Motordan inince; elini zincirin orta alt bölümüne getir 1-1.5 kadar esniyorsa normaldir; fazlasında gerdirmen gerekiyor
Motordan inince; elini zincirin orta alt bölümüne getir 1-1.5 kadar esniyorsa normaldir; fazlasında gerdirmen gerekiyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar elinde 600f'in orjinal topuk korumaları olan varmıdır, benimkiler orjinal değil ve kırık, bu yüzden ayakkabılara zarar veriyor. Olan varsa benimle iletişime geçsin lütfen...
bizim motosikletler için çok problem yaratmayabilir ama touring makinalarda camın pozisyonu daha farklı olduğundan bunu göz önüne almak gerek diye düşünüyorum
en azından gökhan benim kadar uzun değil
çık dışarı daha ne bekliyorsun (= biraz gözümüz şenlensin başka manzaralarda
saol abicim amin
zincir ile ilgili doğan cevap vermiş zaten
evet ön fren hidroliğinin kutusudur. dot4 fren hidroliği koyman gerekir içine. ama eksilmesi biraz zordur onun sisteminde herhangi bir yerde kaçak yoksa eğer. tümüyle dolu olduğundan da boş görüyor olabilir misin ?
bir diğer durumda sisteminde kaçak var ise çok iyi kontrol etmen gerekir. bizim motosikletlerdeki fren hortumlarının sağlıklı kullanım ömrü genel olarak 5 ila 6 yıl gibi bir süre en fazla. eğer değiştirecek isen parana kıyıp çelik fren hortumu alman yönünde olacaktır. fren eskisinden çok daha güçlü olacak ve hortumun genleşmesinden kaynaklanan performans düşüklüğü yaşamayacaksın en azıdnan. kullanım ömrü bizim hortumlara göre çok daha fazla uzun...
e-bay'de hell plates olarak geçiyor. karbon olanlarını 100 - 120 dolardan satıyorlar genelde bir çift takım olarak. karbon olması bence daha iyi hem ayakkabı topuğunda iz bırakmaz benim ayakkabılarda olduğu gibi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Arkadaşlar merhaba;cbr 600 f in ön ve arka lastik hava basınçlarının ne olması gerektiğini acil yazar mısınız?bulamıyorum takıldım.....
veee sonunda beni memnun edecek bir kask buldum. Suomyde Vandal serisinde karar kıldm ve bugün satın aldım biraz tuzlu bir kask ama beni cok memnun etti.
Görüntü pek içacıcı değil biraz tembellik edip güneşi arkama almadım
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
ön 36 arka 42 idealdir
Teşekkür ederim. Soldaki kaskı gecen haftta kız arkadaşıma almıştık, kırmızısını da kendime almıştım. 600 lira ve 70 80 civarı ugultu baslıyordu. iade ettim kaskı. Bu kaskı aldım bugün e5 te bi deneme fırsatım oldu limitlerini 160 170 civarına kadar banamısın demiyo ses sıfır. Daha yukarı cıkmadım cıksam belki hala ses gelmeyecekti. 1100 lira falan dedi Anesteki adam. Ben dedim o etiket fiyatı sar bana bunu 900 e :D sardıda sagolsun. Bugün itibariyle 2 haftada motoruma 2300 lira harcamış bulunmaktayım
ve sonunda Jr. F'i çıkarttım
karşınızda fotoğraflar
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
daha ayrıntılı güzel fotoğrafları bu gün çekeceğim sanırım bir aksilik olmaz ise
bu arada aynalarada ince bir kat vernik attırdım sonuç çok daha güzel ve parlak oldular
sezon bitmesine rağmen 600 f 2006 modeller hala 13-14 bin tl :-] geçen sene daha ucuzdu bu ne yaaa???????? yanarım yanarım dreamdark emre abinin motoru geçen sene 11.500'e felan satılmıştı , bu sene olsaydı 15 bin lira ederdi ...
İlkay adam motorun üstüne nazarlık 1-2 tane toz atar yahu. Yavru parlıyor . Umarım hem böyle kalır.(tabiki sinyalli haliyle)
gelelim dünden kalan fotoğraflar kısmına (=
işte devamı
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
By ilkyy at 2011-09-11
işte günden kalan kareler bunlardı kısaca
bu arada fotoğraf makinasını elimden kapıp motosikletimin ve benim fotoğrafımı çeken görkeme teşekkürler
ek olarak padok sehpası içinde teşekkür ederim karşıdan bu taraflara kadar getirdin benim için zahmete soktum seni
yok be kimse o rakamlara satamıyor bence emin ol. zaten uzun süre kalan ilanlardan anlarsın satılamadıklarınıda
daha temizlemedim vallahi dün arkadaşta kaldım kapalı garaj olsada baya toz vardı gerçi ama yeni pasta cila olmasının artısı olsa gerek
15 gün sonra bir daha pasta cila olacak boya otursun iyicene bir son güzelliği olacak oda.
sinyaller için emrahı bekliyordum. dün yazmış kırmızı renkli kalmamış diye olsun mavi gönder o zaman dedim bende bekliyorum işte saolsun oda
Nedemek İlkay'ım lafı bile olmaz... yalnız benım okadar fotom varken agzımın gorunmedıgı fotoyu mu ekledın? diğerlerini mailime atarsan mutlu mesud olurum :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Motora ve giyime her hafta bişeyler katıyorum Arkadaşlar bugün Redline marka spor manet almayı düşünüyorum alacağım renge jantlarımı ve peg lerimide boyatacağım. Ben altın sarısını cok istiyorum ama acıkcası motora gider mi emin değilim. Sizin fikriniz nedir acaba?
Motorumda budur.
Fatih kılıçlı redline ın altın sarısı rengi olanının solduğunu söylemişti.Bence üstüne çok az daha para koyup şunlara bak derim.
http://www.brnmotor.com/index.php?pa...mart&Itemid=71
altı aydır satamayan adam hala da 12.750 diyor sağ tarafı komple çizikli yatmış motora...
Para konusuna pek takılmıyorum acıkcası. Sadece motoruma yakışacak renkte olsun istiyorum. Acaba altın sarısı yakışırmı bilemedim. Gri-Siyah 600f e cok yakışmıştığını gördüm ama benimki gümüş grisi o yüzden kararsızım. Mavi yada kırmızı nasıl olur acaba. Tabi jantlarda aynı renk olacak
tamamdır rapidshare şekli ile link atarım
git istersen görüşmeye düşündüğün rakamı nakit olarak göster satıyormusun satmıyormusun diye sor.
sıcak para çok iş görüyor pazarlık konusunda
krom manetlerde olacaktı yanlış hatırlamıyorsam.
redline markada olmayabilir ama e-bay'de görmüştüm 1 2 defa.
istersen araştır biraz
bu arada dünden bir fotoğraf
kurtköyde çok ayrı bir forum sitesinden abisi vasıtası ile tanışmıştım kendisi ile
By ilkyy at 2011-09-13[COLOR="Silver"]
Doğan nerdesin ? ne o fotoğraf paylaşamıyormusun artık
gaz veriyim biraz
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)