Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu hiç bilmiyordum işte, boya zannediyordum ben. Şimdi motoru boyatacak arkadaş beyaz ve kırmızıya boyatmayacak o zaman, beyaza boyatıp üstüne kırmızı sticker mı yapıştıracak ?

Desenize benim motor siyah olduğu için şanslıyım, sadece 30 dolar olan sticker larla işim bitiyor...
    bir bakıma öyle de denilebilir aslında yüksek kalitede fotoğraf çekilerek photosopta 1e1 ölçülerle çok güzel basket baskı alınabilir motosiklete yapıştırmaya diye ben düşünmüyor değilim

Alıntı cbrpc35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora beyaz yakışıyor hep beğenmişimdir beyaz olan motorları jantları beyaz olanları hatta o resimdeki f4 ün jantları beyaz olsa çok daha süper durur kanımca benim hala kafamda beyaz jant var yapıcam ne zaman bilmiyorum ama yapıcam bu arada metzeller m3 on arka lastikleri takmış bulunmaktayım servisten aldım orda takıldı 800 tl ye işçilik rot filan hepsi halettim arka 2010 33 haftası ön 2011 haftasını unuttum yeni lastikler yani başka yerde sordum mini bir araştırma aynı lastik 960tl birde ön fren sağ balatalar bitmiş onuda değiştirmek durumunda kaldım gold 85 tl de o tuttu ya şu motora harcadığım parayı biriktirsem 0 scoter almıştım çin işi olmayan hemde he servisten aldım orda takıldı şu an rodoj aşamasında ama buna rağmen virajda hissediyorsun tutuyo yeri ya yapışıyor güven veriyor insana birde 2000 km filan sonra arka balataların değişmesi lazım birde o çıktı başıma bitmiyor arkadaş bitmiyor neden bitmiyor çünkü sürekli altımda motor yagmur camur farketmiyor e haliyle km yapıyor yaptıkca daha çabuk eskiyor üstündekiler aslında scoter şart ya aldığımda motor 12.910 du şımdı 21.870 7 ay oldu daha
    sanırım 40 tl felan fark ile pilot power 2ct alabilirdin bence biraz daha uzun ömürlü olurlardı hemde yağmur performansı daha etkili diye biliyorum
    bu arada çin malı scooter ile bu kadar masraf yapmazdık sanırım üstelik bizi rahat 50bin götürürlerdi şahsen düşünmüyor değilim bende beraber alsakmı ne yapsak
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbr 1100 xx
    ya imkanım olursa hiç düşünmeden alıcam ilkay scoter şartt

Motosikleti
    ya imkanım olursa hiç düşünmeden alıcam ilkay scoter şartt
    şu frenler ile ilgili arayacam seni unutturma

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi yükleyip durmayın içim gidiyo bu aralar
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda ve f4i dışında boya için kalıplar var o kısımları biraz kalın yapıyorlar sticker gibi oluyor tümsekli

sadece stickerları alsan en aşağı 1500 lira para isterler. komple boya bile daha ucuz tutuyor yazılı stickerlar haricini boya yaptığında.

şaseyide siyaha bolyasa fena olmaz diyeceğim ama bu sefer motoru felan da indirmesi gerekecek çok iş çıkacak.
    aynen kalıba koyarak yapılıyormuş ve Söylediğiniz gibi sticker olayında yazılı stickerlar haricini boya yapılacak,

Şase siyah hoş olur ama orjinal halide fena değil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------

Bunu hiç bilmiyordum işte, boya zannediyordum ben. Şimdi motoru boyatacak arkadaş beyaz ve kırmızıya boyatmayacak o zaman, beyaza boyatıp üstüne kırmızı sticker mı yapıştıracak ?

Desenize benim motor siyah olduğu için şanslıyım, sadece 30 dolar olan sticker larla işim bitiyor...
    Benim motor orjinalinde gri, zamanında 2006 model kırmızı renge boyatmak için araştırmıştım bana 1300 gibi bir fiyat verdiler Reklamcıya yaptırmak için çok gezindim ama stickerlar bire bir olmuyor iç ve dışında çok ince farklı renk tonu var bunu yapmak için 2 farklı sticker üst üste gelicek ve kalın olucak ortasını kesince sıcaklardan belli olucak derken vaz geçmiştim, taki beyaz rengi görüp çoooookkk beğenene kadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

