Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Eylül 2011, 19:35
bubblinboy adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar, fatih kılıçlıdan buji istedim 06 600f için ve NGK IRIDIUM CR9EHIX-9 gönderdi, bu bizim motora uyumlumudur ki acep ?
IMR9C-9H uyumlu diye biliyorum ama buda uyuyorsa idare ederiz. varmıdır bi bilgisi olan ?
o cr9eh-9 modelinin yeni versiyonu bunlar. cr9eh-9 modeli bizim motora uyumlu buda uyumludur ondan.
esas orjinal bujiler ımr9a-9h modelide katalogta bizim motorlara uyumlu model olarak geçer ama 9c de uyar daha yeni versiyondur.
bildiğim kadarı ile hıx'ler 9c'lere göre daha ucuzlar
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
30 Eylül 2011, 00:24
-
30 Eylül 2011, 00:26
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
30 Eylül 2011, 00:27
Yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
30 Eylül 2011, 17:53
tttttttttttt
---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:50 ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar Kısa bir SüreLiğine Motoru satma kararı aldım. ama her an vazgecebilirim ; Bilginize ...
2006 Model ;
34000 KM'de ;
12000 TL istemekteyim...
Kazası bulunmamaktadır. Sadece Sağ grenajında boya bulunmaktadır.
Üzerinde Olabilecek tüm aksesuarlar mevcuttur.
Özellikle Yağ Konusunda cok titiz olduğumu biliyorsunuzdur (Her 3ooo km de Mobil 15-50) ; mekaniği cok cok temiz bir 600F 'tir kendileri...
İLetişim ; 0544 789 77 77
Önceki Sayfalarda bol Miktarda fotoğrafım mevcuttur.
Yine bir kaç tane ekleyeyim...
cakalaz
keşke ıstanbul'da olsaydın senı yakından takıp edıyorum motoruna verdıgın onemıde bılıyorum keşke motorunu yakından görme şansımız olsaydı bızım memlekete yakınsın fakat yazdan yaza gıdıyorum 600 f 'ı kafaya koydum alıcam param hazır ama kafama yatan bır motor hunuz bulamadım
-
01 Ekim 2011, 12:44
cakalaz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar Kısa bir SüreLiğine Motoru satma kararı aldım. ama her an vazgecebilirim ; Bilginize ...
2006 Model ; 34000 KM'de ; 12000 TL istemekteyim...
Kazası bulunmamaktadır. Sadece Sağ grenajında boya bulunmaktadır.
Üzerinde Olabilecek tüm aksesuarlar mevcuttur.
Özellikle Yağ Konusunda cok titiz olduğumu biliyorsunuzdur (Her 3ooo km de Mobil 15-50) ; mekaniği cok cok temiz bir 600F 'tir kendileri...
İLetişim ; 0544 789 77 77
hayrına 10bin veririm
Felon adlı üyeden alıntı
@cakalaz
Hayabusa mı?
busa yasak ona
-
01 Ekim 2011, 13:38
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
busa yasak ona
En büyük hatayı bu motosikleti satmakla yapacak. Böylesine temiz bir motosikleti daha zor bulur. 2.Hatayıda busa almakla yapacak. Biliyorum alınca o başında 3 olan 3 haneli rakamları görmeyi deneyecek...
Biraz touring'e kaydırmak lazım, yoksa sonunu iyi görmüyorum...
-
01 Ekim 2011, 14:01
Gökhan adlı üyeden alıntı
En büyük hatayı bu motosikleti satmakla yapacak. Böylesine temiz bir motosikleti daha zor bulur. 2.Hatayıda busa almakla yapacak. Biliyorum alınca o başında 3 olan 3 haneli rakamları görmeyi deneyecek...
Biraz touring'e kaydırmak lazım, yoksa sonunu iyi görmüyorum...
motor almayacam diyordu ama almadan duracağını sanmam
ek olarak busanın temizini bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor neredeyse alan herkes paso 300+ gidip tekere kalktığı için bol bol...
zaten temiz kullananda satmıyor kolay kolay
-
01 Ekim 2011, 14:11
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
motor almayacam diyordu ama almadan duracağını sanmam
ek olarak busanın temizini bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor neredeyse alan herkes paso 300+ gidip tekere kalktığı için bol bol...
zaten temiz kullananda satmıyor kolay kolay
Arada diyorum yere daha saglam basan touring birşeyler bakalım diye ama hiç oralı olmuyor. İlla elcikle sele seviyesi aynı olan grenajlı motosiklet alacak. Eleman piyasa yapmanın derdinde
-
01 Ekim 2011, 14:35
Gökhan adlı üyeden alıntı
Arada diyorum yere daha saglam basan touring birşeyler bakalım diye ama hiç oralı olmuyor. İlla elcikle sele seviyesi aynı olan grenajlı motosiklet alacak. Eleman piyasa yapmanın derdinde
ben onu otobüs durağındaki reklam yerlerine yapıştırayım yeterince piyasa olur (=
-
03 Ekim 2011, 14:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0305091/detay/
Herkese selamlar
şu zımbırtıyı kullanan varmı hic aranızda uzun yolculukta iyi olur gibime geliyor.
-
03 Ekim 2011, 17:41
arkadaşlar
yarın ektekı motoru alıyorum düşüncesi olan varsa paylasabılırmı bırde yetkılı servıse götürmeyi düşünüyorum 150 tl istediler sizce ne yapmalıyım servıse götürmelımıyım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9296859/detay/
-
03 Ekim 2011, 18:55
Holocaust46 adlı üyeden alıntı
ben kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum 80 90 km/h süratten sonra müzik dinlemek imkansız. boşa para verme benim yaptığım gibi.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
03 Ekim 2011, 19:00
Bu kask içine takılan zımbırtılardan daha memnun kalanı görmedim. Müzik için alıyorsanız o ufak kulaklıklardan bakmak daha mantıklı ama yogun trafikte müzik olayı riskli. Kullanılacagı zaman ses olayını abartmamak lazım. Dış dünya ile baglantıyı koparmayacak bir ses seviyesinde kullanmak lazım
-
03 Ekim 2011, 22:37
-
03 Ekim 2011, 22:54
Sagol ilkay 1-2 bakım işi var sonra makyajlarına bakarız .Bu arada Eski avatar iyice paslanmıştı yenileyim dedim
-
03 Ekim 2011, 23:39
cemdoga adlı üyeden alıntı
bu motosiklet temiz olabilir ancak fiyatı mantıklı gelmedi bana. o fiyatlara 05-06 rr bulunabilir.
bu tarz bir motosiklet düşünüyorsanız km ve model odaklı aramayın. km düşürme olayıda bu nedenle oluyor zaten. yani talep az km olunca motosiklet sahipleride km düşürüp arzediyor.
bu tarz motorlar birazda şans işidir yorgun ve hor kullanılmış az kmli bir motordan bakımları zamanında ve eksiksiz yaopılmış bilinçli kullanıcıdan alınma yüksek km li bir motosiklet daha mantıklıdır. ancak motosiklet kullanıcıları daha almadan satmanın hesabını yaptıgı için ( alıcı gezmeyi seven ve buna hem vakit hemde zaman ayırabilen birisiyse bir sezonda 15-20 bin km yapabilir)
eger canlı görme şansınız varsa heryerini inceleyin
km düşürme olayı giderek yaygınlaşmakta gerek arabalarda gerekse motosikletlerde. bu durum tiksinti verici olsada bazı insanlar bunu hakediyor. adam dürüstçe km ile oynamadan açıyor bir ilan acil satması lazım ya paraya ihtiyacı var yada tarz degiştirecek yada model yükseltecek ama km yüksek diye ilanlara tıklanmıyor bile oysaki düşük km li ilanların toplasan ne kadarı düşürülmemiş gerçek kmsinde.
neyse konuyu uzatmayalım. bende cbf 500 ü sattıktan sonra 600f aradım ancak temiz 600 f bulmak zor oldugu için sezonu motosikletsiz geçirdim para biriktiriyorum yeni kasa 600rr alacagım. kısmetse ocak-şubat ayında.
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
-
04 Ekim 2011, 00:58
cemdoga adlı üyeden alıntı
bende cumartesi için benim motoru görmeye davet edecektim seni. :( hayırlısı olsun. o kadar para vermişken 150 TL ye bakma ustaya göster derim için rahat olsun en azından.
-
04 Ekim 2011, 12:44
Arkadaşlar merhaba..Benzin aldıktan ve 30 km yol yaptıktan sonra (zorlamadım moturu) vites küçültürken motorun sesi kalınlaştı ve stop etti. bir süre beklemeden çalışmıyor ve egsozdan çıkan ses normalin hayli kalını..motordan vuruntu sesi falan gelmiyor. stop ettiğinde eğilip sol taraftaki boşluktan baktığımda, karbüratör manifoltundan bir kaç damla benzin damlattığını gördüm..acaba benzin pompası mı göçtü..yada hortumlardan birimi çıktı..? fikri olan varmıdır..?
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
-
04 Ekim 2011, 21:00
arkadaşlar
ilginize çok teşekkür ederim söyledıklerinizi dikkate alarak mortorumu almış bulunmaktayım yakında resımlerı eklerım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler