Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ağustos 2011, 02:10
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
IMR9C-9H taktım, direk hondadan aldım bide, biraz tuzlu oldu ama iyi oldu sanki
cr9eh-9 bujilerde kötü değil.sanırım alt devirlerde biraz daha düşük performans veriyor sadece.
alpayfatih adlı üyeden alıntı
ben bi temizliyim hava filitresini hayvan çekişten düştü ondandır belki
şimdi bu bendeki filitre K&N olduğu için illaki k&n temizlik kitimi alayım? yoksa yarı fiyatına başka markalarda var onlardanda alsak olurmu ?
normalde performans hava filtreleri orjinallere göre daha açık aralıklı deliklere sahiptirler. dolayısı ile motorun içerisine kaçabilecek toz ve pislik oranı daha fazladır. orjinal ürünleri kullanman senin yararına olacaktır
Holocaust46 adlı üyeden alıntı
Şuan m3 var bende. Pirelli diablo süper corsa ve Pirelli dragon süper corsa arasında nasıl bir fark var acaba? bilgin varmı?
bilmiyorum ama google motosiklet lastik testleri diye aratınca çıkıyor bir sürü sonuç fazla zamanım olmadığı için bakmadım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
23 Ağustos 2011, 02:26
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
IMR9C-9H taktım, direk hondadan aldım bide, biraz tuzlu oldu ama iyi oldu sanki
4 adet'ini kaça aldın acaba???
lazer iridıum sanırım...
işçilik felan kaça patladı???
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
23 Ağustos 2011, 12:17
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
4 adet'ini kaça aldın acaba???
lazer iridıum sanırım...
işçilik felan kaça patladı???
Ustamda 1 tane mevcuttu, Honda'dan 3 adet aldım, tanesi 65 TL :( Ben ustama pek sormam ne, ne kadar diye Yağ değişimi, buji değişimi, 1 adet buji, hava filtresi temizliği, zincir bakımı, sol panzinottan ses geliyordu, vida yeri çatlamış düşmüş, onun tamiri (panzot - panzinot tam adı nedir bilmiyorum hala ) ve onun dışında motorun genel kontrolü toplamda 200 TL verdim ustama. Yağların kutusu 20TL desen, 80TL yağ, elindeki bujiyide bana 50 TL'den vermiş olsa toplamda 130 TL, 70 TL de işçilik vermişiz demek ki
---
Eylül ayında zinciri değiştiricem, onu yaparken aradan şu egzantrik gergisinide çıkartayım diyorum, zincir önerilerinize açığım Bir de @SilentScream'in geçenlerde bahsettiği manuel gergi olayı var, araştıran veya kullanan var mı aramızda ?
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
-
23 Ağustos 2011, 18:07
herkese selamlar 10 gün önce bende cbr 125 ımı satıp 600 f ıme kavustum en yakın zamanda resimleri siznle paylasıcam
-
23 Ağustos 2011, 18:15
-
23 Ağustos 2011, 18:39
OTO 'ya sarma kanka ; Sana XX alacuk
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
23 Ağustos 2011, 18:40
cooper candır hızı hissettirir ama motosikletin yeri bambaşka
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
23 Ağustos 2011, 20:32
arkadaşlar hepinize selamlar. bende aranıza yeni katılıyorum. ilk defa 600'e geçiş yapıyorum ve ciğeri çok sağlam bir 91 600 f aldım. fakat grenaj ve yedek parça da sıkıntım olabilir acaba bildiğiniz bir yerler varmı bulabileceğim. yardımcı olursanız sevineceğim. saygılar ilker...
-
24 Ağustos 2011, 01:38
cakalaz adlı üyeden alıntı
OTO 'ya sarma kanka ; Sana XX alacuk
miniyi hiç sevmezdim. hatta bir kaç kez binmeme rağmen
taki bu fotoğraftaki versiyonu kullanana kadar
denemelisin diyim sana sadece....
Felon adlı üyeden alıntı
cooper candır hızı hissettirir ama motosikletin yeri bambaşka
hızı hissetmek değil sadece.ufak olması yere yakın olması 1600cc supercharger boost teknoloji motoru gerçekten farklı. ve uygun gidildiğinde az yakmasıda başka bir güzellik...
farklı bir his gerçekten kullanmak ki istanbul trafiğinde hiç bir arabayı kullanmaktan zevk almayan ben için. yoksa bmw7'den range rover vogue'e kadar geniş bir yelpazede araba denemişliğim vardır. ama mini zevkli başka birşey.
91 600f adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hepinize selamlar. bende aranıza yeni katılıyorum. ilk defa 600'e geçiş yapıyorum ve ciğeri çok sağlam bir 91 600 f aldım. fakat grenaj ve yedek parça da sıkıntım olabilir acaba bildiğiniz bir yerler varmı bulabileceğim. yardımcı olursanız sevineceğim. saygılar ilker...
e-bay üzerinden bulabilirsin bir çok parçayı. fatih kılıçlıya bakman gerekecektir sonra başka bir çok parça için araman gerek
-
24 Ağustos 2011, 02:43
-
24 Ağustos 2011, 04:03
onurcum motorsuzluğun verdiği bir halde var tabi. ama bazı arabaları kullanmanın verdiği zevk başkadır ya hani kendisine hastır. mini s'in bu versiyonu bu konuda başarılı olmuş.
soruna gelecek olursak.
600f'te ortalama 18 lt yakıt alıyor tepeleme doldurduğunda. düzgün kullanım ile uzun yolda sanırım 300km rahat yaparsın bu makina ile dertsiz.
rr ile 240 km felan yaparsın sanırım.
sonra 600f oturuş pozisyonu olarak daha rahat biraz daha. 600fte gidonlar mesnetin üstündedir rr'da mesnetin altındadır.
bu arada motorun temizliği için bakarsan hepsi aynı. rr'da sıkan f'tede sıkıyor merak etme o yüzden hepsini iyi araştır serviste iyi incelettir...
takas olarak bakında herkes üst model bakıyor işte
-
24 Ağustos 2011, 15:32
Slm arkdşlar naslsnz uzun bayadır giremiyorm yakında fotoları atıcam led stop ve f1 led yaptım makineye )
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
25 Ağustos 2011, 11:10
hakan07 adlı üyeden alıntı
Slm arkdşlar naslsnz uzun bayadır giremiyorm yakında fotoları atıcam led stop ve f1 led yaptım makineye
)
F1 led bende çok takmak istiyorum fakat aklımdaki gibi küçük bir lamba bulamadım, merakla bekliyorum.
-
25 Ağustos 2011, 12:08
sanırım 600f'den sıkıldım :(
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
25 Ağustos 2011, 14:09
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
F1 led bende çok takmak istiyorum fakat aklımdaki gibi küçük bir lamba bulamadım, merakla bekliyorum.
Video çektimde pc ye atıcam yüklerm buraya f1 led kendi el yapımım reklamcıyım zaten kendim ürettm oraya göre orjinalliğini bozmadan reflektörün yerine taktım led stopla birlikte uyum sağladı çok hoş gözüküo. birde uzaktan kumandalı olması avantaj oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
http://imageshack.us/clip/my-videos/20/h8x.mp4/
video burda izleyebilirsiniz yorumlarınız bekliyorm arkşlar...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
25 Ağustos 2011, 14:56
chopperrider adlı üyeden alıntı
sanırım 600f'den sıkıldım :(
doğanda aynı problemden şikayetçi.
kısaca özetlemem gerekirse şehir içi gündelik kullanımda beklenilen zevki verememesi normal. ama sürekli olarak üst limitlerin zorlanmasıda iyi değil. doğan geçenlerde şikayetçiydi hızdan. rize otobanına her çıktığımda en az 200 garanti görüyorum. 250 felan basıyor çıktımı yola e motoru ilk aldığında hızlı geliyordu şimdi alıştı. hayabusa alacam diye tutturmuştu. bende kızdım zaten orada yol basmak için gayet el verişli. alıcaksın o motorlada 300 330 basacaksın. ilk zamanlar hızlı gelecek ama zamanla alışacaksın her güb bastığın için dedim.
ben bu tarz motosikletlerin viraj kabiliyetini sevdiğimden dolayı kullanıyorum. bu yüzden motosiklete binerken sadece tek bir mevzudan zevk alacağınızı düşünmeyin. benim için 30 km hız ile ilerlerken bile başka bir zevki var motosiklet kullanmanın...
-
25 Ağustos 2011, 15:10
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
doğanda aynı problemden şikayetçi.
kısaca özetlemem gerekirse şehir içi gündelik kullanımda beklenilen zevki verememesi normal. ama sürekli olarak üst limitlerin zorlanmasıda iyi değil. doğan geçenlerde şikayetçiydi hızdan. rize otobanına her çıktığımda en az 200 garanti görüyorum. 250 felan basıyor çıktımı yola e motoru ilk aldığında hızlı geliyordu şimdi alıştı. hayabusa alacam diye tutturmuştu. bende kızdım zaten orada yol basmak için gayet el verişli. alıcaksın o motorlada 300 330 basacaksın. ilk zamanlar hızlı gelecek ama zamanla alışacaksın her güb bastığın için dedim.
ben bu tarz motosikletlerin viraj kabiliyetini sevdiğimden dolayı kullanıyorum. bu yüzden motosiklete binerken sadece tek bir mevzudan zevk alacağınızı düşünmeyin. benim için 30 km hız ile ilerlerken bile başka bir zevki var motosiklet kullanmanın...
İlkay, aslında ben sanırım spor motosikletten sıkıldım. Yeri geldi otoyol gazlamaları yaptım çoğu zaman gidip mekan zaman bulup uğraştım viraj çalıştım, bilmem ne yaptım ama sanırım gazımı da hevesimi de aldım Tarz değiştirmem yakındır gibi hissediyorum. Sıralı 4 silindiri bırakamam diyordum ama ne karıncaları görecek kadar viraja yatmak ne +200 km/h süratte makastan makasa koşmak ne de robocop gibi giyinip rüzgarı hissediyorum martavalını yaşamak artık motosiklet kullanmak gibi gelmiyor bana.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
26 Ağustos 2011, 00:47
o zaman senin scooter alma vaktin gelmiş bir honda today
-
26 Ağustos 2011, 05:35
-
26 Ağustos 2011, 16:17
arkadaşlar debriyaj balatası olarak ne kullanıyorsunuz? bu yan sanayi olanlar var uygun fiyatlı, bana ne gibi bi eksisi olur yan sanayi balatanın ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler