Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hayret Bir oLay ;
    Rize'de 3 Gündür inanılmaz bir sıcak ve güneş var ... Gezmekten Foto cekmeye fırsatım olmuyor

Hadi Bakalım, ilk kim alıp kullanacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1550439/detay/

Beğendiğim bir Fotoğrafı yükleyeyim İLKay rahatlasın

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayret Bir oLay ;
    Rize'de 3 Gündür inanılmaz bir sıcak ve güneş var ... Gezmekten Foto cekmeye fırsatım olmuyor

Hadi Bakalım, ilk kim alıp kullanacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1550439/detay/

Beğendiğim bir Fotoğrafı yükleyeyim İLKay rahatlasın
    kanka o sıcak ve güneş burada da var motordan inesim gelmiyor yol bulup uzamak istiyorum bi an önce serinlemek içişn
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu aralar herkes duruldu bi kimse fotoğraf çekmiyor (=
    yarın mangal partisinde çekerim artık (=
    Ne mangalı ulem

Motosikleti
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne mangalı ulem
    feysbuku olmayan adamın dramı(=

derya mangal etkinliği düzenliyor bu gece

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    ankara da ise güneşe hasret kaldık, her gün yağmur yağıyor, her taraf yeşil oldu.

cakalaz üstteki fotoğraftaki yol ayder yolu değil mi? Hatırladığım kadarıyla asfaltı fena değildi, virajlı güzel bir yoldu.

Motosikleti
    Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ankara da ise güneşe hasret kaldık, her gün yağmur yağıyor, her taraf yeşil oldu.

cakalaz üstteki fotoğraftaki yol ayder yolu değil mi? Hatırladığım kadarıyla asfaltı fena değildi, virajlı güzel bir yoldu.
    doğan olmuş yol zaten
    yazın gitsemmi diye düşünmüyor değilim ama seneye de olabilir..

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Evet Ayder Yolu
    Kim geliyorsa gelsin; yeter ki birisi gelsin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Ayder Yolu
    Kim geliyorsa gelsin; yeter ki birisi gelsin
    olm herkes burada sen gel ...

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bugünkü Ayder Gezimden bir kaç kare

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    şu aralar insanların üstünde bir rehabet çökmüş durumda ve bende bu grubun içine dahil olmuş durumdayım. havalardan mıdır mevsimden midir nedir anlayamadım böyle bir keyifsizlik var ufaktan. yola çıktığımda sıkasım bile gelmiyor makinayla usul usul sakin sürüş modundayım şu aralar. hatta devirsiz kullanıyorum fakat ara ara kurum bağlamasın diye önüm boşsa o anlık sıkıyorum biraz rahatlatma amaçlı.

bu arada benzini daha öncesinde hep shell'den alıyordum 95 oktan. fakat en son bp'den aldığım 95 oktan benzinle daha fazla yol yapınca istasyonu değiştirme kararı aldım. normalde bağdat caddesinde selami çeşmedeki shell'in kendi istasyonundan alıyordum genel merkezin yeri olduğundan ve temizlik unsuru vs problem yaşamayacağımdan dolayı. fakat bp ile daha uzun km yapınca bu kararımı değiştirmenin iyi olacağı kanısına vardım. shellde 30 tl'lik yakıt ile 90 km yapabiliyorken bp'de 115 yaptım

ki şu aralar havalarında düzelmesi ile çok çok gezmeme rağmen neredeyse hiç fotoğraf çekmedim düne kadar.
    oda 1 tane

By ilkyy at 2011-06-15

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Selam arkadaşlar;

Motorumu aşağıdaki renkte boyama işine Kavacıkta Tuaç usta varmış çok metettiler bende motorumu götürdüm ve teslim ettim. Zevk için boyama yapmak istemedi ama benide kırmadı bakalım nasıl bir iş çıkaracak ve görüntü nasıl olacak merakla beklliyorum. Resimdeki motor 600 F Sport fakat benim motor 600 F olunca kuyruk biraz fark edicek gibi tabi şasede siyah değil

Saygılarımla...

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merak ettim bakalım nasıl olacak.

Motosikleti
    hayırlı olsun şimdiden yeni rengi

işte bu günden kareler bunlarda...

motorumun rengi giderek daha da hoşuma gitmeye başladı gökyüzünün 3 tonuda var üzerinde

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak ettim bakalım nasıl olacak.
    Emre boyadan çıkınca Resimleri yükleyeceğim, umarım güzel olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 ----------

hayırlı olsun şimdiden yeni rengi

işte bu günden kareler bunlarda...

motorumun rengi giderek daha da hoşuma gitmeye başladı gökyüzünün 3 tonuda var üzerinde
    Teşekkür ederim,

Bu renkte çok hoş görünüyor
    Saygılarımla...

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı MaRaNtZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar;

Motorumu aşağıdaki renkte boyama işine Kavacıkta Tuaç usta varmış çok metettiler bende motorumu götürdüm ve teslim ettim. Zevk için boyama yapmak istemedi ama benide kırmadı bakalım nasıl bir iş çıkaracak ve görüntü nasıl olacak merakla beklliyorum. Resimdeki motor 600 F Sport fakat benim motor 600 F olunca kuyruk biraz fark edicek gibi tabi şasede siyah değil

ben de merak ediyorum. Ama her koşulda farklı olmanın iyi olduğunu düşündüğüm için eminim güzel olacaktır. Bu arada motoru usta boyayacak peki sticker meselesi nasıl halledilecek ??
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de merak ediyorum. Ama her koşulda farklı olmanın iyi olduğunu düşündüğüm için eminim güzel olacaktır. Bu arada motoru usta boyayacak peki sticker meselesi nasıl halledilecek ??
    honda ve f4i dışında boya için kalıplar var o kısımları biraz kalın yapıyorlar sticker gibi oluyor tümsekli

sadece stickerları alsan en aşağı 1500 lira para isterler. komple boya bile daha ucuz tutuyor yazılı stickerlar haricini boya yaptığında.

şaseyide siyaha bolyasa fena olmaz diyeceğim ama bu sefer motoru felan da indirmesi gerekecek çok iş çıkacak.

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    honda ve f4i dışında boya için kalıplar var o kısımları biraz kalın yapıyorlar sticker gibi oluyor tümsekli

sadece stickerları alsan en aşağı 1500 lira para isterler. komple boya bile daha ucuz tutuyor yazılı stickerlar haricini boya yaptığında.

şaseyide siyaha bolyasa fena olmaz diyeceğim ama bu sefer motoru felan da indirmesi gerekecek çok iş çıkacak.
    1500 tl mi Bahsettiğimiz sticker lar bunlar ise http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...ht_1928wt_1165 25 dolar civarında. Daha ucuzlarıda var, 30 dolar civarında olanlarıda.

Motosikleti
    Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1500 tl mi Bahsettiğimiz sticker lar bunlar ise http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...ht_1928wt_1165 25 dolar civarında. Daha ucuzlarıda var, 30 dolar civarında olanlarıda.
    stickerlar bu kadarla bitse keşke...
    mesela kırmızı siyah olan bir motorda yan grenajların esas rengi siyahtır. üstüne kırmızı sticker yapıştırılır o görülen şeritler ve kafa grenajından sonraki kırmızılık boya değildir orjinalde cbr ve honda stickerları yapıştırılır sonrada

en son servisten aldığım bilgi doğrultusunda bizim mavili 2001ler için kuyruk grenajı hariç sticker fiyatı 900 lira

Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    stickerlar bu kadarla bitse keşke...
    mesela kırmızı siyah olan bir motorda yan grenajların esas rengi siyahtır. üstüne kırmızı sticker yapıştırılır o görülen şeritler ve kafa grenajından sonraki kırmızılık boya değildir orjinalde cbr ve honda stickerları yapıştırılır sonrada

en son servisten aldığım bilgi doğrultusunda bizim mavili 2001ler için kuyruk grenajı hariç sticker fiyatı 900 lira
    Bunu hiç bilmiyordum işte, boya zannediyordum ben. Şimdi motoru boyatacak arkadaş beyaz ve kırmızıya boyatmayacak o zaman, beyaza boyatıp üstüne kırmızı sticker mı yapıştıracak ?

Desenize benim motor siyah olduğu için şanslıyım, sadece 30 dolar olan sticker larla işim bitiyor...

Motosikleti
    honda cbr 1100 xx
    Motora beyaz yakışıyor hep beğenmişimdir beyaz olan motorları jantları beyaz olanları hatta o resimdeki f4 ün jantları beyaz olsa çok daha süper durur kanımca benim hala kafamda beyaz jant var yapıcam ne zaman bilmiyorum ama yapıcam bu arada metzeller m3 on arka lastikleri takmış bulunmaktayım servisten aldım orda takıldı 800 tl ye işçilik rot filan hepsi halettim arka 2010 33 haftası ön 2011 haftasını unuttum yeni lastikler yani başka yerde sordum mini bir araştırma aynı lastik 960tl birde ön fren sağ balatalar bitmiş onuda değiştirmek durumunda kaldım gold 85 tl de o tuttu ya şu motora harcadığım parayı biriktirsem 0 scoter almıştım çin işi olmayan hemde he servisten aldım orda takıldı şu an rodoj aşamasında ama buna rağmen virajda hissediyorsun tutuyo yeri ya yapışıyor güven veriyor insana birde 2000 km filan sonra arka balataların değişmesi lazım birde o çıktı başıma bitmiyor arkadaş bitmiyor neden bitmiyor çünkü sürekli altımda motor yagmur camur farketmiyor e haliyle km yapıyor yaptıkca daha çabuk eskiyor üstündekiler aslında scoter şart ya aldığımda motor 12.910 du şımdı 21.870 7 ay oldu daha

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler