Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Eylül 2011, 12:55
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
Sanırım motorumu satıyorum bir arkadaşımın baskıları sonucunda, alıcamda alıcam 3 aydır kafamın etini yedi :D Satmak işin kolay kısmıda, ne alıcam karar veremedim, 600rr veya r6 düşünüyorum ama fikirlerinize de sonuna kadar ihtiyacım var
600f gibi sport touring diyebilecegimiz bir motosikletten sonra VFR 800 iyi gider. (SS'lere geçince 600f'in rahatlıgını ararsın ) Kaldıki VFR 800'de kombine abs gibi bir güvenlik donanımı var. Sırf bunun için dahi alınır. Tabiki buna ek olarak v4 motordan çıkan yüksek torkuda unutmamak lazım.
Reklamlar
-
22 Eylül 2011, 13:11
Gökhan adlı üyeden alıntı
600f gibi sport touring diyebilcegimiz bir motosikletten sonra VFR 800 iyi gider. (SS'lere geçince 600f'in rahatlıgını ararsın
) Kaldıki VFR 800'de kombine abs gibi bir güvenlik donanımı var. sırf bunun için dahi alınır. Tabiki buna ek olarak v4 motordan çıkan yüksek torkuda unutmamak lazım.
Herşeyi cok güzel düşünmüşler cok güzel ama. sıralı 4 silindir sesi bambaşka ya Ben olsam vazgecemezdim bu sesten
-
22 Eylül 2011, 13:39
Antalya / Kemer:
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
virajlar müthişti :
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
22 Eylül 2011, 14:43
Holocaust46 adlı üyeden alıntı
Herşeyi cok güzel düşünmüşler cok güzel ama. sıralı 4 silindir sesi bambaşka ya
Ben olsam vazgecemezdim bu sesten
8bin devirden sonra sen v-tech mevzusunu hayata geçir bak seste neler oluyor (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
22 Eylül 2011, 14:43
sen satmak istemiyorsan söle benimkini alsın sende kurtul haha
:D Esasında 600f ten çok çok memnunum ama benim motoru temiz tutmak çok zor rengi sebebiyle, ufak tefek çiziklerde çok belli oluyor, bir daha mat siyah mı? töbee xD
600f gibi sport touring diyebilecegimiz bir motosikletten sonra VFR 800 iyi gider. (SS'lere geçince 600f'in rahatlıgını ararsın
) Kaldıki VFR 800'de kombine abs gibi bir güvenlik donanımı var. Sırf bunun için dahi alınır. Tabiki buna ek olarak v4 motordan çıkan yüksek torkuda unutmamak lazım.
VFR 800'üde çok düşündüm ama, bilemiyorum yani biraz daha fazla performans istiyorum sanki. Gerçi beyaz bir VFR 800 bulursam işler değişebilir :D
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
-
22 Eylül 2011, 19:57
30 TL benzin ile ; 130 - 200 km/h aralığında, devirli kullanımda ; 95 km (yani 100 km'de 7 litre) yol yaptım. Normal mi acaba ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
22 Eylül 2011, 21:01
[QUOTE=ilkerrrr;2456637]
@SilentScream
Hayırlı olsun ledler yakışmış, herhangi bi boşluk kaldımı grenajla sinyal arasında ? Bir de sanki dik köşesi aşağıya bakacak şekilde (en uzun kenarı üstte olacak şekilde) takılabilirse daha güzel duracak gibi.
/QUOTE]
evet boşluk kaldı maalesef, çok önemli değil sadece 18 dolar verdim çiftine belki başka alır takarım şimdilik böyle. Bu arada yatırmışın herhalde motoru geçmiş olsun, bence tecrübe kazanmadan r6 felan uzak dur başına iş alma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
600f gibi sport touring diyebilecegimiz bir motosikletten sonra VFR 800 iyi gider. (SS'lere geçince 600f'in rahatlıgını ararsın
) Kaldıki VFR 800'de kombine abs gibi bir güvenlik donanımı var. Sırf bunun için dahi alınır. Tabiki buna ek olarak v4 motordan çıkan yüksek torkuda unutmamak lazım.
ben arkadaşın VFR sini kullandım, artılarıda var eksileride. Mesela + olarak tork çok iyi geliyor 600f den sonra, ayrıca motor yola çok iyi oturuyor ve oldukça rahat. - ise 600f den sonra biraz yavaş geliyor hızlanması sert değil, ayrıca hantal biraz ağır yani. Ama çok güzel motor bencede...
-
23 Eylül 2011, 10:38
Herkese günaydın arkadaşlar. Bugün ufak bi kaza yaptım Ataşehir de 2. köprüye bağlanmak için shell e doğru inerken sağ şeritte ilerliyordum. Önümdeki minibüs pat diye durunca, sol tarafa kırdım ama kurtaramadım. Sağ manetin ordan sıyırıp-vurma karışımı bişey oldu. sonra motor altımda balık gibi sağa-sola oynamaya başladı, düz tutamıyordum motoru 50 60 metre o şekilde gittikten sonra motor düz gitmeye başladı. Benzincide yakındı Allah'tan girdim bi nefes aldım.
İşin ilginci dün arkadaşlarım kısa manet almışlardı doğum günü hediyesi. Onları takmış olsam serce ve yüzük parmağım ya kırılacak yada kopacaktı. Şuanki manetlerim orjinal manet olduğundan yamulup carpma etkisini emip parmaklarımı korumuş. Şans mı diyeyim ne diyeyim artık.
Zaten benzinciye girer girmez parmaklarıma baktım. 7-8 ay once arkadaşımın parmagı kırılmıştı benzer bi kazada.
Verilmiş sadakam varmış diyelim.
-
23 Eylül 2011, 11:06
SilentScream adlı üyeden alıntı
evet boşluk kaldı maalesef, çok önemli değil sadece 18 dolar verdim çiftine belki başka alır takarım şimdilik böyle. Bu arada yatırmışın herhalde motoru geçmiş olsun, bence tecrübe kazanmadan r6 felan uzak dur başına iş alma...
Sağol ^^ Küçük birşeydi ya, koruma topuzları sağolsun ucuz atlattık, ceket yoktu ama üstümde, dükkanın arkasından önüne alıyordum motoru, giymedim bende ceketi, kolumda ufak bir yarayla atlattım, motordada egzozun altındaki kelepçede ufak bir hatıra kaldı Bu aralar eğitimler dolu dizgin, gs-2, gs-3 hızımızı alamadık nerde eğitim bulsak katılıyoruz :D Motor sürüşüm baştan aşağı değişti, eskisi gibi pervasız değilim :=)
-
23 Eylül 2011, 11:10
Herkese günaydın arkadaşlar. Bugün ufak bi kaza yaptım Ataşehir de 2. köprüye bağlanmak için shell e doğru inerken sağ şeritte ilerliyordum. Önümdeki minibüs pat diye durunca, sol tarafa kırdım ama kurtaramadım. Sağ manetin ordan sıyırıp-vurma karışımı bişey oldu. sonra motor altımda balık gibi sağa-sola oynamaya başladı, düz tutamıyordum motoru 50 60 metre o şekilde gittikten sonra motor düz gitmeye başladı. Benzincide yakındı Allah'tan girdim bi nefes aldım.
İşin ilginci dün arkadaşlarım kısa manet almışlardı doğum günü hediyesi. Onları takmış olsam serce ve yüzük parmağım ya kırılacak yada kopacaktı. Şuanki manetlerim orjinal manet olduğundan yamulup carpma etkisini emip parmaklarımı korumuş. Şans mı diyeyim ne diyeyim artık.
Zaten benzinciye girer girmez parmaklarıma baktım. 7-8 ay once arkadaşımın parmagı kırılmıştı benzer bi kazada.
geçmiş olsun arkadaşım sadaka vermeyi unutma..
-
23 Eylül 2011, 11:24
Geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın. Bu arada manet konusuna deginmen iyi olmuş. Sırf güzel görünmesi için kısa manet degişikliginin nelere sebep olabilecegini göstermiş oldun...
-
23 Eylül 2011, 11:41
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, takip hızımıza ve mesafemize daha fazla dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatan bir senaryo olmuş Manetlerin kısa olmamasıda büyük şans, ben olsam geldiği gün takardım =))
-
23 Eylül 2011, 11:53
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, takip hızımıza ve mesafemize daha fazla dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatan bir senaryo olmuş
Manetlerin kısa olmamasıda büyük şans, ben olsam geldiği gün takardım =))
Evet sanırım takip mesafem biraz kısaydı. Bende dün takmayı cok istemiştim. ama bilmiyorum takmayı. Hatta İlkay dan yardım istemiştim haftasonu hallederiz demişti. İyikide öyle demiş.
-
23 Eylül 2011, 21:12
geçmiş olsun
şu aralar bir dikkat etmek gerekiyor sanırım. ya biz dikatsiz davranmaya başladık yada sürücüler daha kasap olmaya başladılar.
bu son kazamda hele ben bunu anladım gerçekten insanlar daha kasap sürücüler olmaya başladılar.bu son kazamdada adam solumda ilerliyorken sanki sağ tarafında araç yokmuş gibi üstüme kırması gibi...
-
23 Eylül 2011, 21:19
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
şu aralar bir dikkat etmek gerekiyor sanırım. ya biz dikatsiz davranmaya başladık yada sürücüler daha kasap olmaya başladılar.
bu son kazamda hele ben bunu anladım gerçekten insanlar daha kasap sürücüler olmaya başladılar.bu son kazamdada adam solumda ilerliyorken sanki sağ tarafında araç yokmuş gibi üstüme kırması gibi...
evet kasap gibi sürüyor herkes, bizim memleket de arabayı kurallara uygun kullanan insan sayısı çok az sahiden. Yurt dışına her çıktığımda "vay be medeniyet işte bu " diyip geri dönüyorum sevgili ülkeme. Bu arada orjinal manetlerin ucundaki o kocaman topuzun kocaman olmasının sebebini de yeni öğrendim bende, parmakları korumak için. Kısa manet bende düşünüyordum ama vazgeçtim varsın koca topuzlu manet olsun...
-
23 Eylül 2011, 22:51
SilentScream adlı üyeden alıntı
evet kasap gibi sürüyor herkes, bizim memleket de arabayı kurallara uygun kullanan insan sayısı çok az sahiden. Yurt dışına her çıktığımda "vay be medeniyet işte bu " diyip geri dönüyorum sevgili ülkeme. Bu arada orjinal manetlerin ucundaki o kocaman topuzun kocaman olmasının sebebini de yeni öğrendim bende, parmakları korumak için. Kısa manet bende düşünüyordum ama vazgeçtim varsın koca topuzlu manet olsun...
parmak mevzusu ellerin tutuş pozisyonu ilede alakalı mesela ben parmaklarımı içeri doğru tutuyorum öyle alışmışım.
-
23 Eylül 2011, 23:26
chopperrider adlı üyeden alıntı
Antalya / Kemer:
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
virajlar müthişti :
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
Gri ve siyah cbr serisinde çok güzel duruyor....
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
parmak mevzusu ellerin tutuş pozisyonu ilede alakalı mesela ben parmaklarımı içeri doğru tutuyorum öyle alışmışım.
ilkay nasıl oldun.....ve motor ne alemde...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
23 Eylül 2011, 23:38
Abi bende ice doğru tutuyorumda. Sonucta parmakları koruycaz diede keto gibi tutmanın alemi yok
-
24 Eylül 2011, 15:19
arkadaşlar bir süredir http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8986175/detay/ ilandaki motorla ilgilenıyorum da hiç araştırıp soranınız yada resımden yorum yapabilcek arkadaşlar varmıdır? Kütahyada hondanın yetkılı servısıde yok ne yazık ki
-
25 Eylül 2011, 00:25
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
ilkay nasıl oldun.....ve motor ne alemde...
Motosikleti bu gün servise çekeceklerdi ama mobil servisin fatih taraflarına gitmesi gerekmiş polis motorlarının bir kısmına yerinde bakım yapmak için o yüzden bu gün alınamadı büyük ihtimal.
Abi bende ice doğru tutuyorumda. Sonucta parmakları koruycaz diede keto gibi tutmanın alemi yok
:D
bizde bu trafik oldukça mecbur öyle yapacaz gibi
bugün montajladığımız manetleride merak ettim fotoğrafta nasıl görünüyor
Hytloth adlı üyeden alıntı
bu motor daha öncesinde istanbulda satılıktı sanırım yeni satılmış olsa gerek masrafı olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler