http://i54.tinypic.com/nb6y47.jpg
niye ekleyemiyorum resim sabah sabah pamukkale turu yaptık geldik
http://i54.tinypic.com/nb6y47.jpg
niye ekleyemiyorum resim sabah sabah pamukkale turu yaptık geldik
Koymuşun baş aşağı; İnsan şöyle arkaya travertenleri alıp da motorla bir foto çeker yahu.
ben sabahtan beri dışardayım kardeşim devam ediyor artık yarınki geziye yetiştirelim diye
umarım bu gece montajını gerçekleştirebileceğim.
aslında sabah yapayım diyordum fakat gece motoru çalıştırıp biraz denemem lasımki bir problem yaratmasın yoksa bana olmadık yerde süpriz yaşamayalım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
http://i56.tinypic.com/nd273b.jpg
foto cokta koyamıyorum simdilik 8 bin deviri gecmedigim için hyolar la takılıyorum alalı 2 ay oldu neredeyse 700 km yapısımdır . ya ben mi yanlıs kullanıyorum şehir içinde scoter gibi hep birinci vitesle dolanıyorum vites degiştirmeden uzun yoldada en fazla 3 . hyoların yanından vız diye geciyorum muhabeetti oldu kacıncı vites falan 3 dedim dalga geciyorum sandılar birde yüksek hızlarda vites degiştirmeye tırsıyorum mtor yalpılıyor sanki daha alısamadım
Eyz hayırlı uğurlu olsun dostum Güle güle kullan maşallah çok güzel motorun.
Evet arkadaşlar uzun zamandır foruma bakacak fırsat bulamıyordum. Geçenlerde Bursaya gittiğimde Tiger egzozlarını da ziyaret ettim. Sahibi Serkan bey çok ilgilendi. 600f için GP egzoz yaptılar benim için. Bitmiş halinin fotoğraflarını ekleyeyim dedim.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
bunun birde sesini duysak ) goruntu harika bence .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
eyz;
hayırlı olsun motorun yalnız şehir içi 1.viteste hep kullanmak pek sağlıklı olmaz onu söyleyeyim.
terroizer;
evet sesini çok merak ettim ben de
arkadaşlar bu fotolar bugünkü albüm çalışmasından bir iki kesit :
ama zannetmeyin ki sadece motor başında poz veriyoruz )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
herkesler gezmiş bende bugün ustanın yanından çıkamadım. egzantirik gergisini çok şükür taktık sonunda. gerginin torbasının içinden conta çıkmayınca mecburen sanayiye gidip conta kestirdim, 4-5-6 bin devir civarlarındaki zırıl zırıl ses beni deli etti tabii yol boyunca. Neyse işte fotoğraflar.
bu eski gergi, bayağı pislenmiş ve ömrünü tamamlamıştı.
usta takarken biraz zorlandı ama oldu sonunda, bu arada bilmeyenler için fiyatı 160 TL.
bi turlayayım motora bakayım dedim dolu yağışına yakalandım.
sonuç olarak ses felan kayboldu, tabii yağı ve yağ filtresinide değiştirdik motorun sesi, gidişi değişti. havalarda açarsa inşallah motora binecez
ben acna radyatörümün fotoğraflarını eklerim
ama yarından sonra ağlatırım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Yahu arkadasLar;
Bugün seyir halinde giderken; öndeki araca sellektör yaptım ve devir saatinin titrediğini gördüm. sadece sellektör yaparken devir saatinde bir titreşim meydana geliyor. sellektörü bırakınca düzeliyor. uzun farlarım da xenon olduğı için acaba yetmiyor mu güc; ondan mı yapıyor ? şu ana kadar hiç yapmamıstı...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ses istekleri için geliyor;
http://www.youtube.com/watch?v=ditRDVOWdYI
evet akü yetersiz geliyor olabilir, selektör yapınca aküden çekilen enerji miktarı ani olarak artıyor sonuçta.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------
normal tiger egzoz sesini sevmem ama bu bayağı güzel olmuş, hem görüntü hem ses açısından, güle güle kullanın...
Normalde 600f için dizayn edilmiş bir model değil GP. Sağolsun Serkan bey üşenmedi trioval 600f egzozlarının araborularından gp tüpe uyarladı.
Egzozun fiyatı 500 lira. Susturucu da kestirdim okula giriyorum motorla, arıza çıkartırlarsa takarım diye(50 lira). Montajını kendim yapıp masraftan kurtulmuştum fakat dedektörü beyinden iptal ettirmek yerine ona da yer açtırmaya karar verince 50 kağıt da ona gitti.
Yani toplamda 600 lira civarı bir masrafı var.
Bursaya fabrikasına giderken araçla yaktığım benzini saymıyorum tabi =)
Bu arada şunu söylemek isterim, tiger egzozlarının sesini ben de hiç sevmezdim. Hatta tiger denildiğinde aklıma ilk önce hyosung veya çin malı motorlar gelirdi. Hatta onlardan da öte mahalle arasında en ucuza apaçilik nasıl yaparım diyenlerin tercihi gibi gelirdi.
Fakat firma ortaklarından ayrılmış. Artık tamamen aile firması haline gelmiş ve çok ciddi atılım yapmaktalar. Bildiğimiz modellerinden tutun da full carbon modelere kadar yelpaze çok genişlemiş. Hem ithal mallardan ucuz olması nedeni ile hem de Türk malı olmasından ötürü tercihimi bu yönde kullandım çok da memnunum. Taylormade modeline kadar düşünmüş tasarlamışlar. Aşağıda bir iki fotoğraf ile örnekledim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)