Motora beyaz yakışıyor hep beğenmişimdir beyaz olan motorları jantları beyaz olanları hatta o resimdeki f4 ün jantları beyaz olsa çok daha süper durur kanımca benim hala kafamda beyaz jant var yapıcam ne zaman bilmiyorum ama yapıcam bu arada metzeller m3 on arka lastikleri takmış bulunmaktayım servisten aldım orda takıldı 800 tl ye işçilik rot filan hepsi halettim arka 2010 33 haftası ön 2011 haftasını unuttum yeni lastikler yani başka yerde sordum mini bir araştırma aynı lastik 960tl birde ön fren sağ balatalar bitmiş onuda değiştirmek durumunda kaldım gold 85 tl de o tuttu ya şu motora harcadığım parayı biriktirsem 0 scoter almıştım çin işi olmayan hemde he servisten aldım orda takıldı şu an rodoj aşamasında ama buna rağmen virajda hissediyorsun tutuyo yeri ya yapışıyor güven veriyor insana birde 2000 km filan sonra arka balataların değişmesi lazım birde o çıktı başıma bitmiyor arkadaş bitmiyor neden bitmiyor çünkü sürekli altımda motor yagmur camur farketmiyor e haliyle km yapıyor yaptıkca daha çabuk eskiyor üstündekiler aslında scoter şart ya aldığımda motor 12.910 du şımdı 21.870 7 ay oldu daha

Jantlar için suzuki altın sarısı renk hoş olur gibi, en kısa sürede bir çift lastik ile sökülmüşken o renge boyatacağım sizce nasıl olur altın sarısı içinde sinler olan bir renk ?
    Saygılarımla...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    metzeler m5 neden düşünmedin, 50-60 tl daha fazla para versen alabilirdin. ben kullanıyorum oldukça memnunum. m3 çok çabuk bitiyor sanırım, bakalım m5 ne kadar gidecek...

Motosikleti
    metzeler m5 neden düşünmedin, 50-60 tl daha fazla para versen alabilirdin. ben kullanıyorum oldukça memnunum. m3 çok çabuk bitiyor sanırım, bakalım m5 ne kadar gidecek...
    hocam aslına bakarsan metzeller pek bize göre değil.
    neden diyeceksin.
    ben motora yaz kış yağmur çamur binen adamım. michelindeki ıslak zemin tutuşu metzellerde yok. he kuru zemindeki performanstada metzeller biraz daha iyi aynı şekilde. birazda tercih meselesi tabiki de

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    hocam aslına bakarsan metzeller pek bize göre değil.
    neden diyeceksin.
    ben motora yaz kış yağmur çamur binen adamım. michelindeki ıslak zemin tutuşu metzellerde yok. he kuru zemindeki performanstada metzeller biraz daha iyi aynı şekilde. birazda tercih meselesi tabiki de
    önceki motorumda pilot road 2ct ler vardı sahiden yağmurda müthiş tutunma sağlıyolardı. ankara dada şiddetli yağmura yakalandım bi kaç kez gerçekten m5 beklediğimden çok daha iyi performans gösterdi güven verdiler, kuru zeminde zaten çok iyiler

Motosikleti
    önceki motorumda pilot road 2ct ler vardı sahiden yağmurda müthiş tutunma sağlıyolardı. ankara dada şiddetli yağmura yakalandım bi kaç kez gerçekten m5 beklediğimden çok daha iyi performans gösterdi güven verdiler, kuru zeminde zaten çok iyiler
    metzeller michelin'e göre daha iyi kuru zeminde ççünkü daha çok ısınıyor. fakat ömür olarak biraz daha kısa ömürlü. gerçi m5 için daha net bir bilgim yok sen bize aktarırsın son durumları artık

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2250142/detay/

yeni kasa 600f 2.ele dusmus hayirli olsun .
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

zeymen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    Alıntı Alper41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2250142/detay/

yeni kasa 600f 2.ele dusmus hayirli olsun .
    grenajlar çok boş duruyo .. eski kasa daha güzel bence ..

Motosikleti
    Alıntı zeymen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    grenajlar çok boş duruyo .. eski kasa daha güzel bence ..
    ben diim parası olan biri almıştır oturuş pozisyonu olarak eski f gibi olmadığı için beğenmedi satıyor bence [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------

bu arada arka fren diskim miladını doldurmak üzere olduğunu fark ettim dün balatalarımı kontrol etmek için bakarken.. yüzeyde balataların oluşturduğu dalgalanmalar oluşmuş. pek iyi durumda değil açıkçası.
    işte fotoğraflar

By ilkyy at 2011-06-18

By ilkyy at 2011-06-18

By ilkyy at 2011-06-18

orjinal boyutunda bilerek yükledim fotoğraflarda görünebilsin diye cep telefonu ile çektiğimden kaliteli değil telefonlar

serviste orjinal fiyatı aldım. 384 tl fiyat verildi ve türkiyedeki stoklarda şu an için yok. muhtemelen hollanda daki fabrikadan sipariş verilecek ellerinde varsa japonyaya kalırsak durum daha da yaş. servise konuştum e bayda satılan papatya fren disklerini sordum. balataları daha çabuk bitireceğini ama daha güzel frenaj yapabileceğimi belirttiler. 25 ile 40 sterlin arasında değişen fiyatları var ve bir müşterisi sipariş verip kendisi takmış memnunmuş.

bir yerde 200 liraya buldum 2. el 0 gibi temizmiş söylediklerine göre istanbulda. ebayda başka kullanılmış orjinal disklerde var fakat pek güvenemedim tabi.
    muhtemelen papatya desenli sipariş verip kendim takacağım

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu kadar düşük fiyata neden satıyor acaba ?

Bugün Ayder FestivaLine gittik; Lanet olsun Full Yağıs vardı; heryerimize kadar ıslandık

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    bu arada arka fren diskim miladını doldurmak üzere olduğunu fark ettim dün balatalarımı kontrol etmek için bakarken.. yüzeyde balataların oluşturduğu dalgalanmalar oluşmuş. pek iyi durumda değil açıkçası.
    işte fotoğraflar

By ilkyy at 2011-06-18

By ilkyy at 2011-06-18

By ilkyy at 2011-06-18

orjinal boyutunda bilerek yükledim fotoğraflarda görünebilsin diye cep telefonu ile çektiğimden kaliteli değil telefonlar

serviste orjinal fiyatı aldım. 384 tl fiyat verildi ve türkiyedeki stoklarda şu an için yok. muhtemelen hollanda daki fabrikadan sipariş verilecek ellerinde varsa japonyaya kalırsak durum daha da yaş. servise konuştum e bayda satılan papatya fren disklerini sordum. balataları daha çabuk bitireceğini ama daha güzel frenaj yapabileceğimi belirttiler. 25 ile 40 sterlin arasında değişen fiyatları var ve bir müşterisi sipariş verip kendisi takmış memnunmuş.

bir yerde 200 liraya buldum 2. el 0 gibi temizmiş söylediklerine göre istanbulda. ebayda başka kullanılmış orjinal disklerde var fakat pek güvenemedim tabi.
    muhtemelen papatya desenli sipariş verip kendim takacağım
    o disklerden bi kaç foto

ebc'nin diskleri var 70 80 sterlin arasında ama bizim diskler gibi delikler 3 2 3 2 sırasında gitmiyor. delikler biraz daha az ve 3 3 3 olarak devam ediyor.

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer

ebc'nin diskleri var 70 80 sterlin arasında ama bizim diskler gibi delikler 3 2 3 2 sırasında gitmiyor. delikler biraz daha az ve 3 3 3 olarak devam ediyor.
    senin yerinde olsam orjinal almam, çok para. ebay dekiler güzel görünüyor, yurtdışında kullanan çok fazla var bu parçaları bence rahatlıkla alıp kullanabilirsin. Takarken foto çekip buraya koyarsan da tam süper olur

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Arkadaşlar Kısmetse 1.2 hafta içinde alıyorum 2004 full sıyaha boyanmış 600F'i
    Mat siyahtı arkadaş tekrar boyaya verdi ve muhtemelen 9 bıne alabılırım,
    İst'da Motoru Kontrol Ettirebileceğim İyi Bi Usta Nerede Var???
    Az Buçuk Görselden Anlarım Fakat Makınenın Ciğeri Hakkında Bilgi Verebilecek Biri Mesela Nerede Var???

Ve Birde 600F'e RR kuyruğu Takan Varmı Bildiğiniz???
    Fotosu Felan ???

Kısmet Olursa Aldıktan Sonra Orjınalını Bozmadan uydurmaya Nıyetlıyımde
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    senin yerinde olsam orjinal almam, çok para. ebay dekiler güzel görünüyor, yurtdışında kullanan çok fazla var bu parçaları bence rahatlıkla alıp kullanabilirsin. Takarken foto çekip buraya koyarsan da tam süper olur
    vallahi bende ebay üzerinden ilerlemeyi planlıyorum şahsen. en güzeli ve en ucuzu bu şekilde olacak gibi.

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Kısmetse 1.2 hafta içinde alıyorum 2004 full sıyaha boyanmış 600F'i
    Mat siyahtı arkadaş tekrar boyaya verdi ve muhtemelen 9 bıne alabılırım,
    İst'da Motoru Kontrol Ettirebileceğim İyi Bi Usta Nerede Var???
    Az Buçuk Görselden Anlarım Fakat Makınenın Ciğeri Hakkında Bilgi Verebilecek Biri Mesela Nerede Var???

Ve Birde 600F'e RR kuyruğu Takan Varmı Bildiğiniz???
    Fotosu Felan ???

Kısmet Olursa Aldıktan Sonra Orjınalını Bozmadan uydurmaya Nıyetlıyımde
    orjinalliği bi şekilde bozulacaktır. arka sele ve öndeki seleyi tutturmak için ek kaynak yapması gerekecektir. kilit yerleri değişecek. vs vs

bu arada bu günden bir kaç fotoğraf size

ve reklam gerçek olursa

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    sonunda ankarada hava açınca bende bi kaç foto çektim bugün .

bunlar ayna uzatma aparatlarım, görüş oldukça arttı diyebilirim

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben de Dünkülerden devam edeyim o halde

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler