ahahaha super yaaaa
ahahaha super yaaaa
bu havalar beni kanser etti ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dahaa durr cakooo ne kanserler olcan :D cok ıyı yaa motorum yok havalar berbat :D ınsallah bu sene hep havalar boyle gecer :D bu arada sanırım ben cıddı cıddı bu sezon temız ıstedıgım fıyata motor bulamazsam almıyorum actiona gerrek yok dıme
Km cok ama güzel motor arçelikde çalışıyor konuşabilirim istersen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9344718/detay/
HONDA
vallahi öyle yahu ; düzelmedi; düzelmeyecek gibi. neredeyse kar yağacak Rize'de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aynen öyle oldu yahu
gerçi kadın kısmının aklıyla da iş yapılmaz ama neyse bu seferlik böyle olsun )
hiç unutmam izmirde kız arkadaşımlar dolaşıyoruz yürüyerek bi tane mitsubishi evo IX gördüm. beyaz kuğu gibi harika bi alet.
malum onun bagaj kapağında orjinal spoiler vardır.
ben arabayı görüp ilgi gösterince hatun kişi baktı ayyy ne iğrenç şahinlere yaptıkları gibi kanat takmışlar buna dedi
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ıyyyyy koltuga bak yılan gibi olmus sokmasın bizi emircimm
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Arkadaşlar geçen gün motorumun gidonun altındaki plastikleri karbona kaplamak için söktüm.
Sağ tarafı sökerken Vidanın tuttuğu Somun aşağıya düştü fakat bulamadım...yerede düşmedi.
yan granajları depoyu söktüm yine bulamadım kasisli bi yere girince sesi geliyo...2-3 gün oldu hala
düşmedi umarım bi zarar vermez motora çok tedirginim sizce bi sorun olurmu ! yardımcı olursanız
sevinirim....
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
bir motorcuya git; orada uzun mıknatıslı cubuklar var; onunla cıkartırlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim koltuğu gören yok iyiki
sen 29'undaki geziye param yok diye zırla bana gelmemek için
sonrada çık her gün gez bak ben bunların acısını çıkartmazsam senden
ön tekerleğin arkasında kalan kısımda 2 grenajın alt noktasında üçgen vardır hava girişlerinin oraya kadar uzanan bir parça. onu söküp bak birde ışık tutarak
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ön tekerleğin arkasında kalan kısımda 2 grenajın alt noktasında üçgen vardır hava girişlerinin oraya kadar uzanan bir parça. onu söküp bak birde ışık tutarak [/QUOTE]
Tamam kardeşim sağol bi bakıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------
Walla kardeşim yeri belli değil bulamadım bulsam bi şekilde alıcazda...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
birazda akşamdan kareler
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
lem siz beni çıldırtıcaksınız ama ben çıldırmıcam sabrediyorum şu sıralar
Ben de Her gün Geziyorum OH OH
Dünden Bugüne; 100 km
Yahu Arkadaslar; Ben bu bizim motor ların yakıtına akıl erdiremiyorum Sanki yüksek hızda daha az yakıyor; ya da benimkinde bişey var...
130-150 arası 85 km gittim; yakıt aldığımda; 21 TL aldı.. hadi 100 km ye tamamlasak, 23 TL diyelim ; 23 TL / 4.21 = 5.4 LT / 1oo KM yapar...
Bir kaç kez denedim, hatta İLKAY ile, msn de de konustuk ; en ideal yakıt sanırım 130 - 160 arasında olusuyor ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)