Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Haziran 2011, 23:13
SilentScream adlı üyeden alıntı
Bunu hiç bilmiyordum işte, boya zannediyordum ben. Şimdi motoru boyatacak arkadaş beyaz ve kırmızıya boyatmayacak o zaman, beyaza boyatıp üstüne kırmızı sticker mı yapıştıracak ?
Desenize benim motor siyah olduğu için şanslıyım, sadece 30 dolar olan sticker larla işim bitiyor...
bir bakıma öyle de denilebilir aslında yüksek kalitede fotoğraf çekilerek photosopta 1e1 ölçülerle çok güzel basket baskı alınabilir motosiklete yapıştırmaya diye ben düşünmüyor değilim
cbrpc35 adlı üyeden alıntı
Motora beyaz yakışıyor hep beğenmişimdir beyaz olan motorları jantları beyaz olanları hatta o resimdeki f4 ün jantları beyaz olsa çok daha süper durur kanımca benim hala kafamda beyaz jant var yapıcam ne zaman bilmiyorum ama yapıcam
bu arada metzeller m3 on arka lastikleri takmış bulunmaktayım servisten aldım orda takıldı 800 tl ye işçilik rot filan hepsi halettim arka 2010 33 haftası ön 2011 haftasını unuttum yeni lastikler yani başka yerde sordum mini bir araştırma aynı lastik 960tl birde ön fren sağ balatalar bitmiş onuda değiştirmek durumunda kaldım gold 85 tl de o tuttu ya şu motora harcadığım parayı biriktirsem 0 scoter almıştım çin işi olmayan hemde he
servisten aldım orda takıldı şu an rodoj aşamasında ama buna rağmen virajda hissediyorsun tutuyo yeri ya yapışıyor güven veriyor insana birde 2000 km filan sonra arka balataların değişmesi lazım birde o çıktı başıma
bitmiyor arkadaş bitmiyor neden bitmiyor çünkü sürekli altımda motor yagmur camur farketmiyor e haliyle km yapıyor yaptıkca daha çabuk eskiyor üstündekiler aslında scoter şart ya aldığımda motor 12.910 du şımdı 21.870 7 ay oldu daha
sanırım 40 tl felan fark ile pilot power 2ct alabilirdin bence biraz daha uzun ömürlü olurlardı hemde yağmur performansı daha etkili diye biliyorum
bu arada çin malı scooter ile bu kadar masraf yapmazdık sanırım üstelik bizi rahat 50bin götürürlerdi şahsen düşünmüyor değilim bende beraber alsakmı ne yapsak
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
17 Haziran 2011, 11:06
ya imkanım olursa hiç düşünmeden alıcam ilkay scoter şartt
-
17 Haziran 2011, 15:43
ya imkanım olursa hiç düşünmeden alıcam ilkay
scoter şartt
şu frenler ile ilgili arayacam seni unutturma
-
17 Haziran 2011, 15:52
-
17 Haziran 2011, 18:51
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
honda ve f4i dışında boya için kalıplar var o kısımları biraz kalın yapıyorlar sticker gibi oluyor tümsekli
sadece stickerları alsan en aşağı 1500 lira para isterler. komple boya bile daha ucuz tutuyor yazılı stickerlar haricini boya yaptığında.
şaseyide siyaha bolyasa fena olmaz diyeceğim ama bu sefer motoru felan da indirmesi gerekecek çok iş çıkacak.
aynen kalıba koyarak yapılıyormuş ve Söylediğiniz gibi sticker olayında yazılı stickerlar haricini boya yapılacak,
Şase siyah hoş olur ama orjinal halide fena değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------
Bunu hiç bilmiyordum işte, boya zannediyordum ben. Şimdi motoru boyatacak arkadaş beyaz ve kırmızıya boyatmayacak o zaman, beyaza boyatıp üstüne kırmızı sticker mı yapıştıracak ?
Desenize benim motor siyah olduğu için şanslıyım, sadece 30 dolar olan sticker larla işim bitiyor...
