Offf offf motorumu çok özledim havalar düzelsede biraz binebilsek
Offf offf motorumu çok özledim havalar düzelsede biraz binebilsek
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hepimizin derdi aynı sanırım, yağmur kesilmiyor bir türlü.
KAç gündür çalışmıyor motor, yatıyor resmen, içime dert oldu.
Wallahi Görkem geldi hava düzeldi Düzelmese de binicez işte hhhıııhhh
teşekkürler dreamdark. biraz daha bekleyip daha yüksek modelli olanı alacağım hüç gözüm tutmadı baktıklarımı..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Benim gibi başka pasını çözen oldu mu şu 2 günlük güzel havada?
600f topiği motorumu özledim ben. Sattım onu geçen yılın sonunda. He güzel gazlıyoduk beraber süperdi yaa gitti benim asfalt aslanım :s buda 2300 km lik gezimizin linki en aktif zamanlarımız :(
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...k-tabanca.html
Bostancı-Kartal arası sahilyolunda turladım dün biraz. Bir ara Küçükyalı ışıklarda dururken bir baktım arkamda benim motorun ikizinden. Yeşil yanınca biraz efendi efendi gittik, birbirimizin nabzını ölçtük, sonra yol boş, baktım arkadaş gazlıyor, ben de takıldım peşine. Biraz gazladık, yetişip solladım ilerde, sonra yetişemedi zaten. Maltepe'den dönüyordu, ben de geldim yanına; selamlaşıp ışıkları beklerken biraz sohbet edip kazasız sürüşler dilekleriyle ayrıldık. Arkadaşın motor 44,000km' deymiş, benimki 18500km' de, herhalde bundan dolayı biraz performans farkı oldu. Pilotaj da etkili olmuş olabilir belki bilemiyorum, doğru devirde ve seri vites geçişleri.. ama düz yoldu sonuçta, çok fazla etkili olduğunu da sanmıyorum açıkçası.
Neyse ne, sonuç olarak gazlamak iyi geldi valla.
ya arkadaşlar 600f'e plakalık iptali yapan arkadaşımz var mı ?
Arkadaşlar 600f de,2, vites arızası yaşayan arkaşlar varmı aranızda.Kronik bir arıza..Merak ettim kimlerde ortaya çıktı bu durum ?
Bir ara kafaya takmıştım ben de bunu. Fakat 600F'in plakalığı, bagajın devamı olan alt kapağın uzantısı olduğu ve tek parçadan oluştuğu için, ayrıca sökülemiyor. Kesmek gerekiyor ve ben de orjinalini bozmak istemiyorum.
Bu yüzden kenarlarını keserek plakayı ufaltıp, orjinalini bozmadan kuyruğu da biraz kısalttım.
Ama 600F'de plaka iptali için kendinden led sinyalli komple alt kapak satıldığını görmüştüm geçen seneki fuarda. Motaks diye bir firma getiriyordu. Fakat fiyatı biraz pahalı geldiği için alamamıştım o dönem. 150 -200$ civarı birşeydi yanılmıyorsam.
İleride imkan olursa alacağım ama, sanırım bizim motorlarda kuyruk iptali için tek ve en mantıklı çözüm bu.
Ya da o alt kapağı komple söküp kalıbını çıkarttırarak, plakanın olduğu kısma da bir şekil düşünüp, sanayide fibercide filan daha ucuza maledemez miyiz acaba bunu?
İlk defa senden duydum açıkcası, nasıl bir arızaymış bu?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)