Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı bubblinboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler ilkay. Ürünü Amerikadan aldım ve kargo süresinde sıkıntılar çıkıyormuş. inşallah bir sorun olmaz.
    Fotoğraflarıda kesinlikle yüklerim, bu heyacanımı sizinle paylaşmak güzel

Motordaki değişiklikler sadece elcik, manet, denge topuzu vs. olmicak.
    Arka koltuğa bir kapak ile arka teker için çamurluk almayı ve koltuk altındaki kapağıda değiştirmeyi düşünüyorum ama onlar biraz zaman alır gibi. çünkü onları kendi paramla almam lazım.
    Sizce çok mu abartı olur :D
    ürünler burda
    http://www.dscbikeshop.com/products/...2003-6610.html
    http://www.powersportsfx.com/sa/p/Ho...ire_Hugger.htm
    http://www.targa1.com/IntoSite/Manuf...s/25-151CB.htm
    kapak olarak bunu düşünebilirsen hemen hemen yarı fiyatına sayılabilir.
    http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CBR600-F...item484137d923
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 600 F 2006
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kapak olarak bunu düşünebilirsen hemen hemen yarı fiyatına sayılabilir.
    http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CBR600-F...item484137d923

görmüştümdüm zaten onu ama diğerini daha çok beğendim ve o linki sadece ürünü göstermek için vermişdim daha ucuza olan yerlerde var. mesela burda 185$
    http://www.motorcycletoystore.com/sp...f4i/p_242.html

hatta bi yerde 160$ civarı bi fiyata görmüşdüm.

Motosikleti
    görmüştümdüm zaten onu ama diğerini daha çok beğendim ve o linki sadece ürünü göstermek için vermişdim daha ucuza olan yerlerde var. mesela burda 185$
    http://www.motorcycletoystore.com/sp...f4i/p_242.html

hatta bi yerde 160$ civarı bi fiyata görmüşdüm.
    boyasız -60$ diyor
    ben olsam boyazı alıp motorun rengine boyatırdım burada.
    hemde boyaya verdiğin yere kalıp çıkartması için izin verirsen ücretsiz boyar sana

Motosikleti
    CBR 600 F 2006
    boyasız -60$ diyor
    ben olsam boyazı alıp motorun rengine boyatırdım burada.
    hemde boyaya verdiğin yere kalıp çıkartması için izin verirsen ücretsiz boyar sana
    zaten alırsam boyasız alırım büyük ihtimal. daha ucuz olduğu için değil benim boyaya tam olarak uyup uymadığını bilmediğim için boyasız alırım kendi motoruma göre boyatırım diye düşünmüşdüm.

ve aslında bu ücretsiz boyatma işide fena fikir değilmiş

Motosikleti
    zaten alırsam boyasız alırım büyük ihtimal. daha ucuz olduğu için değil benim boyaya tam olarak uyup uymadığını bilmediğim için boyasız alırım kendi motoruma göre boyatırım diye düşünmüşdüm.

sen parçanı boyaya verdiğinde muhtemelen bu gün git yarın gel diyecekler sana.
    zaten adam ben bundan satarım düşüncesi ile kalıbını alacaktır boya öncesinde.

dolayısı ile konuş adamla bak kalıbını alır satarsın sende ücretsiz boya bana dersin olur biter
    mesela bende bana gönderebilirsen kalbını çıkartmak istediğimi belirtmiştim sana kendi motorum için
    bende aynısını yapacam ustaya götürüp kalıbını alıp bir tane dökmesini ve motoruma göre boyamasını isteyecem.
    kalıp onda olduktan sonra ben düşünce kırılsa yine yaptırmaya adama gideceğim sonuçta

he ne olur 300 400 lira vermem misal 150 200 liraya yaptırtabilirim belki

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    buda oldu 17 bin tl 600f ayıp bişey ya niye bukadar abartılıyo bu fiyatlar anlayamıyorum sırf sezon diye saçmalık bence kışın en temizleri 11.5 a gidiyor bu kadar şişirmek fırsatçılık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4467233/detay/

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    arkadaşlar motoru hem 20 bin hem de yaz bakımına sokmak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz usta nereler?

Motosikleti
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buda oldu 17 bin tl 600f ayıp bişey ya niye bukadar abartılıyo bu fiyatlar anlayamıyorum sırf sezon diye saçmalık bence kışın en temizleri 11.5 a gidiyor bu kadar şişirmek fırsatçılık.

km sahiden gerçek ise bu parayı hak edebilir. ama pek sanmıyorum çok ama çok zor bir ihtimal. hani sahibi atıyorum misal komşun olsa yurt dışında olduğunu bilsen sürekli olabilitesi var bilirsin gerçek olduğunu ama bilmediğimiz motorlar belli olmaz ne olduğu...

Alıntı ugurersop adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motoru hem 20 bin hem de yaz bakımına sokmak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz usta nereler?
    mutluhana gidebilirsin veya güngör motora gidebilirsin. konşuk içinde uygun fiyatlı diyorlar ama hiç gitmedim açıkçası.

zeymen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu arkadaşa mesaj attım: 2008 1000 rr fiyatına 600 f satılır mı diye... o da cevap yazmış: aynı km'deki 2008 1000 rr'ı aynı fiyata alırım diye ... sizce 5 yıllık bir motor 7 bin km olabilir mi ...? veya olsa ne farkeder diğer 600 f'ler zaten 20-30 bin km arası ve bu km'ler de motor için çok değil , o yüzden km'si az diye hiç kimse 5 bin tl fazla verecek kadar iyi kalpli olamaz .....

Motosikleti
    Alıntı zeymen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arkadaşa mesaj attım: 2008 1000 rr fiyatına 600 f satılır mı diye... o da cevap yazmış: aynı km'deki 2008 1000 rr'ı aynı fiyata alırım diye ... sizce 5 yıllık bir motor 7 bin km olabilir mi ...? veya olsa ne farkeder diğer 600 f'ler zaten 20-30 bin km arası ve bu km'ler de motor için çok değil , o yüzden km'si az diye hiç kimse 5 bin tl fazla verecek kadar iyi kalpli olamaz .....
    600f ciğer olarak kendini kanıtlamış bir motordur. iyi bakılmışına 100binde bile alınabilir.

zeymen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    600f ciğer olarak kendini kanıtlamış bir motordur. iyi bakılmışına 100binde bile alınabilir.
    peki motorun km'siyle oynanmadığını nerden bilicez ..? motor ustası bile biyere kadar anlar km düşürülmüş mü düşürülmemiş mi ...

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    arkadaşlar turuma başladım,
    sakarya eskısehır kutahya bıttı,
    yarın sabah izmir yolundayım,
    şimdilik 500 km oldu,
    ve 200 km yol ile 45 lira yakıyor,
    buda 22.5 krş anlamına gelıyor,
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    km sahiden gerçek ise bu parayı hak edebilir. ama pek sanmıyorum çok ama çok zor bir ihtimal. hani sahibi atıyorum misal komşun olsa yurt dışında olduğunu bilsen sürekli olabilitesi var bilirsin gerçek olduğunu ama bilmediğimiz motorlar belli olmaz ne olduğu...

mutluhana gidebilirsin veya güngör motora gidebilirsin. konşuk içinde uygun fiyatlı diyorlar ama hiç gitmedim açıkçası.

aslında dediğiniz motor ömrü sınırlı olsa doğru ama ben mesela imrenerek takp ettiğim dreamdark nikli abimizin motorunun ilanını görmüştüm gerçekten tertemiz motor 20 bin küsürdü sanırım km si 11,750 falandı fiyatı benim gözümde bu motordanda üstündü bu bi örnek çoğu motor bu şekilde yani düzgün kullanıldıysa 20-30 bin bence hiç bişey bence bu motor daha çok şüphe çekiyor.ben bu durumu fırsatçılık olarak değerlendiriyorum. 17 bin nedir ya 25 bine yeni kasa sıfır var yok yok yazın motor alınmaz kışın alırım.
    sevgiler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

Alıntı zeymen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen savunmasıda hazırmış yani istediği fiyata koyabilir ilanı ama diğer satıcılarıda etkiliyor o 17 yazınca şimdi masrafı olan gidicek 15 bin yazıcak ee sonra? ölücüler aramasın ...

Motosikleti
    CBF 250 i sattık 600f te sıra :)
    sabırlaa inatla sezonun bitmesini bekliyorum farkındaysanız hiç yazmıyorum topici sürekli takıp ediyorum insallah amacıma ulaşıcam,fakat sırf sezon diye yukarıdaki ilan gibi ilan koymuyolarmı :( insallah tanıdık birinden alıcam motoru yoksa bilmediğim motoru almak istemiyorum.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    arkadaşlar yola çıkacaklar için hatırlatma yapayım,
    kütahya uşak arası yol çalışmalarından yollar mıcır taslı ve bozuk bilginiz olsun,
    uşak manısa arasında soğuk asfalt atım çalışmaları vardır...

bu gün kütahyadan izmire geldim ve bunlarda yolda karşılastıklarım,
    bilgi vereyım istedim,
    30230 km aldıgım motorum şu anda 31360 oldu
    şu anda izmirdeyim menemende,
    buradan ist'a döneceğim ve hesaplara bakılırsa 1600,1800 km arası yol yapmış olacağım
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaslar;
    arka lastiğim in orta kısmının tamamiyle bitmesi ve tellerinin neredeyse gözükmeye baslaması nedeniyle bugün lastiğimi değiştirdim.
    Rize'de olmam nedeniyle ve acil lastik lazım olması nedeniyle ; buradaki hazır bir lastik alıp taktım.
    İLKay ile uzun uzun görüşmeler ; ve kullanıcısının cok az olması nedeniyle ; yorumların olmaması ve de denemek amacı ile ; asıl neden R6 kullanan bir arkadasımın da aynı lastiği kullanması ve tavsiye etmesi ile ; shinko 180-55-17; lastik alıp taktım.

aldığım fiyat piyasadakilerin yarı fiyatı; sıfır lastik beğenmesem de söker odama aksesuar diye asardım
    kuru zeminde simdilik beğendim; metzeller M1 ile aynı
    ISLak zemin için yorum yapamam simdilik; ama burası rize; 2 gün daha bekleyin

buyrun yeni lastiğim

Uploaded with ImageShack.us

öN LASTİK BİTMEYE YAKINLASTIĞINDA , ön arka pilotpower 2ct takım alacağım. gecici olarak shinko ile beraberiz ...

Veee ; acilen ön fren balatası lazım bana. link veriniz lütfen ...

demekki neymiş ; kullanmadan bilemeyiz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar;
    arka lastiğim in orta kısmının tamamiyle bitmesi ve tellerinin neredeyse gözükmeye baslaması nedeniyle bugün lastiğimi değiştirdim.
    Rize'de olmam nedeniyle ve acil lastik lazım olması nedeniyle ; buradaki hazır bir lastik alıp taktım.
    İLKay ile uzun uzun görüşmeler ; ve kullanıcısının cok az olması nedeniyle ; yorumların olmaması ve de denemek amacı ile ; asıl neden R6 kullanan bir arkadasımın da aynı lastiği kullanması ve tavsiye etmesi ile ; shinko 180-55-17; lastik alıp taktım.

aldığım fiyat piyasadakilerin yarı fiyatı; sıfır lastik beğenmesem de söker odama aksesuar diye asardım
    kuru zeminde simdilik beğendim; metzeller M1 ile aynı
    ISLak zemin için yorum yapamam simdilik; ama burası rize; 2 gün daha bekleyin

buyrun yeni lastiğim

Uploaded with ImageShack.us

öN LASTİK BİTMEYE YAKINLASTIĞINDA , ön arka pilotpower 2ct takım alacağım. gecici olarak shinko ile beraberiz ...

Veee ; acilen ön fren balatası lazım bana. link veriniz lütfen ...

demekki neymiş ; kullanmadan bilemeyiz
    lastik hakkındaki yorumlarını bekliyorum abi
    98model bi gsx600 dede shinko lastik gördüm sahibine neden shinko aldığını sorduğumda fiyatına göre bunu iyi dediler bundan aldım dedi.Ama benim 2008 model motosikletimin üzerindeki 2008 üretim shinko lastikler resmen kaymak için icat edilmiş onun için kimseye tavsiye etmem yağmurda motorda tekerlek yerine kızak var zannedersin.yanlamaktan yokuş çıkamadım yağmurda ben shinkolarla
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hyosung kullanıyorken, ben de lastiklerden cok sikayetciydim. bir kaç arkadastan yeni modellerin daha iyi olduğunu duymustum.
    Deneme amaclı aldım. Su an memnunum...

Demiştim ya burası Rize diye; Aksam üzeri yakalandım yağmura deneme imkanım oldu...
    Kuru zeminde virajları gayet tatmin edici, yüksek hızda bile.
    Islak zeminde ise; Ani gaz vermeler ile kayma yapacak mı diye denedim fakat sorun olmadı. Metzeller bile kayıyordu
    Isınma konusunda ise; yaklasık 10 km civarında yeterli seviyede ısınıyor. Bu da yol tutusunu artırıyor...

Sorun yasarsam paylasacağım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti

kapaklardan haber varmı

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar turuma başladım,
    sakarya eskısehır kutahya bıttı,
    yarın sabah izmir yolundayım,
    şimdilik 500 km oldu,
    ve 200 km yol ile 45 lira yakıyor,
    buda 22.5 krş anlamına gelıyor,
    dikkatli ol yollarda uyarılarınıda yapmışsın zaten
    yakıt ise biraz daha az yakıt harcamasını sağlayabilirsin soft kullanımla dreamdark geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 16 kuruşlara kadar inmişti sanırım

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung kullanıyorken, ben de lastiklerden cok sikayetciydim. bir kaç arkadastan yeni modellerin daha iyi olduğunu duymustum.
    Deneme amaclı aldım. Su an memnunum...

Demiştim ya burası Rize diye; Aksam üzeri yakalandım yağmura deneme imkanım oldu...
    Kuru zeminde virajları gayet tatmin edici, yüksek hızda bile.
    Islak zeminde ise; Ani gaz vermeler ile kayma yapacak mı diye denedim fakat sorun olmadı. Metzeller bile kayıyordu
    Isınma konusunda ise; yaklasık 10 km civarında yeterli seviyede ısınıyor. Bu da yol tutusunu artırıyor...

Sorun yasarsam paylasacağım
    hayırlısı bakalım güle güle kullan bakalım zaman ne gösterecek lastik için

bu arada bende e-bay'den yeni parça siparişlerini verdim.
    1 kafa demiri alt kısımı
    1 takım mavi cam vida
    1 karartılmış camlı ledli arka stop lambası
    1 takım süspansiyon ayar anahtarı
    1 takım sticker set (zoraki) - motorda ufak tefek şeyler vardı aldığımda komple boya yaptıracağım bu parçaların tamirleri ile. olmuşken 0 olsun istedim bu sefer çünkü.

bu arada emrahın motorda istanbulda. jantlar sedefli beyaz olacak. makinaya takıldıktan sonra göz önüne çıksın sonrasında duruma göre bende yaptırabilirim benzer bir şekil

tabi bu beyaz akımına dayanamayıp ilkan'dan da bir beyaz jant hareketi bekleyebiliriz (=

dkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 mavi istyor:)
    arkdşlar hep merak etmişimdir bu Super Sportların hep bi farı yanar biri yanmaz bunun mantığı ne

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)

Bu Konudaki Etiketler