asm motor 2006 model 11500 km de aldım şuan 13500 de galiba yada o civarda.Üstünde zero cam yoshimura egzos var fiyatına gelince ben o sahibinden com daki fiyatlardan biraz daha uyguna aldım tam rakamı karıştırma
O sahiinden com da bulunan istanbuldaki çoğu 600f i gördüm ve sana diyebilirimki çoğu traş aman alırken dikkat et eğer istanbul dan alacaksan.Ne konuşmalar ne dumurlar yaşadım istanbulda canım çıktı şehre yabancı olmamda cabası
Allahtan askerlik arkadaşımı aradım Allahım bin kere razı olsun işini gücünü bıraktı benim için koştu ve adamakıllı bi motora kavuştum.Adamı arıyorum motorda bi sorun varmı çizik darbe boya bak boşuna getirme beni oraya diyorum yok cillop gibi makine gel diyor.Gittiğimde bakıyorum depoda yumruk kadar göçük.Yabancıyım diye adamın mekanındayız diye ses çıkaramıyorum sadece ayıp ettin buraya gelirken harcadığım para haram olsun deyip çıkıyorum adam sırıtıyor bu bişeymi ya diyor.bunun gibi bir sürü... birinde grenaj kalmamış asfaltta sürünmüş makine ama full akrep var diyor 13000 de para istiyor...Anlat anlat bitmez tam 16 motor ilanıyla istanbula gittim hiç hesapta olmayan kısmet oldu
Gerçekten nasipten fazlası yenmiyor...
Mus2aktaş,benim yanlışım yok km ortada alınan benzin ortada nerde yanlış yapabilirim bilmiyorum
Muzaffer1968,küçük cc motor devirsiz kullanılacak diye bi kuralmı var.Ben yol durumuna göre kullanırım altımda 600f var diye makinenin canını çıkarmam malım kıymetlidirde biraz
sollamalarda atraksiyonumu yaparım minibüs otobüs kamyon otomobil arkasında gitmem önümü gördüğüm an vitesi aşağı çeker sollar geçerim düz yolu buldummu son hız denemesi yapmaya çalışırım ama bu her zaman böyle olacak 600f i niye aldın gibi bi mantığa karşıyım...
Yakamoz yakma beni cayır cayır
şaka bi yana bu hafta sonu akraba düğünü var güzelim hava heba olacak.Bu hafta hariç her zaman beklerim