Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu motorun normal 600f den bi farkı varmı yoksa renk bu kadar farklı gösterebiliyomu motoru?
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu motorun normal 600f den bi farkı varmı yoksa renk bu kadar farklı gösterebiliyomu motoru?
    farkı yok bildiğimiz sevdiğimiz 600f, lacivert renk yakışmış ama sahiden...

Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farkı yok bildiğimiz sevdiğimiz 600f, lacivert renk yakışmış ama sahiden...
    Çok hoş ve ağır göstermiş motoru bu renk

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    lacivert gerçekten yakışmış ama ne bileyim motosiklette bu kadar ağır bi ton olmamalı benim zevkime göre. eğer seneye değiştirmezsem motoru ben de boyatmayı düşünüyorum ve muhtemelen parlak yeşil ya da turuncu tonları olur hatta becerebilirsem bukalemun gibi renk değiştiren boyadan olur
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    arkadaşlar yakın zamand eldiven alacağım, alpinestars gpx istiyordum fakat fiyatı pahalı geldi 119 $, ta ki http://etrade0101.com/product_info.p...products_id=67 bu siteyi bulana kadar. adamlar hong kong dan gönderiyorlar, resimlerde made in china yazıyor ama eldiven çinde alpinestars fabrikasında üretilmiş olabilir. sizce orjinal mi, değil ise bu kadar başarılı nasıl kopyalayabiliyorlar hayret...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    daha durursam yazarlar arkadan yazma sansları da kalmadı
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha durursam yazarlar arkadan yazma sansları da kalmadı
    sen rizede benden başka böyle motorcu yok diyordun dimi caanım
    adres belli yani
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

ilkerrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14' Aprilia Caponord 1200
    Arkadaşlar mat siyah boyanın bakımını nasıl yapıcaz Pasta-cila olmaz heralde, gerçi bazı yabancı kaynaklarda "two-stage" boya varsa atılır cila diyorlar ama ( 2 safhalı boya derken ne demek istiyorlar bilmiyorum, boyadan anlamıyorum o kadar ), bileniniz vardır belki. Birde depoda tam dizlerin değdi yerlerde 1-2 cm lik parlamalar var xD çok yakından bakmadıkça görünmüyor ama onlar için yapılabilecek bişey varmıdır, daha fazla olmaz ama yan pad kullanmayı düşünüyorum olası parlamaların önüne geçmek için ?

Bu arada resimlerini koymamıştım motorun daha önce, hayırlı olsun diyen herkese geçte olsa teşekkürlerimi sunarım Buda benim oğlan ^^

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    radyator sıvını değiştir en kısa zamanda...

servisin söylediği 106 ile 109 arasında toleranslı olarak fan müşürünün fanı açması gerektiği.
    radytöre komplemi antifirz doldurmalıyım? yada su ile mi karıştırmalıyım?

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

birde arkadaşlar bu zinciri nasıl yağlıyoruz? hangi yağı kullanmalıyız? ne kadar zamanda yağlamalıyız?

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Merhaba arkadaşlar,
    havalar artık mevsım normallerıne gırmesı ıle izinlerin zamanı geldı
    kısmet olursa haftaya pazar gunu yola cıkıp sırası ile,
    sakarya,,,eskısehır,,,,kütahya,,,ve izmir olmak üzere yol yapmayı düşünüyorum,
    bakımlarıma başladım,
    yağ ve fıltre değiştirdim,
    bu gün hava fıltremı değiştirdim bujilerımıde değiştirecektimki benım lokmalar bıjışerı sökmeye boyları yetısmedı,
    bujı anahtarı almalıyım en kısa zamanda,

ve bırde şu resımdekı işaretlı yerde bı ayar vıdası mısalı bişiy var ve orada avare olarak duruyor,
    nereden çıktıgını göremedim,
    motor calısıyor ve sıkıntısızca gidiyor,
    fakat o kıvrılarak gıden cıvata uclu ayar parcasının ne oldugunu ve nereden cıktıgını goremedım,,,
    bilen yardımcı olursa sevınırım...

