Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Temmuz 2011, 20:15
tedirgin34 adlı üyeden alıntı
tahmin etmiştim
bekleriz bir çayımızı içersin (=
barismert adlı üyeden alıntı
4 silindir 109 beygir 600f ile 18 lt 300km yapabiliyosaniz helal olsun hangi devir araliginda kullaniyosunuz ( yanlis anlamayin bilgi amacli soruyorum)
6bin devirin üstüne pek çıkmadan motoruda boğmayacak şekilde ve elinin altındaki gaz kolunu sakince kullanırsan (motora o an yediği kadar gaz verirsen) bu kadar yakıyor ortalama.
ben şehir içi dışı karışık 20 kuruş yakmıştım kışın.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
27 Temmuz 2011, 20:50
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bekleriz bir çayımızı içersin (=
6bin devirin üstüne pek çıkmadan motoruda boğmayacak şekilde ve elinin altındaki gaz kolunu sakince kullanırsan (motora o an yediği kadar gaz verirsen) bu kadar yakıyor ortalama.
ben şehir içi dışı karışık 20 kuruş yakmıştım kışın.
yerinizi belirtirseniz gelirim çay içmeye
-
27 Temmuz 2011, 20:55
Tarabyadayim aksamlari yolunuz duserse beklerim
-
28 Temmuz 2011, 11:09
beyaz takıntısı bende hep vardı ılkay arabamın jantlarıda beyazdı severım pıst aracı havası verıyo bana sımdı sıra motorda ılk maddı olanakta
-
28 Temmuz 2011, 11:30
Arkadaşlar benim motorun arka tekerden, düşük süratte, tam olarak tarif etmek gerekirse "gıykk gıykk " diye bir ses geliyor. Ses sürekli değil, motoru garaja sokarken, ileri geri manevralarda nadiren duyuyorum, bazen de ışıklarda yavaşlarken. Başta önden geliyor sandım ses, ustaya gösterdim, korktu ses yapmadı ustanın yanında :=) Döndüğümde garaja girerken babam söyledi sesin arkadan geldiğini, kaskı çıkarıp dinlemeye çok üşenmiştim, sıcaktan erir vaziyetteyken. Korumaları çıkarıp biraz serinledikten sonra dinledim bende, ses arkadan geliyor kesinlikle. Bu anlatım üzerine kimsenin bir tehşis koymasını beklemiyorum ama, fikri olan, ya da daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olanınız varsa düşüncelerinizi merak ediyorum.
-Ses balatadan geliyor dediğinizi duyar gibiyim, balata yaklaşık 3000km önce değişti, ses ise son 1000km'dir var.
-Lastikler değişeli yaklaşık 4000km oldu.
-
28 Temmuz 2011, 12:23
ben bir motoru çıkartayım gün ışığına iftar yaparız olmadı hep beraber. parçaları bekliyor halen daha :(
barismert adlı üyeden alıntı
Tarabyadayim aksamlari yolunuz duserse beklerim
çayını içeriz artık seninde ( ilkan kalk yürü gidiyoruz 100 tane çay içip adamı batırmaya )
cbrpc35 adlı üyeden alıntı
beyaz takıntısı bende hep vardı ılkay arabamın jantlarıda beyazdı severım pıst aracı havası verıyo bana sımdı sıra motorda
ılk maddı olanakta
emrahın makina çıkmadı halen daha şeref usta biraz laylaylom davranmaya başladı. bu gün yarın çıkacak sanırım.
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim motorun arka tekerden, düşük süratte, tam olarak tarif etmek gerekirse "gıykk gıykk " diye bir ses geliyor. Ses sürekli değil, motoru garaja sokarken, ileri geri manevralarda nadiren duyuyorum, bazen de ışıklarda yavaşlarken. Başta önden geliyor sandım ses, ustaya gösterdim, korktu ses yapmadı ustanın yanında :=) Döndüğümde garaja girerken babam söyledi sesin arkadan geldiğini, kaskı çıkarıp dinlemeye çok üşenmiştim, sıcaktan erir vaziyetteyken. Korumaları çıkarıp biraz serinledikten sonra dinledim bende, ses arkadan geliyor kesinlikle. Bu anlatım üzerine kimsenin bir tehşis koymasını beklemiyorum ama, fikri olan, ya da daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olanınız varsa düşüncelerinizi merak ediyorum.
-Ses balatadan geliyor dediğinizi duyar gibiyim, balata yaklaşık 3000km önce değişti, ses ise son 1000km'dir var.
balata temizleme spreyi sıkmayı denedin mi? yoldaki minik taşlar yoz vs'de balatadan bu sesin gelmesini sağlar. ek olarak diskin yamulmuş olabilir bir ihtimal.
-
28 Temmuz 2011, 12:34
balata temizleme spreyi sıkmayı denedin mi? yoldaki minik taşlar yoz vs'de balatadan bu sesin gelmesini sağlar. ek olarak diskin yamulmuş olabilir bir ihtimal.
Balata spreyi denemedim ama taş-toz sebepli olan sesler daha ziyade fren yaparken gelir diye düşündüm, birde arabalardan sürekli duyduğumuz üzere ince bir ses olacağını tahmin ediyorum. Benim gıcırtı baya tok, kendine has, dolu dolu , haftasonu deneyeceğim, umarım çözer. Diskin yamulmuş olabilme ihtimali bile can sıkıcı geliyor kulağa :( Umarım bir yamukluk yoktur, gerçi yamulcak bir pozisyona girmedi hiç, kendi kendine sıcaktan yamulmadıysa
-
28 Temmuz 2011, 13:59
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
aynı sorun geçenlerde (1.5 ay önce) bendede olmaya başladı ve hâlâ devam ediyordu en son motosikletimi kullandığımda. ustaya götürmüşdüm bende tarif edememişdim ve aynen ustadan benimkide korkmuştu arka tekerden bir yerden geliyordu ama çözemedim daha. çözersen burada yazarmısın dostum
-
28 Temmuz 2011, 14:04
arka lastik rulmanı yağsız kalmıştır
O yüzden düşük devirde döndüğü zaman ses yapıyo olabilir.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
28 Temmuz 2011, 14:13
bubblinboy adlı üyeden alıntı
aynı sorun geçenlerde (1.5 ay önce) bendede olmaya başladı ve hâlâ devam ediyordu en son motosikletimi kullandığımda. ustaya götürmüşdüm bende tarif edememişdim ve aynen ustadan benimkide korkmuştu
arka tekerden bir yerden geliyordu ama çözemedim daha. çözersen burada yazarmısın dostum
bizim motorlar ürkek çıktı desene Çözüm bulur bulmaz paylaşacağım ^^
ExTReMa adlı üyeden alıntı
arka lastik rulmanı yağsız kalmıştır
O yüzden düşük devirde döndüğü zaman ses yapıyo olabilir.
Not aldım bunuda kenara, kulağa mantıklı geliyor ^^
Ustaya bir defterle gideceğim, olası problemler bunlar diye verecek tork anahtarını, çok biliyorsan sen yap diyecek
-
28 Temmuz 2011, 21:54
Temiz ve hesaplı cbf600 arıyorum.Bi tane bursada buldum 2007model 23.000km de ABSli 12.000tl yazmış 11e verirse almayı düşünüyorum.
Bu model enjeksiyonlumudur acaba?
Bildiginiz temiz ve hesaplı cbf600 varsa önerilerinizi bekliyorum.
-
28 Temmuz 2011, 22:44
panoromeo adlı üyeden alıntı
Temiz ve hesaplı cbf600 arıyorum.Bi tane bursada buldum 2007model 23.000km de ABSli 12.000tl yazmış 11e verirse almayı düşünüyorum.
Bu model enjeksiyonlumudur acaba?
Bildiginiz temiz ve hesaplı cbf600 varsa önerilerinizi bekliyorum.
f4i olarak geçen modellerin hepsi enjeksiyonludur.2004 (hatam olabilir) sonrasında oksijen sensörü çıktı ekstra olarak.
yani 2001 (kırmızı beyaz mavi) ve sonrası enjeksiyonlu. 2006ya kadar olan modellerin parçaları hemen hemen tümüyle aynı.
-
29 Temmuz 2011, 23:40
-
30 Temmuz 2011, 00:30
eyz adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun umarım son kazan olur bu
şasede bir problem yok ise gerisini çokta kafana takma. değişip aynen kullanabileceğin parçalar neticede
-
30 Temmuz 2011, 20:38
eyz adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş. allah bi daha yaşatmasın...
-
01 Ağustos 2011, 00:13
Yine 4000 km ve yine
Yağ-Yağ Filtresi-ÖN ; ARKA Fren balata değişimi
Mobil 15-50
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
01 Ağustos 2011, 02:03
şu renkli zincirlere biraz takmış durumdayım şu aralar.
şöyle bir zincir alasım var tabi dişlileride değiştireceğim artık milatlarını tamamlamış durumdalar.
fakat ondada arka dişliyi alt resimdeki gibi alsammı derdindeyim.
stock'ta dişliler16-46 108 link 525lik zincir var
benim alacaklarımda 16 ön ve resimde görünen 45lik dişliler ile 120lik zincir (108 olarak kısalacak)
soru şu
bu tarz zincir dişliler ile iligli problem yaşayanlar varmı. veya görünüş dışındaki artı ve eksileri ile ilgili yorum rica edeceğim.
ek olarak pek çok satıcıda çoğunlukla 520lik zincirler var. bunun artı ve eksileri nelerdir tam olarak ? 530luk zincir nasıldır kısaca aralarındaki fark ve artıları eksileri
tabi bunlardan vazgeçip x-ring li did takımda alabilirim. türkiyedeki fiyatları 450-500 civarlarında e-baydan 300 civarı bulunabilir sanırım buda.
-
01 Ağustos 2011, 10:49
şu renkli zincirlere biraz takmış durumdayım şu aralar.
şöyle bir zincir alasım var tabi dişlileride değiştireceğim artık milatlarını tamamlamış durumdalar.
fakat ondada arka dişliyi alt resimdeki gibi alsammı derdindeyim.
stock'ta dişliler16-46 108 link 525lik zincir var
benim alacaklarımda 16 ön ve resimde görünen 45lik dişliler ile 120lik zincir (108 olarak kısalacak)
soru şu
bu tarz zincir dişliler ile iligli problem yaşayanlar varmı. veya görünüş dışındaki artı ve eksileri ile ilgili yorum rica edeceğim.
ek olarak pek çok satıcıda çoğunlukla 520lik zincirler var. bunun artı ve eksileri nelerdir tam olarak ? 530luk zincir nasıldır kısaca aralarındaki fark ve artıları eksileri
tabi bunlardan vazgeçip x-ring li did takımda alabilirim. türkiyedeki fiyatları 450-500 civarlarında e-baydan 300 civarı bulunabilir sanırım buda.
Dişliyi bilemedimde, zincir çok güzel durucak sanki senin motorun üstünde ^_^
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
-
01 Ağustos 2011, 11:32
2006 modellerde ön amortisör ayarı varmı?
bi abimde 2004model var ön amortisörler ayarlanabiliyor 2006larda amortisör ayarı yok dedi?
ayrıca bu çamurluk iptali nasıl yapılır 600f lere? bagaj anahtarı içinde olduğundan kesmeden iptal edilmez gibime geldi ona bi işlem yapıcaz ama nasıl yapsak
---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
buldum bile emre abi yapmış zamanında
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...odifiyesi.html
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
01 Ağustos 2011, 11:42
[QUOTE=< iLk@yy >;2413266]ben bir motoru çıkartayım gün ışığına iftar yaparız olmadı hep beraber. parçaları bekliyor halen daha :(
çayını içeriz artık seninde ( ilkan kalk yürü gidiyoruz 100 tane çay içip adamı batırmaya )
bana zaten çay olsun :D 50 ben zorlarım 50 sen :Dtamamdır.
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:40 ----------
eyz adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun önemli olan sana birşey olmamış olması
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler