Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Eylül 2011, 12:35
teşekkürler
motoru düşündüğüm yok yan üzülsem başka üzülmesem başka ona karar vermedim
kollarımdaki yanıklar can sıkıcı biraz betonol müdür nedir tendüryot süreceğim düzelene kadar günde 1 2 kez iltihaplanmaması için.
onun haricinde trafik karşı tarafı hatalı buldu sanırım hafta içi göreceğiz durumu artık.
boyunluğumu çıkarttım artık canımı yakmaya başladığından dolayı. eskisi gibi sarı kocaman boyunluklardan değil beyazlı koyu grili br zımbırtı içinde süngerler tutan plastil perçinler batıyordu sanırım
bunun haricinde hepinize teşekkür ederm.
dediğim gibi hyatımda ilk defa montumu giymedim ve sonucunu çekiyorum
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
18 Eylül 2011, 15:26
çok geçmiş olsun dostum. Üstelik bizim orda olmuş kaza. Numaramda var keşke arasaydın beni uçarak gelirdim. Motoruna hic üzülme derim boşver giden mal olsun. Daha iyi şekle getirirsin iyileşince. Sende cok büyük hasarlar yok Allaha şükür. Tekrar Tekrar cok gecmiş olsun.
-
18 Eylül 2011, 16:29
geçmiş olsun İlkay. Allah beterinden saklasın. bakkala bile gitsek ekipmansız binmemek lazım bir kere ihtiyacımız oluyor onlara çünkü. umarım kısa sürede iyileşirsin.
Ugur
-
18 Eylül 2011, 23:18
Büyük Geçmiş olsun Allah acil şifalar verir İnşallah.... bu da herkese(ben dahil) ders olsun , mont da kask kadar önemli bir ekipmanmış demek ki...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
ugurersop adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun İlkay. Allah beterinden saklasın. bakkala bile gitsek ekipmansız binmemek lazım bir kere ihtiyacımız oluyor onlara çünkü. umarım kısa sürede iyileşirsin.
Ugur
dostum senin motorun durumu nasıl , satmayı düşünebilirim demişsin ... kaç model kaç km ..? ne renk
-
18 Eylül 2011, 23:41
zeymen adlı üyeden alıntı
Büyük Geçmiş olsun Allah acil şifalar verir İnşallah.... bu da herkese(ben dahil) ders olsun , mont da kask kadar önemli bir ekipmanmış demek ki...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
dostum senin motorun durumu nasıl , satmayı düşünebilirim demişsin ... kaç model kaç km ..? ne renk
cocuk dah a yenı kaza yapmıs sordugun seye bak.sırası mı sımdı? kasap et derdınde koyun can derdınde.
ortak tekrar gecmıs olsun. dun dedım gıbı bana kızardı mont gıymedıgım zaman bu sefer kendı gıymedı. neyseki cok sukur cıddı bısey yok.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
18 Eylül 2011, 23:56
Çok geçmiş olsun arkadaşım sen iyisin ya gerisi önemli değil üzülme...
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
19 Eylül 2011, 10:35
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
herkese selam
dün ciddi bir kaza atattım ataşehirde. benim yaşlarımdaki bir genin f1 araçlarını birbirini geçmeden önce yan şerite kendini attığı gibi üstüme kırdı diresiyonu ve soldan bana çarptı.hayatımda ilk defa montumu giymemiştim ve sürüklenirken eyvah kollarım oldu. neyseki yanık ve sıyrıklar dışında birşeyim yok kollarımda ve omuzlarımda. arabanın çarpma etkisi ile sol bacağımda da ufak bir ağrı var akşam hastanede geçti gece geldim eve.
prosüdürler gereği boyunluk var boynumda pazartesi çıkacak kollarıma ve omuzlarıma ilaç sürüyoruz belli aralıklarla kendi yanma hislerini tekrar tekrar hatırlatıyorlar saolsunlar sağ el serçe parmağımdada ufak bşr kırık varmış sanırım çatlak atel takıldı oyüzden.
şu an için iyi sayılırım kısaca dinleniyorum düzelene kadar.
kazaile ilgili bir fotoğraf çekemedim ambulans ve arkadaşım gelene kadar bir yandan kendimi kontrol ederken bir yandan arabayı kulanan genci sakinleştrmeye çalışıyordum bir yandan meraklı kalabalığı vardı tabi en son dellenip herkese bağırmaya başladımbirşeyler yaptırmak için.
motorumdakş hasarlar ise sağ yan grenaj muhtemelen değişim gerekiyor doku kaybı var çarpma etkisi ile alternatör kapağım kırılmış motoru dikmemle yağın boşalması bir oldu. egsoz susturucu yerinden çıkmış sanırım bunun haricinde tekrar boyaya girecek daha yeni almışken...
başka birşey varmı diye bakmadım küçükbakkalkyde yediemin otoparkına çekilmiş 1 günlüğüme trafikten men edilmiş.
bi ara trafiğe gidip dosyalarımı alacağım
iLk@yy çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusundan. Bütün arkadaşların da dediği gibi motor nasılsa tekrardan eski halini alır önemli olan senin iyileşmen. tekrardan geçmiş olsun.
-
19 Eylül 2011, 10:59
selam ufuk ben..foruma yeni katıldım..yazılanları okurken sizin kazaya denk geldim..henüz tanışmıyoruz ama büyük geçmiş olsun..Allah tekrarını göstermesin..
-
19 Eylül 2011, 11:09
İlkay çok büyük geçmiş olsun :(
Kolundaki yaralara tendüryot sürme aman diyim, onun yerine baticon sür. Yanık kısımlara "silverdin" sürmende çok iyi olacaktır. Birde betanol'ü bilmiyorum ama "bactroban" diye bir krem var antibiyotikli, hem yaralar iyileşmeye başladığı zaman kolundaki gerilmeyi azaltacaktır yumuşatarak hemde enfeksiyon kapmaması için yardımcı olacaktır. Yaranın üstünüde kapama bırak hava alsın ama giyinip soyunurken dikkat et. Enfeksiyon riskini azaltmak için antibiyotikte içebilirsin ama bir doktora danış antibiyotiğe başlamadan önce.
Tekrar çok büyük geçmiş olsun :(
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
-
19 Eylül 2011, 11:11
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
teşekkürler
motoru düşündüğüm yok yan üzülsem başka üzülmesem başka ona karar vermedim
kollarımdaki yanıklar can sıkıcı biraz betonol müdür nedir tendüryot süreceğim düzelene kadar günde 1 2 kez iltihaplanmaması için.
onun haricinde trafik karşı tarafı hatalı buldu sanırım hafta içi göreceğiz durumu artık.
boyunluğumu çıkarttım artık canımı yakmaya başladığından dolayı. eskisi gibi sarı kocaman boyunluklardan değil beyazlı koyu grili br zımbırtı içinde süngerler tutan plastil perçinler batıyordu sanırım
bunun haricinde hepinize teşekkür ederm.
dediğim gibi hyatımda ilk defa montumu giymedim ve sonucunu çekiyorum
Geçmiş olsun...
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
19 Eylül 2011, 20:51
bu gün trafik biriminden bilir kişi kaza tespit tutanağını aldım
karşı taraf asli kusurlu durumda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
19 Eylül 2011, 21:55
İlkay , büyük geçmiş olsun , acil şifalar dilerim...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
19 Eylül 2011, 22:05
geçmiş olsun Allah şifa versin beterinden korusun...
-
19 Eylül 2011, 22:14
Raphae1 adlı üyeden alıntı
cocuk dah a yenı kaza yapmıs sordugun seye bak.sırası mı sımdı? kasap et derdınde koyun can derdınde.
ortak tekrar gecmıs olsun. dun dedım gıbı bana kızardı mont gıymedıgım zaman bu sefer kendı gıymedı. neyseki cok sukur cıddı bısey yok.
Raphae1 ben o soruyu ilkaya sormadım ki ugurersop arkadaşımız motoru satabilirim demiş; ondan alıntı yapmayı beceremedim galiba.... Çok Özür Dilerim
-
19 Eylül 2011, 23:00
ilkay okur okumaz sende bişey olmadıpğını gördüm ve gerçekten sevindim çok geçmiş olsun can sıkılıcak bi durum ama hiç sıkma en kötüsü böyle olsun canına bişey olmasın mala gelsin yeterki çok çok geçmiş olsun krdeşim.
-
19 Eylül 2011, 23:32
-
19 Eylül 2011, 23:45
Raphae1 ben o soruyu ilkaya sormadım ki ugurersop arkadaşımız motoru satabilirim demiş; ondan alıntı yapmayı beceremedim galiba.... Çok Özür Dilerim
dostum sahibinden.com'a ilan koydum aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9144014/detay/
-
20 Eylül 2011, 00:21
ilkay geçmiş olsun, kaza esnasında montun olmaması kötü olmuş, umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun...
-
20 Eylül 2011, 04:15
sanırım yanlıs anlasılma olmus. sende kusura bakma dostumç,.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
20 Eylül 2011, 18:04
Arkadaşlar biraz önce dükkana bir motor tamircisi geldi..Benim motorda 6000-7000 devir arası şırıltı var dedim egzantrikten gelen..dedi ki..sök gergiyi çıkar yerinden..ama o halde sakın marşa basma yada vitese takma..gerginin ucundaki mile altılık somun kaynattır. yani biryada iki milim uzat gergiyi..tak yerine..ses kesilsin..önce aklıma yattı..ama sizlere soramadan edemedim..doğru bir uygulama olur mu bu..ne dersiniz..?
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
İlk@y umarım daha iyisindir...
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler