Soldaki Teyze; Sporunu bitirmiş Horon eden gencleri izliyor keyifle
Soldaki Teyze; Sporunu bitirmiş Horon eden gencleri izliyor keyifle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motorex midir nedir bu yağı bilen varmı hiç aranızda ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
EveeeeT
Sonunda Ustanın fırsat bulup değiştirmediği sinyalleri; İLKAY'ın yardımları ile değiştirdim oldukca uzun sürdü ama beni uğrastıran arka sağ sinyal oldu. vidası içten yalama yapmıstı; en son dayanamadım, kırarak cıkardım Herşey iyi güzel fakat sinyallerin aydınlatmasını beğenmedim; sadece uc kısımlardan aydınlatıyorlar. Neise işimizi görsün de; Led ile değiştireceğiz zaten yakın zamanda
Bu arada sağ grenajımda üst bölümde bulunan ciziği reklamcıda düzelttik gercekten lokal boya gibi oldu; beğendim yani
1 cm genişliğinde siyah parlak bant cekti ve cok iyi oldu
Sinyal Operasyonu ;
önce alt panzotu söküp amortisörün arkasına yasladım...
Eski Hali ;
Yeni Hali ;
Eski Hali;
Yeni Hali;
Eski Hali ;
Yeni Hali;
Eski Hali ;
Yeni Hali;
Biraz da Ortam Fotoğrafi
Bu da Grenajımın Son Hali Artık sadece kırmızı bölümdeki soyulmus kısımlar var
Son olarak; Motorum Bugün Garajdan cıkmaya hazırlanırken
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://urun.gittigidiyor.com/KARBON-...69855#aciklama
şundan alıp panzot ve şu sürücü peglerindeki üçgenleri kaplamayı düşünüyorum.
panzotu yapmak istememin sebebi motorda bir bütünlük kazandırma isteği ayna ve gidon topuzlarından sonra ama peglerdeki üçgenler ayakkabıyı aliminyuma boyuyor resmen bunu kesmem lasım
ben geçen sene motoru (gs500) komple carbon folyoyla kaplatmıştım. forumda belki görmüşsündür. ama orda kullandığım malzeme 3m markaydı ve bu ucuz folyolardan çok farklı bi görüntüsü var.
piyasada bi çok motorun zincir muhafazası, çamurluğu vs. yerleri bu ucuz folyolarla kaplı. bana sorarsan basit görünüyor ve yapıştırma olduğu çok belli. aynı operasyonu ben de motoruma düşünüyorum. hatta dün jantları söktürürken zincir muhafaza ve pazotları da söktüm yanıma aldım. kaplama yapacağım ama bahsettiğim marka folyoyla.
gerçi bu ürünü denersen de kaybedeceğin bişey yok fiyatı çok uygun çünkü. beğenmezsen söker atarsın.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
bunu yaptıktan sonra üstüne ısıya dayanıklı vernik atılabilir diye düşünüyorum ince bir tabaka. görüntüsü daha iyi olacaktır en azından işte alırsam ilk peglerdeki üçgende deneyeceğim eğer sonuçtan memnun kalırsam devam ederiö
peglerdeki üçgenlerin ayakkabının iç topuk kısımlarını boyaması dert oldu artık
Selam arkadaşlar
virajdan sonra çizgi belirgin...
Bunlar da benim kombiyasyon... Elcikle ynı desen harris tankped geliyor...
Başlarda motorcu çevrem olmadığından ve grup sürüşlerinin tehlikelikesinden yalnız sürdüm. Şimdi tecrübe de va çevre de ama yalnız sürmek daha çok keyif veriyor.
Bu arada 1000RR almak istediğimden motorumu satmaya karar verdim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8399247/detay/
Mutlu sürüşler dilerim
korkuyorsan sorun yok... çünkü korkmalısın... SUZUKI GSX-R1000
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar 125 cclik 45000 km ybr tecrübem var. şimdi ya 2008 ninja 250 alacağım yada 600 f sizce hangisini almalıyım.600f 1999 model olacak.güvenebilir miyim eski bir motora? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1620308/detay/
Kardeşim ; 2005 - 2006 ların coğunda bile sorunlar cıkarken; 99 model motora nasıl güveneceksin
Ha tabi temiz olma ihtimali de var; cok iyi bir usta ile bakıp değerlendirmen lazım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ve burdur da oturuyorum.başka bi şehirden almak durumundayım.o yüzden oradaki ustaları da tanıyamam?? ne yapmalıyım?? ninja mı alın diyorsunuz=?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------
oradaki ustanın birine götürsek yardımcı olur mu? ve trafiğe 2007 yılı çıkışlı demiş adam http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1620308/detay/ buna ne dersiniz ? teşekkürler şimdiden :D
arkadaslar 2006 model 25 bını gecmemıs 600f arıyom bana ulasırsanız sevınırım ;)
bu lastikler ölmüş zaten kime satıyorsun (=
üstünde 4 haneli rakamlar olur DOT yazısının sağ tarafında hemen ona bak bakalım kaç yazıyor.
misal 2707 ise ilk 27 haftayı 2. 07 ise 2007 tarihini gösterir sana yani 2007 yılının 27. haftasında üretilmiş bir lastiktir
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)