Uploaded with ImageShack.us
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Alıntı alpayfatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    radytöre komplemi antifirz doldurmalıyım? yada su ile mi karıştırmalıyım?

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

birde arkadaşlar bu zinciri nasıl yağlıyoruz? hangi yağı kullanmalıyız? ne kadar zamanda yağlamalıyız?
    istersen tümüyle antifreeze koyabilirsin. ama ben kasıtlı olarak 2 ye 1 veya 3e 1 ölçeğinde koymuştum antifriz su oranını. çok olan antifriz

zincir yağı olarak ben en son ipone almıştım yasinin (torx) tavsiyesi üzerine. sıçratmıyor ama kalite olarak yorum yapamayacağım çünkü zincirim bozuk olduğu için değiştirdikten sonra söyleyebilirim.
    başka yağ olarak würth markasıda çok söyleniyor

bu arada 3 4 yağlamada 1 zincirini temizlemeyi unutma. ön dişli kutusunuda açarak güzel bir temizlik yap ;)

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    havalar artık mevsım normallerıne gırmesı ıle izinlerin zamanı geldı
    kısmet olursa haftaya pazar gunu yola cıkıp sırası ile,
    sakarya,,,eskısehır,,,,kütahya,,,ve izmir olmak üzere yol yapmayı düşünüyorum,
    bakımlarıma başladım,
    yağ ve fıltre değiştirdim,
    bu gün hava fıltremı değiştirdim bujilerımıde değiştirecektimki benım lokmalar bıjışerı sökmeye boyları yetısmedı,
    bujı anahtarı almalıyım en kısa zamanda,

ve bırde şu resımdekı işaretlı yerde bı ayar vıdası mısalı bişiy var ve orada avare olarak duruyor,
    nereden çıktıgını göremedim,
    motor calısıyor ve sıkıntısızca gidiyor,
    fakat o kıvrılarak gıden cıvata uclu ayar parcasının ne oldugunu ve nereden cıktıgını goremedım,,,
    bilen yardımcı olursa sevınırım...

Uploaded with ImageShack.us
    orada görünen ayar rölanti içindir. motorun 80 dereceye ulaştıktan sonra ayarlamanı tavsiye ederim. rölanti devrin 1000 ile 1200 arasında olması idealdir.

bu arada daha önce büyük bir makina ile tecrüben yoksa yola çıkmamanı tavsiye ederim. uzun yol sandığından çok daha fazla yorucu ve zorlu bir parkurdur. arabaya benzemez pek

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    evet buyuk makıne ıle uzun yol tecrubem yok,fakat yolda sorun cıkaracagınıda dusunmuyorum,
    aynı yol güzergahını racer 200 ile kat etmiştim
    motor sıkıntı cıkartmaz ise başka zeval geleceğini sanmıyorum
    ve o cıvatanında rolanti cıvatası oldugunuda sanmıyorum cunı rolanti cıvatası zaten gözüküyor ve yerınde duruyor,
    bu başka bişiy,
    yarın bi arkadaşınkıne bakarım ve ne oldugunu görürüm...

yardımların için tesekkurler...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet buyuk makıne ıle uzun yol tecrubem yok,fakat yolda sorun cıkaracagınıda dusunmuyorum,
    aynı yol güzergahını racer 200 ile kat etmiştim
    motor sıkıntı cıkartmaz ise başka zeval geleceğini sanmıyorum
    ve o cıvatanında rolanti cıvatası oldugunuda sanmıyorum cunı rolanti cıvatası zaten gözüküyor ve yerınde duruyor,
    bu başka bişiy,
    yarın bi arkadaşınkıne bakarım ve ne oldugunu görürüm...

yardımların için tesekkurler...
    fotoğraf büyük olsaydı yardımcı olabilirdim ama buradan birşey görünmüyor maalesef.
    daha yakın ve net bir fotoğraf yükleyebilirsen daha net bir yorum yapabiliriz

arkadaşlar bu konudaki 600f videosundaki egzos nedir bileniniz varmı sesi mükemmel
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...dim-video.html
    gt250r dan sonra 600f hayalleri kurmaya başladım sanırım

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu konudaki 600f videosundaki egzos nedir bileniniz varmı sesi mükemmel
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...dim-video.html
    gt250r dan sonra 600f hayalleri kurmaya başladım sanırım
    kısa yoshi tüp sanırım, veya custom içi boşaltılmış bir egzozda olabilir. sesi çok çıkıyor çünkü köprü altında gazlıyor, yankıdan dolayı...

kısa yoshi tüp sanırım, veya custom içi boşaltılmış bir egzozda olabilir. sesi çok çıkıyor çünkü köprü altında gazlıyor, yankıdan dolayı...
    sesin tonu müthiş ama hele o uzama sesi of of

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ,

Bugün Festivalden ...

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lacivert gerçekten yakışmış ama ne bileyim motosiklette bu kadar ağır bi ton olmamalı benim zevkime göre. eğer seneye değiştirmezsem motoru ben de boyatmayı düşünüyorum ve muhtemelen parlak yeşil ya da turuncu tonları olur hatta becerebilirsem bukalemun gibi renk değiştiren boyadan olur
    ne değiştiriyonuz ya motoru yeni aldık daha dur keyfini çıkartacaz (=

arkadaşlar yakın zamand eldiven alacağım, alpinestars gpx istiyordum fakat fiyatı pahalı geldi 119 $, ta ki http://etrade0101.com/product_info.p...products_id=67 bu siteyi bulana kadar. adamlar hong kong dan gönderiyorlar, resimlerde made in china yazıyor ama eldiven çinde alpinestars fabrikasında üretilmiş olabilir. sizce orjinal mi, değil ise bu kadar başarılı nasıl kopyalayabiliyorlar hayret...
    bence bileğe kadar olan eldivenlerden almayın. komple bütün eldiven her zaman için en iyisidir. bu benim görüşüm tabikide. eldivene gelince belki çok ufak defoları olan ürünler çıkabiliyor dikiş hatası ufak bir yırtık boya taşması vs gibi şeyler. toptan çok ucuza alıp bu fiyatlardan da sürüyor olabilirler satışa. tabi benzetme ürün ise kalitesi ne derece iyidi oda tartışılır. aldıktan sonra yırtılmaya başladı diye şikayet edebilirsinde duruma göre..

benim arka fren diskinde olduğu hikaye gibi. şansını denemek istersen alabilirsin (=

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istersen tümüyle antifreeze koyabilirsin. ama ben kasıtlı olarak 2 ye 1 veya 3e 1 ölçeğinde koymuştum antifriz su oranını. çok olan antifriz

zincir yağı olarak ben en son ipone almıştım yasinin (torx) tavsiyesi üzerine. sıçratmıyor ama kalite olarak yorum yapamayacağım çünkü zincirim bozuk olduğu için değiştirdikten sonra söyleyebilirim.
    başka yağ olarak würth markasıda çok söyleniyor

bu arada 3 4 yağlamada 1 zincirini temizlemeyi unutma. ön dişli kutusunuda açarak güzel bir temizlik yap ;)

orada görünen ayar rölanti içindir. motorun 80 dereceye ulaştıktan sonra ayarlamanı tavsiye ederim. rölanti devrin 1000 ile 1200 arasında olması idealdir.

bu arada daha önce büyük bir makina ile tecrüben yoksa yola çıkmamanı tavsiye ederim. uzun yol sandığından çok daha fazla yorucu ve zorlu bir parkurdur. arabaya benzemez pek

zinciri temizledim sonrada yağladım çır çır die ses geliyordu artık gelmiyor gzl oldu tşkler birde bu antifirizde marka vs. bişi varmıdır? Mobil Antifreze T die bişi aldım? antifiriz i normal su ile mi yoksa saf su ilemi kombine etmeliyiz?

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    bu siteyi de tavsiye ederim. bir incele istersen

http://www.extremesupply.com/categor...rs-Gloves.html

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler