arkadaşlar size bi bilgi vereyim eğer sıfır almak isteyen .600F SİYAH RENK HONDA MERSİN İLİNE BAĞLI TARSUS İLÇESİNDE HONDA ÇAYAN BAYİSİNDE SIFIR OLARAK SATILMAKTADIR BİLGİLERİNİZE..Ordan motor aldığım için sölüyorum satıcı fln değilim)
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Selam gençler, nasılsınız görüşmeyeli bakalım?
Biz Antalya taraflarında ufak bir tatil yapıp döndük yine kürkçü dükkanına.
Orada da motosiklet kiralamadan tatil geçmez ama di mi?
Olimpos, Adrasan, Çıralı (Yanartaş), Tekirova, Phaselis duraklarımızdı ve oldukça keyifli bir yolculuk oldu.
Şöyle bir göz attım foruma, yeni 600F alan arkadaşlarımızın motorları hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah.
Diğer herkese de keyifli sürüşler dilerim.
Not: Emir, en çok seni kıskanıyorum olm, o ne karizmadır beeeaaa !
Resimleri umarım bugün çekebilirim,
Takozla ilgili olarak verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim söylediğin gibi oynamayacak bir şekilde bağlarsam sorun kalmaz muhtemelen
puig güzel fakat koruma bakımından neredeyse gidon takozu altına geliyor çokta birşey ifade etmeyeceğini düşünüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 ----------
Emre nerelerdesin neler yapıyorsun, özletme kendini
Saygılarımla...
arkadaşlar bu gun motorumu buldum,
kısmetse yarın 3 gibi satışı alıyorum ve ilk fırsatta resimlerini yüklerim siteye,
2006 md,
32000 km,
kırmızı sıyah,
renkli ön cam,
yoşhi egzos,
arka lastik bu sezonu çıkartır sanırım,
zincir dişli yeni,
fakat her ne kadar gerek yok desede satıcı yağ değiştireceğim,
yağ olarak ne önerirsiniz???
ve net olarak kaç lıtre alıyor???
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
mobil 1 15-50 tam sentetik
4 lt alacaksın 1 litrelik kutularda oluyor. ortalama 3,6 3,7lt yağ alıyor yağ filtresi ile
yağ filtresinide yağ ile değiştir her zaman en sağlıklısı hiflo veya orjinal kullanabilirsin marka olarak 2side iyidir. k&n felan alma çünkü sport olduğundan gözenekleri daha büyük filtresindeki. çok ufak çapakların tekrardan motorun içine göndermiş olursun bu sayede.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Foruma girmeni tahmin edebiliyorum, epeyce kas yapmışsındır. ama bisiklet gibi eğlenceli bir araç yoktur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------
Arkadaşalar sonunda motorumun yeni renkleri ile acelede olsa birkaç resim çektim, bu renk çok hoşuma gitti, Motor Boyası yapan Kavacıkta Tuaç ustanın ellerine sağlık çok güzel boyamış telefonuda ekliyorum lazım olur belki 0535 259 90 60
Motorda yapılmasını istediğim çok şey var, lastikler Mıchelın Pilot Power 2 CT sipariş ettim, bir süre sonra cantları suzuki sarısına boyamak istiyorum, manet, elcik, koruma takozu, eksoz, ayaklıklar, gidon takozları, gidon amartisörü gibi değiştirmek istediğim ekipmanlarda var. Zamana yayıp sizlerin önerileri doğrultusunda almak isterim...
Yakın Resimler;
Saygılarımla...
@ MaRaNtZz
boya gerçekten güzel duruyor. özel mesajda da sorduğum gibi. boyayı yaptıktan sonra üste ek olarak vernik sıkıp bir tabaka oluşturmuş mu yoksa direk vernikli boya ile bitirmiş mi olayı. önemli bir detay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------
bak elin adamı yapıyor arkadaş
Teşekkür ederim,
Ustayla biraz önce görüştüm, evet söylediğiniz gibi ince vernik tabakası mevcutmuş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------
Lastik olarak takım Michelin Pilot Power 2 CT güzel lastik fakat 190 mı yoksa 180 mi sipariş versem, ne dersiniz
Saygılarımla...
bakın arkadaşlar bu sezon motorsuz geçirmeyi hazmediyorum ama sizin şu motorların resimlerini görünce harbi hazmedemiyorum vallahi lastiklerinizi çivilicem hee :D yeter leynn :D belliki emre abide bu gidişle hakkınızda iyi şeyler düşünmüyo :D şaka bi yana arkadaşlar Allah kaza bela vermesin harika motorlarınız var.
Teşekkür ederim rengi benimde çok hoşuma gitti, kullandıkça hoşlanmaya başladım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
Bu renk benimde çok hoşuma gidiyor hani kıskanmıyor değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------
Jant konusunda beyaz çok çabuk arkada yağlanıyor ondan düşünmedim biraz zamanımız var değerlendirmek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------
Yazıyı eksik okumuşum şimdi farkettim pilot Power 2 ct sipariş verdim
tühhh yaffff
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 ----------
Dostum darısı senin başına, inşallah en kısa sürede gönlünce bir motora binersin
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)