseyler.
    birde bu resmi isleri hic anlamam assagi yukari maddi kayip ne olur bizim icin ilkay varmi bir fikrin ?

Motosikleti
    Alıntı bubblinboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    F imi satip baska motor almak istemiyorum ama bu rengide degistirmek istiyorum.
    Acaba ebaydan grenaj getirtip depoyada koruyucu gibi birseymi alsam acaba... daha dogrusu varmidir boyle renkli koruyucu gibi birseyler.
    birde bu resmi isleri hic anlamam assagi yukari maddi kayip ne olur bizim icin ilkay varmi bir fikrin ?
    işin resmi kısmını bende gerçekten bilmiyorum ama Türkiyedeki prosedürleri bilirsin adamı süründürebiliyorlar bazen.
    ek olarak masraf sanırım çok fazla tutmaz ek1 belgeleri ile uğraşırken biraz bayılırsın sanırım sadece onun haricinde trafiğe başvuruyorsun renk değişikliği için sonra seni muayeneye gönderip tespit istiyorar aldığın belgeyi tekrar geri getirip yeni ruhsat yapraklarını temin ediyorsun

tabi bu benim bildiğim çok daha farklı bile olabilir belki...

Motosikleti
    CBR 600F
    valla o kadar zamandır istanbulda sürüyorum, sayısız çevirmeden geçtim, sadece 1 kere durdurdular o da kimlik kontrol içindi bence istediğini yaptır için rahat olsun... motorlulara pek dokunmuyolar

Motosikleti
    valla o kadar zamandır istanbulda sürüyorum, sayısız çevirmeden geçtim, sadece 1 kere durdurdular o da kimlik kontrol içindi bence istediğini yaptır için rahat olsun... motorlulara pek dokunmuyolar
    bende kaç defa motosikletler için özellikle yapılan çevirmelere girdim
    neyseki problemim yok

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merak edip baktım... yanlış söylemişim 2003 değil de 2001'de gelmiş F4i... bu modelle gelmiş dijital gösterge
    teşekkürler ,2001 ve sonrası dijital gösterge yani,en ideal gösterge tipi devir analog, hız dijital
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    CBR 600F
    arkadaşlar merhaba.benm makinanın balataları eskidi.değiştirmek isityorum.marka önerisi olan varmı?
    eBAY dan baktım ancak ya cargo yok yada pahalı.eğer benm gibi ihtiyacı olan varsa 2 set alıp istanbula göndertebilriz..
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=....c0.m270.l1313

ilkerrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14' Aprilia Caponord 1200
    Bahtsız bedeviyi kampüste ya taksici ya dolmuşçu....

Az önce başıma öyle birşey geldi ki, isteyerek yapmaya çalışssak olmaz. ODTÜ kampüsü içersinde, hazırlık binasının karşısında bi taksici ile dolmuşçu kavga ederlerken yanlarından geçiyorum, taksici dolmuşçuyu itiyor, hooop herif motorun üstüne, şükür düşmedim, ama aynanın kapandığını görüğnce kırıldı sandım indim bi hışımla, önce konuşmaya çalıştım, baktım olmuyor taksiciye anlayacağı dilden derdimi anlattım. Olay yerine 100 metre uzaklıkta olan ofisime geçtim. Kaskımı vs. içeri bıraktım bir stres sigarası yakayım diye diye dışarı çıktım ki ne göreyim, benim sinyal kopmuş, direk grenajdan :( Sol ön sinyalin oturduğu yerin ön kısmı kopmuş :((

Şimdi bunu acilen yaptırmam gerekiyor benim, kafa grenajı sökmeden direk motorla gitsem yaptırabilirmiyimki, birazdan resim çeker koyarım daha iyi anlaşılabilmesi için.
    Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder

Motosikleti
    Alıntı ilkerrrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Az önce başıma öyle birşey geldi ki, isteyerek yapmaya çalışssak olmaz. ODTÜ kampüsü içersinde, hazırlık binasının karşısında bi taksici ile dolmuşçu kavga ederlerken yanlarından geçiyorum, taksici dolmuşçuyu itiyor, hooop herif motorun üstüne, şükür düşmedim, ama aynanın kapandığını görüğnce kırıldı sandım indim bi hışımla, önce konuşmaya çalıştım, baktım olmuyor taksiciye anlayacağı dilden derdimi anlattım. Olay yerine 100 metre uzaklıkta olan ofisime geçtim. Kaskımı vs. içeri bıraktım bir stres sigarası yakayım diye diye dışarı çıktım ki ne göreyim, benim sinyal kopmuş, direk grenajdan :( Sol ön sinyalin oturduğu yerin ön kısmı kopmuş :((

Şimdi bunu acilen yaptırmam gerekiyor benim, kafa grenajı sökmeden direk motorla gitsem yaptırabilirmiyimki, birazdan resim çeker koyarım daha iyi anlaşılabilmesi için.
    grenajı sökmeden zor bir işlem

Motosikleti

Motosikleti
    kopan parçada elinde olması güzel

ama grenajı her halukarda sökmen gerekecek

Motosikleti
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kopan parçada elinde olması güzel

ama grenajı her halukarda sökmen gerekecek
    :(( Peki sinyal nasıl sökülüyor İlkay, giderken sallanıp çizmesin grenajı :/

Motosikleti
    iç kısımda v şeklinde olan alt panzot var onu sök vidalarını çıkartıp
    sinya kablosunu görürsün oralarda zaten oynanmamışsa daha önce kesin soketlidir hemen çıkartabilirsin

Motosikleti
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iç kısımda v şeklinde olan alt panzot var onu sök vidalarını çıkartıp
    sinya kablosunu görürsün oralarda zaten oynanmamışsa daha önce kesin soketlidir hemen çıkartabilirsin
    Teşekkür ederim İlkay ^^

arkadaşlar benim motorun muayne temmzda bitmiş yarın götüreyim diyorum. herkes bişeyler yazmış forumlarda sizede sorayım dedim.
    mivv egzos var susturucusuda var, zenon far var. bunlar muayne için engelmi? ve lastiklerin üretim tarihine filan bakıyorlarmı?

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı alpayfatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim motorun muayne temmzda bitmiş yarın götüreyim diyorum. herkes bişeyler yazmış forumlarda sizede sorayım dedim.
    mivv egzos var susturucusuda var, zenon far var. bunlar muayne için engelmi? ve lastiklerin üretim tarihine filan bakıyorlarmı?
    benim egzoz ve xenon da problem çıkmamıştı.

Alıntı ilkerrrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İlker geçmiş olsun gerçekten büyük talihsizlik. Hazır sinyal kırılmışken daha şık birşeyler düşünebilirsin belki, çok sırıtıyor o koca sinyaller

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler