Resimler gözükmüyor.
Resimler gözükmüyor.
felsefe yokki adam da ruh olsun sinyalleri değiştirtemedi kafa grenajıyla az uğraşmak gerektiğinden usta bakamam demiş ona kafayı bozdu biri
lastikleri biliosun zaten 2005 doğumlu moruk lastikler
bu arad avatar konusuna gelince siyah 1000rr geçen sene yuvacık gezisinde kiraladığım makinaydı. hem 1 sene oldu hemde kendi motorumla olan bir fotoğraf olmasının zamanı geldi
fotoğraflar çıkmadı ama bizim dijital göstergelerde benzin rezerv konumuna geldikten sonra 4 kademeli bir sinyal sistemi mevcut. çizgi bir alt kademeye indiğinde üsteki çizgiler yanıp sönmeye başlıyor. sanırım 2 lt kadar bir bir benzini gösteriyor ( tam bilmiyorm kesin cevap değildir ). tüm çizgiler söndükten sonra depoda 3 lt benzin daha kalıyor ama bunu biliyoruz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ozur dılerım hemen resımlerı tekrar yukluyorum
bu resımdekıler benzın gosteregesı gorunmeyenler arkadaslar
bunlarda rezerv sımgesı cıkan kadranlar
arkadaslar yedege dustuklerıne bakmayın bı cok kadran gordum yedege dusmesede benzın sımgesı var bunun bı acıklaması vardır heralde
Kardeşim çalışmayan birşey yok aslında, 600F'lerde sadece rezerv seviyesine düştüğünde ortaya çıkıyor simge ve gösterge sol tarafta.
Yani en üstteki fotoğraflardaki arkadaşların benzini bol, alttakilerin ise az kalmış diyebiliriz.
Kısaca, bu modelde normal bir durum.
lastik aldım sonunda arkadaşlar Metzeler M5 .Hemen üzerindeki balmumunu 150 km kullanarak söktüm, şu ana kadar gayet memnunum lastikden çok iyi yapışıyor asfalta.
Ayrıca bugün muayenesini yaptırdım motorun, maalesef ruhsata şase no'nun tek bir karakterini yanlış yazmışlar, ek-1 kağıdı ile geçebildim. merak ettiğim tescil şubesinde benden ruhsat parası alacaklar mı acaba. kendi yaptıkları hatanın cezasını biz çekiyoruz. bunlarda muayene sırası beklerken :
e-bay den aldığım cam da geldi hemen taktım tabii
Herkese merhaba...
Başlangıç motosikleti olarak 600F'i seçtim. Allahıma şükür en küçük bir kaza yaşamadan on ayda 14000km yol yaptım. 600F sahibi olarak motosikletimden ne kadar memnun olduğumu anlatamam (siz zaten biliyorsunuz)
Yolun sonunda 2007 model 1000RR almak istiyorum. vereceğim paraya 2008 olsa almam! aynı paraya hayabusa verseler istemem! sadece 2007!
İyi bir fırsat buldum fakat onu alabilmem için 600Fimi elimden hemen çıkarmalıydım! ...haliyle fırsat uçtu gitti!
Bunun üzerine istemeden satış ilanı vermiş bulundum. Etrafınızda 2007 1000RR ile takas yapabilecek veya 600F'ime iyi bakacak birileri varsa yönlendirmenizi rica ediyorum. Pazarlığı var acelesi yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8399247/detay/
http://img837.imageshack.us/img837/5994/sdc10018x.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/5949/sdc10035m.jpg
Şimdiden teşekkür eder, hepinize mutlu sürüşler dilerim.
korkuyorsan sorun yok... çünkü korkmalısın... SUZUKI GSX-R1000
Ah ilkay Ah ; Bugün ne gezdik yahu
Geldiğimde; 203 km civarı bir yol yaptığımızı gördüm
Bu arada 203 km lik yol boyunca; yakıtım tam 51 TL oldu.Bu da tam 12 litreye denk geliyor; üstelik yolun 60 km den fazlasını 160 km/h altına hiç düşmeden gittim Basınca daha mı az yakıyor anlamadım ki
ASIL fotoları gezi baslığından bakarsınız ;
Asıl fotolardan önce gezi bitimindeki fotoları yükleyeyim
Cok yakında böyle bir kardeş gelecek benim kuzuya
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı olsun, güzel lastik.
Büyük ihtimalle ruhsatını trafik şubesine götürdüğün zaman şase numarasının olduğu bölümü tekrar işleyerek düzeltip geri verirler ya da o rakamı düzeltip paraf atarlar. Sonuçta ruhsat nüshası değişmeyeceği için, para alacaklarını da sanmıyorum. Benim başıma da önceki motorlarımdan birinde muayene tarihiyle ilgili böyle birşey gelmişti ve işleyiş bu şekilde olmuştu.
Bu arada senin motor öncesinde bizim siteden bayan bir kullanıcıya aitti yanlış hatırlamıyorsam?
Kardeşim için rahat olsun kadranında sorun yok makine yedeğe geçince ordaki benzin göstergesi çıkıyo benzin olupta yanmasının sebebi fazla yüklendiğin zaman eğer full değilse depon benzin geriye çekiliyo ve bi kaç sn yanıyo tekrar sönüyo çok normal bişey kafan rahat olsun ve yedeğe geçince yani o gösterge çıkınca yaklaşık içindeki benzin ile 60-70 km daha gidebiliyosn arkadaşın dediği gibi kademeli olarak düşüyo simgeler hepsi yanıp söndüğündede benzinliğe gitmen gerekli çünkü max 15-20 km lik benzinin kalmış demek oluyo bu buda fena bişey
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
hocam tam bi karadenizli bakışı atmışsın, o nedir öyle
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Kanka bizim gezi baslığına bir bak ; sana özel video bile cektim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Video yok mu Video
Bu arada sen o lastiklerle inletmeye devam et
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaslar sızlerı anladım da sanırım ben derdımı anlatamadım motorun depo doluda olsa yedege de dusse sol alt kosede bu sımge olması lazımmıs oyle bısey varmı daha oncede kadranda gormustum depo dolu ama o sımge var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------
bu arada benım 600f im yok ama cıddı bır arayıs ıcındeyım burdan herkeze duyrulur ;)
Önceki mesajımda da belirttiğim üzere "simge" de, "seviye çubuğu" da depo rezerve geçtiğinde ortaya çıkar. Depo rezerve geçmediği sürece sol kısım bomboştur. Rezerve geçilmediği durumlarda benzin seviyesini göstermediği halde orada bu simgenin yanması da manasız zaten.
Kısaca, yok öyle birşey. Görüldüyse de o gösterge arızalıdır.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)