Benim motor orjinalinde gri, zamanında 2006 model kırmızı renge boyatmak için araştırmıştım bana 1300 gibi bir fiyat verdiler Reklamcıya yaptırmak için çok gezindim ama stickerlar bire bir olmuyor iç ve dışında çok ince farklı renk tonu var bunu yapmak için 2 farklı sticker üst üste gelicek ve kalın olucak ortasını kesince sıcaklardan belli olucak derken vaz geçmiştim, taki beyaz rengi görüp çoooookkk beğenene kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------
Motora beyaz yakışıyor hep beğenmişimdir beyaz olan motorları jantları beyaz olanları hatta o resimdeki f4 ün jantları beyaz olsa çok daha süper durur kanımca benim hala kafamda beyaz jant var yapıcam ne zaman bilmiyorum ama yapıcam
bu arada metzeller m3 on arka lastikleri takmış bulunmaktayım servisten aldım orda takıldı 800 tl ye işçilik rot filan hepsi halettim arka 2010 33 haftası ön 2011 haftasını unuttum yeni lastikler yani başka yerde sordum mini bir araştırma aynı lastik 960tl birde ön fren sağ balatalar bitmiş onuda değiştirmek durumunda kaldım gold 85 tl de o tuttu ya şu motora harcadığım parayı biriktirsem 0 scoter almıştım çin işi olmayan hemde he
servisten aldım orda takıldı şu an rodoj aşamasında ama buna rağmen virajda hissediyorsun tutuyo yeri ya yapışıyor güven veriyor insana birde 2000 km filan sonra arka balataların değişmesi lazım birde o çıktı başıma
bitmiyor arkadaş bitmiyor neden bitmiyor çünkü sürekli altımda motor yagmur camur farketmiyor e haliyle km yapıyor yaptıkca daha çabuk eskiyor üstündekiler aslında scoter şart ya aldığımda motor 12.910 du şımdı 21.870 7 ay oldu daha
Jantlar için suzuki altın sarısı renk hoş olur gibi, en kısa sürede bir çift lastik ile sökülmüşken o renge boyatacağım sizce nasıl olur altın sarısı içinde sinler olan bir renk ?
-
17 Haziran 2011, 19:53
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Haziran 2011, 23:31
metzeler m5 neden düşünmedin, 50-60 tl daha fazla para versen alabilirdin. ben kullanıyorum oldukça memnunum. m3 çok çabuk bitiyor sanırım, bakalım m5 ne kadar gidecek...
-
17 Haziran 2011, 23:57
metzeler m5 neden düşünmedin, 50-60 tl daha fazla para versen alabilirdin. ben kullanıyorum oldukça memnunum. m3 çok çabuk bitiyor sanırım, bakalım m5 ne kadar gidecek...
hocam aslına bakarsan metzeller pek bize göre değil.
neden diyeceksin.
ben motora yaz kış yağmur çamur binen adamım. michelindeki ıslak zemin tutuşu metzellerde yok. he kuru zemindeki performanstada metzeller biraz daha iyi aynı şekilde. birazda tercih meselesi tabiki de
-
18 Haziran 2011, 00:11
hocam aslına bakarsan metzeller pek bize göre değil.
neden diyeceksin.
ben motora yaz kış yağmur çamur binen adamım. michelindeki ıslak zemin tutuşu metzellerde yok. he kuru zemindeki performanstada metzeller biraz daha iyi aynı şekilde. birazda tercih meselesi tabiki de
önceki motorumda pilot road 2ct ler vardı sahiden yağmurda müthiş tutunma sağlıyolardı. ankara dada şiddetli yağmura yakalandım bi kaç kez gerçekten m5 beklediğimden çok daha iyi performans gösterdi güven verdiler, kuru zeminde zaten çok iyiler
-
18 Haziran 2011, 00:39
önceki motorumda pilot road 2ct ler vardı sahiden yağmurda müthiş tutunma sağlıyolardı. ankara dada şiddetli yağmura yakalandım bi kaç kez gerçekten m5 beklediğimden çok daha iyi performans gösterdi güven verdiler, kuru zeminde zaten çok iyiler
metzeller michelin'e göre daha iyi kuru zeminde ççünkü daha çok ısınıyor. fakat ömür olarak biraz daha kısa ömürlü. gerçi m5 için daha net bir bilgim yok sen bize aktarırsın son durumları artık
-
18 Haziran 2011, 15:15
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
18 Haziran 2011, 19:40
Alper41 adlı üyeden alıntı
grenajlar çok boş duruyo .. eski kasa daha güzel bence ..
-
18 Haziran 2011, 20:35
-
18 Haziran 2011, 20:48
-
18 Haziran 2011, 20:58
bu arada arka fren diskim miladını doldurmak üzere olduğunu fark ettim dün balatalarımı kontrol etmek için bakarken.. yüzeyde balataların oluşturduğu dalgalanmalar oluşmuş. pek iyi durumda değil açıkçası.
işte fotoğraflar
By
ilkyy at 2011-06-18
By
ilkyy at 2011-06-18
By
ilkyy at 2011-06-18
orjinal boyutunda bilerek yükledim fotoğraflarda görünebilsin diye cep telefonu ile çektiğimden kaliteli değil telefonlar
serviste orjinal fiyatı aldım. 384 tl fiyat verildi ve türkiyedeki stoklarda şu an için yok. muhtemelen hollanda daki fabrikadan sipariş verilecek ellerinde varsa japonyaya kalırsak durum daha da yaş. servise konuştum e bayda satılan papatya fren disklerini sordum. balataları daha çabuk bitireceğini ama daha güzel frenaj yapabileceğimi belirttiler. 25 ile 40 sterlin arasında değişen fiyatları var ve bir müşterisi sipariş verip kendisi takmış memnunmuş.
bir yerde 200 liraya buldum 2. el 0 gibi temizmiş söylediklerine göre istanbulda. ebayda başka kullanılmış orjinal disklerde var fakat pek güvenemedim tabi.
muhtemelen papatya desenli sipariş verip kendim takacağım
o disklerden bi kaç foto
ebc'nin diskleri var 70 80 sterlin arasında ama bizim diskler gibi delikler 3 2 3 2 sırasında gitmiyor. delikler biraz daha az ve 3 3 3 olarak devam ediyor.
-
18 Haziran 2011, 21:12
ebc'nin diskleri var 70 80 sterlin arasında ama bizim diskler gibi delikler 3 2 3 2 sırasında gitmiyor. delikler biraz daha az ve 3 3 3 olarak devam ediyor.
senin yerinde olsam orjinal almam, çok para. ebay dekiler güzel görünüyor, yurtdışında kullanan çok fazla var bu parçaları bence rahatlıkla alıp kullanabilirsin. Takarken foto çekip buraya koyarsan da tam süper olur
-
18 Haziran 2011, 22:02
Arkadaşlar Kısmetse 1.2 hafta içinde alıyorum 2004 full sıyaha boyanmış 600F'i
Mat siyahtı arkadaş tekrar boyaya verdi ve muhtemelen 9 bıne alabılırım,
İst'da Motoru Kontrol Ettirebileceğim İyi Bi Usta Nerede Var???
Az Buçuk Görselden Anlarım Fakat Makınenın Ciğeri Hakkında Bilgi Verebilecek Biri Mesela Nerede Var???
Ve Birde 600F'e RR kuyruğu Takan Varmı Bildiğiniz???
Fotosu Felan ???
Kısmet Olursa Aldıktan Sonra Orjınalını Bozmadan uydurmaya Nıyetlıyımde
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
19 Haziran 2011, 05:23
senin yerinde olsam orjinal almam, çok para. ebay dekiler güzel görünüyor, yurtdışında kullanan çok fazla var bu parçaları bence rahatlıkla alıp kullanabilirsin. Takarken foto çekip buraya koyarsan da tam süper olur
vallahi bende ebay üzerinden ilerlemeyi planlıyorum şahsen. en güzeli ve en ucuzu bu şekilde olacak gibi.
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Kısmetse 1.2 hafta içinde alıyorum 2004 full sıyaha boyanmış 600F'i
Mat siyahtı arkadaş tekrar boyaya verdi ve muhtemelen 9 bıne alabılırım,
İst'da Motoru Kontrol Ettirebileceğim İyi Bi Usta Nerede Var???
Az Buçuk Görselden Anlarım Fakat Makınenın Ciğeri Hakkında Bilgi Verebilecek Biri Mesela Nerede Var???
Ve Birde 600F'e RR kuyruğu Takan Varmı Bildiğiniz???
Fotosu Felan ???
Kısmet Olursa Aldıktan Sonra Orjınalını Bozmadan uydurmaya Nıyetlıyımde
orjinalliği bi şekilde bozulacaktır. arka sele ve öndeki seleyi tutturmak için ek kaynak yapması gerekecektir. kilit yerleri değişecek. vs vs
bu arada bu günden bir kaç fotoğraf size
ve reklam gerçek olursa
-
19 Haziran 2011, 17:19
-
19 Haziran 2011, 17:48
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler