Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Soldaki Teyze; Sporunu bitirmiş Horon eden gencleri izliyor keyifle
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne dedigine dikkat et dostum...
    Burada Skull diye bir arkadas var..
    Az bucuk hemserim olur..
    Ben Traktörüme Kamyon dedirtmem...
    Yikarim ülem burayi..
    (Yarin buraya giremiyorsan hic sasirma. Skull a sikayet mektubumu attim)
    baskılar bizi yıldıramaz
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    motorex midir nedir bu yağı bilen varmı hiç aranızda ?
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    34 GS 6519

Gri-siyah, 2006 model.
    Aynen Hocam senin makina bende şu anda.dinç görünüyor bi problem yok henüz.gerçi pek binmeye vaktim olmadı çalışmaktan ama hoşuma gitti açıkçası. ben fatihteyim. görüşebiliriz.numaramı da vereyim bi konuşuruz. 05398728057 kolay gelsin ;)

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    EveeeeT
    Sonunda Ustanın fırsat bulup değiştirmediği sinyalleri; İLKAY'ın yardımları ile değiştirdim oldukca uzun sürdü ama beni uğrastıran arka sağ sinyal oldu. vidası içten yalama yapmıstı; en son dayanamadım, kırarak cıkardım Herşey iyi güzel fakat sinyallerin aydınlatmasını beğenmedim; sadece uc kısımlardan aydınlatıyorlar. Neise işimizi görsün de; Led ile değiştireceğiz zaten yakın zamanda

Bu arada sağ grenajımda üst bölümde bulunan ciziği reklamcıda düzelttik gercekten lokal boya gibi oldu; beğendim yani
    1 cm genişliğinde siyah parlak bant cekti ve cok iyi oldu

Sinyal Operasyonu ;

önce alt panzotu söküp amortisörün arkasına yasladım...

Eski Hali ;

Yeni Hali ;

Eski Hali;

Yeni Hali;

Eski Hali ;

Yeni Hali;

Eski Hali ;

Yeni Hali;

Biraz da Ortam Fotoğrafi

Bu da Grenajımın Son Hali Artık sadece kırmızı bölümdeki soyulmus kısımlar var

Son olarak; Motorum Bugün Garajdan cıkmaya hazırlanırken

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tedirgin34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen Hocam senin makina bende şu anda.dinç görünüyor bi problem yok henüz.gerçi pek binmeye vaktim olmadı çalışmaktan ama hoşuma gitti açıkçası. ben fatihteyim. görüşebiliriz.numaramı da vereyim bi konuşuruz. 05398728057 kolay gelsin ;)
    Sağlam makinadır merak etme. Numaranı kaydediyorum, Anadolu yakasına geçersen de caddebostan sahilde fln toplanırız büyük ihtimalle, forumdan da plan program yaparız zaten.
    Bu arada Gediz sana bakım çizelgesini verdi mi?

Motosikleti
    http://urun.gittigidiyor.com/KARBON-...69855#aciklama

şundan alıp panzot ve şu sürücü peglerindeki üçgenleri kaplamayı düşünüyorum.
    panzotu yapmak istememin sebebi motorda bir bütünlük kazandırma isteği ayna ve gidon topuzlarından sonra ama peglerdeki üçgenler ayakkabıyı aliminyuma boyuyor resmen bunu kesmem lasım

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://urun.gittigidiyor.com/KARBON-...69855#aciklama

şundan alıp panzot ve şu sürücü peglerindeki üçgenleri kaplamayı düşünüyorum.
    panzotu yapmak istememin sebebi motorda bir bütünlük kazandırma isteği ayna ve gidon topuzlarından sonra ama peglerdeki üçgenler ayakkabıyı aliminyuma boyuyor resmen bunu kesmem lasım
    ben geçen sene motoru (gs500) komple carbon folyoyla kaplatmıştım. forumda belki görmüşsündür. ama orda kullandığım malzeme 3m markaydı ve bu ucuz folyolardan çok farklı bi görüntüsü var.
    piyasada bi çok motorun zincir muhafazası, çamurluğu vs. yerleri bu ucuz folyolarla kaplı. bana sorarsan basit görünüyor ve yapıştırma olduğu çok belli. aynı operasyonu ben de motoruma düşünüyorum. hatta dün jantları söktürürken zincir muhafaza ve pazotları da söktüm yanıma aldım. kaplama yapacağım ama bahsettiğim marka folyoyla.
    gerçi bu ürünü denersen de kaybedeceğin bişey yok fiyatı çok uygun çünkü. beğenmezsen söker atarsın.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    CBF 250 i sattık 600f te sıra :)
    Alıntı fernando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malesef çok haklısın,bu sıkıntıları yaşayan bir çok insan var, "eeeeeee BURASI İSTANBUL".Bu gibi problemler, eskiden aracın kayıtlı olduğu trafik tescil şubesinde dosyalarda bulunan "trafik sicil kaydının" online sisteme yüklenmesi esnasında yapılan hatalardan kaynaklanıyor.Online sistem çok güzel bir uygulama herşey şeffaf fakat Cemal Gürsel paşamın da belirttiği gibi "Garb zihniyetiyle araba yaptık,şark zihniyetiyle benzin koyduk", dolayısıyla yolda kaldık.Sisteme giriş yapan geri zekalı memur(diğer taraftan binlerce klasörün üzerine yıkıldığı zavallı memur) adam gibi kontrol etmediği için vatandaş mağdur oluyor.Herzaman olduğu gibi kamu kurumları da vatandaşın mağduriyetini önemsemiyor çünkü malesef ülkemizde vatandaşın haklarını korumak bir devlet politikası haline gelemedi.Neyse çok uzattım,

Akıllara zarar araç satışımı anlatayım.Vergilerini hiç aksatmayan ben, aracın satış bedelini tahsil ederek elimde 2 gün önce alınmış borcu yoktur kağıdıyla alıcı ile birlite notere gittim.Noterde ne deseler iyi?? Aracın trafik cezası var!!! Nasıl yani,internette de görünmüyor.Evet zaten bugün işlenmiş Buraya kadar problem yok.Trajedi bundan sonra başlıyor.Trafiğe gittik,ne cezası memur bey,ne zaman nerde hiç hatırlamıyorum???? Cezam 2 adet park ihlali-2006 senesinden kalma!!! faiziyle birlikte 300 TL(cezalar 49+49) !!! Biliyoz ya hemen itiraz ettim; "bana tebliğ edilmedi" Evet beyefendi ruhsat adresinize gelmiş belirtilen adreste bulunamamışsınız!!!???!!! (Şerefsiz postacı) Ya satışı dün yapsaydım? Yeni sahibine girerdi.O naapcak? mahkemeye vercek.İyi de memur bey 2010 yılındayız bu ceza 2006 yılına ait nasıl bugün işlenir? Cevap; "online sisteme geçildi" Bugün mü geçildi?? Hadi kardeşim bütün gün senle mi uğraşcam,sıradakiii!! Uğraşcan tabi vatandaşım ben işin ne!! dedim Amirine gittim; güzelce anlattı,itiraz dedi,mahkeme dedi 1-2 ay dedi,lanet olsun dedim,290 TL bayıldım notere gittik,haydi yapalım şu satışı yokkk!!!! neden? aracın ruhsatında yazan koltuk sayısını sisteme giren memurcuk koltuk sayısını girmeye ÜŞENMİŞ.Sistemden trafiğe mail atıldı,1 saat bekledik cevap yok ama hırslıyız satışı o gün bitircez,trafiğe koşturduk,yarım saatte hallettik.Koştur baba koştur notere haydi yapalım şu satışı yokkk!!!! neden? Bizim aynı GERİ ZEKALI MEMUR şasi numarasının bir rakamını yanlış girmiş,nolcek?? satış yapamayız, trafik şubenin yolları taşlı...Koştur baba koştur karakolda dellendim başladım bağırmaya "siz benle dalga mı geçiyosuz" diye.Trafik şube müdürüne çıktım,durumu anlattım,haklısınız mağdur olmuşsunuz dedi bir kaç telefon etti."Beyefendi bu işin oluru ruhsatın yenilenmesi,bu şekilde sistem de düzeltilebilir.Aksi halde sisteme düzeltme yapmamız yasal olmaz prosedür bu şekilde artık esas alınan online sicil kaydı dedi.
    Bundan sonraki süreç; muayene istasyonundan şasi nu. tespiti yaptırıp(EK-1 15 TL) trafiğe düzeltme için başvuru.Yeni ruhsat çıktı ertesi gün(100 küsür TL) ve en nihayetinde satışı gerçekleştirebildim.

Düzenli olarak vergilerini ödeyen muayenesini yaptıran,adli sicili temiz bir vatandaş olarak benim ne suçum vardı söyler misiniz?? Bana tebliğ edilmeyen 4 yıl öncesinden 2 ceza ve 2006 dan sonra 3 defa aracıma temiz kağıdı aldım.İnternetten kaç defa kontrol ettim borc/ceza yok diye bu nasıl iş? Kim koruyacak hakkımızı,harcadığımız zamanı ve parayı kim telafi edecek bilen biri varsa açıklasın biz de aydınlanalım.
    Aklıma geldi yine o gün kayış sıyırdı biraz uzattım galiba

FERNANDONUN SUÇU NE??? abi sen nalsıl olaylar gecırmısın yaa vallaha gulmemek elde degıl gecmıs olsun hayırlısyla satısı yapmısın..

Motosikleti
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben geçen sene motoru (gs500) komple carbon folyoyla kaplatmıştım. forumda belki görmüşsündür. ama orda kullandığım malzeme 3m markaydı ve bu ucuz folyolardan çok farklı bi görüntüsü var.
    piyasada bi çok motorun zincir muhafazası, çamurluğu vs. yerleri bu ucuz folyolarla kaplı. bana sorarsan basit görünüyor ve yapıştırma olduğu çok belli. aynı operasyonu ben de motoruma düşünüyorum. hatta dün jantları söktürürken zincir muhafaza ve pazotları da söktüm yanıma aldım. kaplama yapacağım ama bahsettiğim marka folyoyla.
    gerçi bu ürünü denersen de kaybedeceğin bişey yok fiyatı çok uygun çünkü. beğenmezsen söker atarsın.
    bunu yaptıktan sonra üstüne ısıya dayanıklı vernik atılabilir diye düşünüyorum ince bir tabaka. görüntüsü daha iyi olacaktır en azından işte alırsam ilk peglerdeki üçgende deneyeceğim eğer sonuçtan memnun kalırsam devam ederiö

peglerdeki üçgenlerin ayakkabının iç topuk kısımlarını boyaması dert oldu artık

static - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 1000 K8
    Selam arkadaşlar

virajdan sonra çizgi belirgin...

Bunlar da benim kombiyasyon... Elcikle ynı desen harris tankped geliyor...

Başlarda motorcu çevrem olmadığından ve grup sürüşlerinin tehlikelikesinden yalnız sürdüm. Şimdi tecrübe de va çevre de ama yalnız sürmek daha çok keyif veriyor.

Bu arada 1000RR almak istediğimden motorumu satmaya karar verdim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8399247/detay/

Mutlu sürüşler dilerim
    korkuyorsan sorun yok... çünkü korkmalısın... SUZUKI GSX-R1000

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu yaptıktan sonra üstüne ısıya dayanıklı vernik atılabilir diye düşünüyorum ince bir tabaka. görüntüsü daha iyi olacaktır en azından işte alırsam ilk peglerdeki üçgende deneyeceğim eğer sonuçtan memnun kalırsam devam ederiö

peglerdeki üçgenlerin ayakkabının iç topuk kısımlarını boyaması dert oldu artık
    Kanka senin ayaklar bedene göre olduğu için ; biraz büyük geliyor; ondan boyanıyor ayakkabıların Bizde hiç sorun yok

@ Static ;

Güzel bir kombinasyon; fakat ben de dediklerinde inanmıyordum; taaki değişince anladım. Harris Elcikler cok sırıtıyor motorda

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    arkadaşlar 125 cclik 45000 km ybr tecrübem var. şimdi ya 2008 ninja 250 alacağım yada 600 f sizce hangisini almalıyım.600f 1999 model olacak.güvenebilir miyim eski bir motora? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1620308/detay/

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Kardeşim ; 2005 - 2006 ların coğunda bile sorunlar cıkarken; 99 model motora nasıl güveneceksin
    Ha tabi temiz olma ihtimali de var; cok iyi bir usta ile bakıp değerlendirmen lazım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim ; 2005 - 2006 ların coğunda bile sorunlar cıkarken; 99 model motora nasıl güveneceksin
    Ha tabi temiz olma ihtimali de var; cok iyi bir usta ile bakıp değerlendirmen lazım
    ve burdur da oturuyorum.başka bi şehirden almak durumundayım.o yüzden oradaki ustaları da tanıyamam?? ne yapmalıyım?? ninja mı alın diyorsunuz=?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------

oradaki ustanın birine götürsek yardımcı olur mu? ve trafiğe 2007 yılı çıkışlı demiş adam http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1620308/detay/ buna ne dersiniz ? teşekkürler şimdiden :D

Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağlam makinadır merak etme. Numaranı kaydediyorum, Anadolu yakasına geçersen de caddebostan sahilde fln toplanırız büyük ihtimalle, forumdan da plan program yaparız zaten.
    Bu arada Gediz sana bakım çizelgesini verdi mi?
    bana çizelge veren olmadı walla.bu arada bana bi sms atarsan bende kaydederim numaranı.toplanalım havalar düzeliyor artık iyi olur. bu arada sende ne makina var şimdi? ? ?

Motosikleti
    CBF 250 i sattık 600f te sıra :)
    arkadaslar 2006 model 25 bını gecmemıs 600f arıyom bana ulasırsanız sevınırım ;)

Motosikleti
    Alıntı static adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar

virajdan sonra çizgi belirgin...

fena değil 1 cm kadar bir alan kalmış sanırım.
    ben baş parmağımın kalınlığı kadar kalacak şekilde yatırabiliyorum.
    fazlasına zorlama yere bırakırım seni diyor zaten lastikler gerek yoldaki tavırlarından gerekse 2005 üretimi olmaları nedeni ile.

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    kanka sana benim elimdeki lastikleri satayım Dur foto cekeyim

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    bu lastikler ölmüş zaten kime satıyorsun (=
    üstünde 4 haneli rakamlar olur DOT yazısının sağ tarafında hemen ona bak bakalım kaç yazıyor.
    misal 2707 ise ilk 27 haftayı 2. 07 ise 2007 tarihini gösterir sana yani 2007 yılının 27. haftasında üretilmiş bir lastiktir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler