500 TL'ye tulum. vallahi iyiymiş. spor motosikleti bırakacak olmasam istanbula ilk gittiğimde alırdım
500 TL'ye tulum. vallahi iyiymiş. spor motosikleti bırakacak olmasam istanbula ilk gittiğimde alırdım
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Tulumun fiyatı iyiymiş ama kalite nasıl acaba ? gidip görür ve beğenirseniz haber verin bizde alalım
bende yeni egzozumu paylaşayım bari
birde jant şeridiyle ilgili sıkıntımı dile getimek istiyorum. jant şeridini çekmeyi başaramadım bir türlü hep yamuk oldu. eskisini sökmek isterkende jantın boyası çıktı hep resimlerde görünüyor
keitinin makinesi var elimde ama nasıl birşey çözemedim beceremiyorum :D
arkadaşlar Merhaba 8000 km lik bir cbr 125 kullanımından sonra yavaş yavaş 600 F bakmaya başladım an itibari ile araştırma aşamasındayım Bir ilan gözüme takıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6663693/detay/ sizce nasıl? önerilerinizi alabilirmiyim.
ben motoru alırken bı ilan vardı ve aynen şöyleydi,
2006 mod,
8650 km (km orjınal demiş)
14,500 TL,
bende şöyle soru yönelttim,
''KM orjınalmı,,,Aklınızdaki Son fıyat nedır,,,,İlk Sahibimisiniz???''
Gelen Cevapta Aynen Söyleydi,,,
^^Evet KM Orjınal,,,Pazarlıgı Motor Başında Düşünüyorum 13.5,,14 gibi son olabılecek mıktar,,,,,,,,,,,,,,ve can alıcı cevap
İl Sahibi değilim,arkadaşımdan aldım,arkadaşımda arkadaşından almış,arkadasımın arkadası ilk sahibinin arkadaşıymış
Nasıl Ama
Yani önemli olan motorun yan yatmışlığı değil boya görmüşlüğü değil önemli olan MOTORu CİĞERİ...
Şimdiden Hayırlı Olsun Almayı Planladığın Motorun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
km orjinal olması bana göre zor ama yinede bakmak lazım. Zincire, radyatöre, jant göbek bilyalarına bakılabilir. İyi bir usta ile gidersen bu saydıklarıma bakarak anlar km orjinal mi değil mi. Bizim bu milletde ki km takıntısı nereden geliyor hiç anlamış değilim. Yurtdışında millet 600f ile 200 bin km deviriyor ve youtube a video koyuyor, bizde 30 bin oldumu kimse almaya yanaşmıyor çok enteresan..
Arkadaslar lastige kac psi hava basiyorsunuz heryerde on 36 - arka 42 yaziyor zincir muhafazadada oyle yaziyor ama sanki cok fazla gibi
35 'e 40 vuruyorum ben
yeni kaskım geldi; e artık iftarda bi trabzon yapmak lazım
Uploaded with ImageShack.us
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben 30 bın km de aldım motoru,
yağ değiştim fıltre değiştim buji aldım henüz takmadım
motorumu aldıgımın 15. günü 1500 km yola çıktım
ilk 200 km hep tereddütteydım acaba sorun yaşatırmı diye,
ama artık edirneden karsa basar giderim marsa
Motorda yan yatmış boya görmüş çizik varmış umursamam,
önemli olan CİĞERİDİR...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
olm bu kask ne la
pembeli felan
sen iyice bozdun...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Kask çok güzel görünüyor,
Merak ettiğim birkaç nokta var ses nasıl, içi yıkanmak için çıkyor mu birde son resimdeki kısım nedir
Saygılarımla...
son fotoğraf kaskın çene altı pad'ini gösteren bir fotoğraf. tabi kaskın içide afilli şekilli olduğundan padleri görüyoruz renkli bir şekilde :D
birde hava pompalama sistemi ile basıncı boşaltmaya yarayan düğmeler var
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Lastik patladıgında kaskın içindeki bu sistem sayesinde şişirebiliyorsun
Yanaklardaki pedlerin içinı hava ile doldurup boşaltmaya yarayan bir sistem . Kaskı taktıktan sonra şişiriyorsun bu sayede yanakardaki pedler yüzü tam olarak kavrıyor buda ses ve koruma yönünden büyük bir artı tabiki. Bu sistem bildigim kadarıyla Scorpion'un 450+750+1000 modellerinde var ama hepsinde aynı kalitede mi bilmiyorum.
Kask aldıktan bir kaç ay sonra pedler gevşer ve kask biraz bollaşır. İşte pompa burda devreye giriyor. O kırmızı büyük yer pompa. Oraya basarak pedlerin şişmesini sağlıyoruz, böylece kask tekrar ilk günkü gibi kafamıza oturuyor. Dolayısıyla ses yapımıyor. Ayrıca bir önemli tarafı da kaza anında hava yastığı görevi görmesi
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/02-HO...item27b852371d
Arkadaşlar, linkteki ürünün grenajsızını bulabileceğim yer bilen, tavsiye edebilecek var mı, sadece far lazım bana. Kaç zamandır güzel bir xenon+angel eye karışımı arıyordum bu oldukça hoşuma gitti (Beyaz rengini arıyorum).
Teşekkürler.
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
bunlar işini görür sanırım
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...#ht_4195wt_940
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/01-02...a#ht_550wt_853
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)