bu motorun normal 600f den bi farkı varmı yoksa renk bu kadar farklı gösterebiliyomu motoru?
bu motorun normal 600f den bi farkı varmı yoksa renk bu kadar farklı gösterebiliyomu motoru?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
lacivert gerçekten yakışmış ama ne bileyim motosiklette bu kadar ağır bi ton olmamalı benim zevkime göre. eğer seneye değiştirmezsem motoru ben de boyatmayı düşünüyorum ve muhtemelen parlak yeşil ya da turuncu tonları olur hatta becerebilirsem bukalemun gibi renk değiştiren boyadan olur
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
arkadaşlar yakın zamand eldiven alacağım, alpinestars gpx istiyordum fakat fiyatı pahalı geldi 119 $, ta ki http://etrade0101.com/product_info.p...products_id=67 bu siteyi bulana kadar. adamlar hong kong dan gönderiyorlar, resimlerde made in china yazıyor ama eldiven çinde alpinestars fabrikasında üretilmiş olabilir. sizce orjinal mi, değil ise bu kadar başarılı nasıl kopyalayabiliyorlar hayret...
daha durursam yazarlar arkadan yazma sansları da kalmadı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar mat siyah boyanın bakımını nasıl yapıcaz Pasta-cila olmaz heralde, gerçi bazı yabancı kaynaklarda "two-stage" boya varsa atılır cila diyorlar ama ( 2 safhalı boya derken ne demek istiyorlar bilmiyorum, boyadan anlamıyorum o kadar ), bileniniz vardır belki. Birde depoda tam dizlerin değdi yerlerde 1-2 cm lik parlamalar var xD çok yakından bakmadıkça görünmüyor ama onlar için yapılabilecek bişey varmıdır, daha fazla olmaz ama yan pad kullanmayı düşünüyorum olası parlamaların önüne geçmek için ?
Bu arada resimlerini koymamıştım motorun daha önce, hayırlı olsun diyen herkese geçte olsa teşekkürlerimi sunarım Buda benim oğlan ^^
Merhaba arkadaşlar,
havalar artık mevsım normallerıne gırmesı ıle izinlerin zamanı geldı
kısmet olursa haftaya pazar gunu yola cıkıp sırası ile,
sakarya,,,eskısehır,,,,kütahya,,,ve izmir olmak üzere yol yapmayı düşünüyorum,
bakımlarıma başladım,
yağ ve fıltre değiştirdim,
bu gün hava fıltremı değiştirdim bujilerımıde değiştirecektimki benım lokmalar bıjışerı sökmeye boyları yetısmedı,
bujı anahtarı almalıyım en kısa zamanda,
ve bırde şu resımdekı işaretlı yerde bı ayar vıdası mısalı bişiy var ve orada avare olarak duruyor,
nereden çıktıgını göremedim,
motor calısıyor ve sıkıntısızca gidiyor,
fakat o kıvrılarak gıden cıvata uclu ayar parcasının ne oldugunu ve nereden cıktıgını goremedım,,,
bilen yardımcı olursa sevınırım...
Uploaded with ImageShack.us
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
istersen tümüyle antifreeze koyabilirsin. ama ben kasıtlı olarak 2 ye 1 veya 3e 1 ölçeğinde koymuştum antifriz su oranını. çok olan antifriz
zincir yağı olarak ben en son ipone almıştım yasinin (torx) tavsiyesi üzerine. sıçratmıyor ama kalite olarak yorum yapamayacağım çünkü zincirim bozuk olduğu için değiştirdikten sonra söyleyebilirim.
başka yağ olarak würth markasıda çok söyleniyor
bu arada 3 4 yağlamada 1 zincirini temizlemeyi unutma. ön dişli kutusunuda açarak güzel bir temizlik yap ;)
orada görünen ayar rölanti içindir. motorun 80 dereceye ulaştıktan sonra ayarlamanı tavsiye ederim. rölanti devrin 1000 ile 1200 arasında olması idealdir.
bu arada daha önce büyük bir makina ile tecrüben yoksa yola çıkmamanı tavsiye ederim. uzun yol sandığından çok daha fazla yorucu ve zorlu bir parkurdur. arabaya benzemez pek
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
evet buyuk makıne ıle uzun yol tecrubem yok,fakat yolda sorun cıkaracagınıda dusunmuyorum,
aynı yol güzergahını racer 200 ile kat etmiştim
motor sıkıntı cıkartmaz ise başka zeval geleceğini sanmıyorum
ve o cıvatanında rolanti cıvatası oldugunuda sanmıyorum cunı rolanti cıvatası zaten gözüküyor ve yerınde duruyor,
bu başka bişiy,
yarın bi arkadaşınkıne bakarım ve ne oldugunu görürüm...
yardımların için tesekkurler...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşlar bu konudaki 600f videosundaki egzos nedir bileniniz varmı sesi mükemmel
http://www.motosiklet.net/forum/moto...dim-video.html
gt250r dan sonra 600f hayalleri kurmaya başladım sanırım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
ne değiştiriyonuz ya motoru yeni aldık daha dur keyfini çıkartacaz (=
bence bileğe kadar olan eldivenlerden almayın. komple bütün eldiven her zaman için en iyisidir. bu benim görüşüm tabikide. eldivene gelince belki çok ufak defoları olan ürünler çıkabiliyor dikiş hatası ufak bir yırtık boya taşması vs gibi şeyler. toptan çok ucuza alıp bu fiyatlardan da sürüyor olabilirler satışa. tabi benzetme ürün ise kalitesi ne derece iyidi oda tartışılır. aldıktan sonra yırtılmaya başladı diye şikayet edebilirsinde duruma göre..
benim arka fren diskinde olduğu hikaye gibi. şansını denemek istersen alabilirsin (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
bu siteyi de tavsiye ederim. bir incele istersen
http://www.extremesupply.com/categor...rs-Gloves.html
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)