Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Haziran 2011, 00:25
Reklamlar
-
10 Haziran 2011, 00:58
cakalaz adlı üyeden alıntı
kanka o sıcak ve güneş burada da var motordan inesim gelmiyor yol bulup uzamak istiyorum bi an önce serinlemek içişn
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
10 Haziran 2011, 06:42
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bu aralar herkes duruldu bi kimse fotoğraf çekmiyor (=
yarın mangal partisinde çekerim artık (=
Ne mangalı ulem
-
10 Haziran 2011, 11:04
dreamdark adlı üyeden alıntı
Ne mangalı ulem
feysbuku olmayan adamın dramı(=
derya mangal etkinliği düzenliyor bu gece
-
10 Haziran 2011, 16:11
ankara da ise güneşe hasret kaldık, her gün yağmur yağıyor, her taraf yeşil oldu.
cakalaz üstteki fotoğraftaki yol ayder yolu değil mi? Hatırladığım kadarıyla asfaltı fena değildi, virajlı güzel bir yoldu.
-
10 Haziran 2011, 17:39
SilentScream adlı üyeden alıntı
ankara da ise güneşe hasret kaldık, her gün yağmur yağıyor, her taraf yeşil oldu.
cakalaz üstteki fotoğraftaki yol ayder yolu değil mi? Hatırladığım kadarıyla asfaltı fena değildi, virajlı güzel bir yoldu.
doğan olmuş yol zaten
yazın gitsemmi diye düşünmüyor değilim ama seneye de olabilir..
-
11 Haziran 2011, 00:17
Evet Ayder Yolu
Kim geliyorsa gelsin; yeter ki birisi gelsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
11 Haziran 2011, 15:48
cakalaz adlı üyeden alıntı
Evet Ayder Yolu
Kim geliyorsa gelsin; yeter ki birisi gelsin
olm herkes burada sen gel ...
-
12 Haziran 2011, 22:54
-
15 Haziran 2011, 13:41
şu aralar insanların üstünde bir rehabet çökmüş durumda ve bende bu grubun içine dahil olmuş durumdayım. havalardan mıdır mevsimden midir nedir anlayamadım böyle bir keyifsizlik var ufaktan. yola çıktığımda sıkasım bile gelmiyor makinayla usul usul sakin sürüş modundayım şu aralar. hatta devirsiz kullanıyorum fakat ara ara kurum bağlamasın diye önüm boşsa o anlık sıkıyorum biraz rahatlatma amaçlı.
bu arada benzini daha öncesinde hep shell'den alıyordum 95 oktan. fakat en son bp'den aldığım 95 oktan benzinle daha fazla yol yapınca istasyonu değiştirme kararı aldım. normalde bağdat caddesinde selami çeşmedeki shell'in kendi istasyonundan alıyordum genel merkezin yeri olduğundan ve temizlik unsuru vs problem yaşamayacağımdan dolayı. fakat bp ile daha uzun km yapınca bu kararımı değiştirmenin iyi olacağı kanısına vardım. shellde 30 tl'lik yakıt ile 90 km yapabiliyorken bp'de 115 yaptım
ki şu aralar havalarında düzelmesi ile çok çok gezmeme rağmen neredeyse hiç fotoğraf çekmedim düne kadar.
oda 1 tane
By ilkyy at 2011-06-15
-
15 Haziran 2011, 18:35
Selam arkadaşlar;
Motorumu aşağıdaki renkte boyama işine Kavacıkta Tuaç usta varmış çok metettiler bende motorumu götürdüm ve teslim ettim. Zevk için boyama yapmak istemedi ama benide kırmadı bakalım nasıl bir iş çıkaracak ve görüntü nasıl olacak merakla beklliyorum. Resimdeki motor 600 F Sport fakat benim motor 600 F olunca kuyruk biraz fark edicek gibi tabi şasede siyah değil
-
15 Haziran 2011, 21:55
Merak ettim bakalım nasıl olacak.
-
15 Haziran 2011, 22:49
-
16 Haziran 2011, 09:42
dreamdark adlı üyeden alıntı
Merak ettim bakalım nasıl olacak.
Emre boyadan çıkınca Resimleri yükleyeceğim, umarım güzel olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 ----------
Teşekkür ederim,
Bu renkte çok hoş görünüyor
-
16 Haziran 2011, 11:14
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar;
Motorumu aşağıdaki renkte boyama işine Kavacıkta Tuaç usta varmış çok metettiler bende motorumu götürdüm ve teslim ettim. Zevk için boyama yapmak istemedi ama benide kırmadı bakalım nasıl bir iş çıkaracak ve görüntü nasıl olacak merakla beklliyorum. Resimdeki motor 600 F Sport fakat benim motor 600 F olunca kuyruk biraz fark edicek gibi tabi şasede siyah değil
ben de merak ediyorum. Ama her koşulda farklı olmanın iyi olduğunu düşündüğüm için eminim güzel olacaktır. Bu arada motoru usta boyayacak peki sticker meselesi nasıl halledilecek ??
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
16 Haziran 2011, 11:27
chopperrider adlı üyeden alıntı
ben de merak ediyorum. Ama her koşulda farklı olmanın iyi olduğunu düşündüğüm için eminim güzel olacaktır. Bu arada motoru usta boyayacak peki sticker meselesi nasıl halledilecek ??
honda ve f4i dışında boya için kalıplar var o kısımları biraz kalın yapıyorlar sticker gibi oluyor tümsekli
sadece stickerları alsan en aşağı 1500 lira para isterler. komple boya bile daha ucuz tutuyor yazılı stickerlar haricini boya yaptığında.
şaseyide siyaha bolyasa fena olmaz diyeceğim ama bu sefer motoru felan da indirmesi gerekecek çok iş çıkacak.
-
16 Haziran 2011, 11:50
honda ve f4i dışında boya için kalıplar var o kısımları biraz kalın yapıyorlar sticker gibi oluyor tümsekli
sadece stickerları alsan en aşağı 1500 lira para isterler. komple boya bile daha ucuz tutuyor yazılı stickerlar haricini boya yaptığında.
şaseyide siyaha bolyasa fena olmaz diyeceğim ama bu sefer motoru felan da indirmesi gerekecek çok iş çıkacak.
1500 tl mi Bahsettiğimiz sticker lar bunlar ise http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...ht_1928wt_1165 25 dolar civarında. Daha ucuzlarıda var, 30 dolar civarında olanlarıda.
-
16 Haziran 2011, 19:26
SilentScream adlı üyeden alıntı
stickerlar bu kadarla bitse keşke...
mesela kırmızı siyah olan bir motorda yan grenajların esas rengi siyahtır. üstüne kırmızı sticker yapıştırılır o görülen şeritler ve kafa grenajından sonraki kırmızılık boya değildir orjinalde cbr ve honda stickerları yapıştırılır sonrada
en son servisten aldığım bilgi doğrultusunda bizim mavili 2001ler için kuyruk grenajı hariç sticker fiyatı 900 lira
-
16 Haziran 2011, 19:39
stickerlar bu kadarla bitse keşke...
mesela kırmızı siyah olan bir motorda yan grenajların esas rengi siyahtır. üstüne kırmızı sticker yapıştırılır o görülen şeritler ve kafa grenajından sonraki kırmızılık boya değildir orjinalde cbr ve honda stickerları yapıştırılır sonrada
en son servisten aldığım bilgi doğrultusunda bizim mavili 2001ler için kuyruk grenajı hariç sticker fiyatı 900 lira
Bunu hiç bilmiyordum işte, boya zannediyordum ben. Şimdi motoru boyatacak arkadaş beyaz ve kırmızıya boyatmayacak o zaman, beyaza boyatıp üstüne kırmızı sticker mı yapıştıracak ?
Desenize benim motor siyah olduğu için şanslıyım, sadece 30 dolar olan sticker larla işim bitiyor...
-
16 Haziran 2011, 21:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler