Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Nisan 2011, 16:11
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
Pilot road 2 dedigin 2ct serisimi? Bende pilot power 2ct dusunuyorumsu arka lastikci metzellere gore daha oval geliyor viraj icin daha iyi ama duz yolda standart lastikci kadar stabilize olmadigini okumustum
Evet 2CT serisi, Pilot Power 2ct de güzel lastik ama Pilot Road'a göre ömrü çok daha kısa,o yüzden tercih etmiyorum. Metzeler M5 de ciddi ciddi düşünmeye başladım çok iyi yorumlar okudum forum lardan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
chopperrider adlı üyeden alıntı
pirelli diablo serisinden memnunum. m5 kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar ancak ben kullanmadım metzeller.
Pirelli Diablo nun hangi lastiği acaba. Benim için önemli olan hem kuru hem ıslak performansının iyi olması. Bu yüzden Pilot Road a rakip arıyorum aslında, bi seçeneğim daha olsun diye.
Reklamlar
-
19 Nisan 2011, 16:39
SilentScream adlı üyeden alıntı
Evet 2CT serisi, Pilot Power 2ct de güzel lastik ama Pilot Road'a göre ömrü çok daha kısa,o yüzden tercih etmiyorum. Metzeler M5 de ciddi ciddi düşünmeye başladım çok iyi yorumlar okudum forum lardan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
Pirelli Diablo nun hangi lastiği acaba. Benim için önemli olan hem kuru hem ıslak performansının iyi olması. Bu yüzden Pilot Road a rakip arıyorum aslında, bi seçeneğim daha olsun diye.
M5 hakkinda hic arastirma yapmadim daha acikcasi islak zemin surusu nasildir acaba? Ek olarak 2ct modelide normal power modeline gore daha uzun omurlu düzgun kullanimda 2 sene goturebilir sanirim
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
19 Nisan 2011, 16:47
-
19 Nisan 2011, 16:51
M5 hakkinda hic arastirma yapmadim daha acikcasi islak zemin surusu nasildir acaba? Ek olarak 2ct modelide normal power modeline gore daha uzun omurlu düzgun kullanimda 2 sene goturebilir sanirim
bu arada sözüm ona daha uzun ömürlü 2ct modeli pilot power için değil road modeli için olacaktı..
pilot serisinin 3 farklı modeli olacaktı aynı zamanda yanlış bilmiyor isem
road
power
sport
cakalaz adlı üyeden alıntı
600 F 'im ile ilk cezamı yedim bugün
Egzoz dan dolayı yazdılar; 4 günlük de izin verdiler
Egzozu düzeltmezsen, 4 gün sonra bağlayacağız motoru, trafikten men olacak dediler , tutusturdular elime izin kağıdı ve 141 TL lik ceza kağıdını...
Tabi Huylu adamım ben, 4 gün bekler miyim? Gittim ustaya; 3 dakikada halletti egzoz sesini ufak bir parça ile; hemen trafikten kaldırdım men iznini
Tabi olan bizim 140 Liraya oldu
geçmiş olsun olur arada takmamak gerek
-
19 Nisan 2011, 17:01
olur da ; Rize Ufak memleket; simdi zırt pırt durdururlar beni
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Nisan 2011, 18:15
600 F 'im ile ilk cezamı yedim bugün
Egzoz dan dolayı yazdılar; 4 günlük de izin verdiler
Egzozu düzeltmezsen, 4 gün sonra bağlayacağız motoru, trafikten men olacak dediler , tutusturdular elime izin kağıdı ve 141 TL lik ceza kağıdını...
Tabi Huylu adamım ben, 4 gün bekler miyim? Gittim ustaya; 3 dakikada halletti egzoz sesini ufak bir parça ile; hemen trafikten kaldırdım men iznini
Tabi olan bizim 140 Liraya oldu
geçmiş olsun, sadece egzoz için 140 lira mı yazdılar. Bunca race motor hep performans egzozuyla geziyor hepsi ceza mı yiyor anlamadım gitti Sırf meraken men cezası yiyince nasıl kaldırdın, egzozun sesinimi dinlettin tekrardan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------
Metzeler M5 ile ilgili test videosu, ıslak performansı tatmin ediciymiş.
http://www.motorcycle-usa.com/773/Mo...re-Review.aspx
-
19 Nisan 2011, 18:44
-
19 Nisan 2011, 19:05
cakalaz durum gösteriyorki sen o egsoza hiçbirşey yaptırmasanda men evragını iptal ettirebilecektin
Cezayı kesen memur biraz hassas davranmış. Başka memura denk gelsen belki ceza dahi yazmazdı.
-
19 Nisan 2011, 20:05
Aynen dediğin gibi;
Bir de artist artist konusuyor; bak biz otomobillerde oturup sizin sesinizi bekliyoruz diye
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Nisan 2011, 20:11
Aynen dediğin gibi;
Bir de artist artist konusuyor; bak biz otomobillerde oturup sizin sesinizi bekliyoruz diye
işineymiş acaba sanki hayır işi yapıyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
19 Nisan 2011, 20:57
Bu arada; Orjinal Egzoz almayı düşünüyorum; elinde var ise görüşebiliriz canlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Nisan 2011, 21:52
Bu arada; Orjinal Egzoz almayı düşünüyorum; elinde var ise görüşebiliriz canlarım
slientscream'de olacaktı benim motorun şu son ağır bakım durumu olmasaydı almayı düşünüyordum
-
19 Nisan 2011, 22:42
motorumu sattım ancak orıjınal eksost bende var temiz ve duzgundur isteyen özelden mesaj atabilir.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
19 Nisan 2011, 22:49
-
19 Nisan 2011, 23:56
slientscream'de olacaktı benim motorun şu son ağır bakım durumu olmasaydı almayı düşünüyordum
İlkay bende yok orjinal egzoz. Bu arada polise bu orjinal egzozu desek "Hayır bu performans egzozu mu diyecek acaba? " onu merak etmiyo değilim. Haftaya muayeneye götürecem motoru umarım orda egzozun çok ses çıkarıyo demezler
-
19 Nisan 2011, 23:58
Bu orjinal egzozu dedim ben;
Formula arabası gibi ses cıkarıyor; nasıl orjinal egzoz diye sordu bana
Yemiyolar yani
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Nisan 2011, 00:17
scuderia06 adlı üyeden alıntı
motorumu sattım ancak orıjınal eksost bende var temiz ve duzgundur isteyen özelden mesaj atabilir.
İlkay bende yok orjinal egzoz. Bu arada polise bu orjinal egzozu desek "Hayır bu performans egzozu mu diyecek acaba? " onu merak etmiyo değilim. Haftaya muayeneye götürecem motoru umarım orda egzozun çok ses çıkarıyo demezler
yanlış yazdım aaa neden üstüme üstüme geliyonuz hem olabilir yanlış yazabilirim bende
-
20 Nisan 2011, 00:21
super corsa tavsiye edecektim ama ıslak performansı demişsin vazgeçtim. yağmur da pek de iyi değildir
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
20 Nisan 2011, 10:57
arkadaşlar performans egzozu muayeneden geçer mi, muayene istasyonun daki adama mı bağlı yoksa bunun için madde felan varmıdır. Orjinal egzoz aramayayım sonra muyaneden geçmek için
-
20 Nisan 2011, 11:02
arkadaşlar performans egzozu muayeneden geçer mi, muayene istasyonun daki adama mı bağlı yoksa bunun için madde felan varmıdır. Orjinal egzoz aramayayım sonra muyaneden geçmek için
benim şu anki motorum geçen ay başında muayeneden geöti. eryamadandaki istasyonda yapılmış. aldığım eleman yaptırıp öyle teslim aldım.
benim egzos orjinal ancak kısaltılmış ve içi boşaltılmış, herhangi bir performans egzosu kadar yüksek desibelde sesi var. hiç bi sorun olmamış ve muayeneden kusursuz olarak geçmiş.
2 sene önceki 600f'imde de egzos vardı ve de neredeyse boş boruydu. ayrancıdan yola çıktığımda bahçelideki arkadaşlarlar hah ! geliyor diyorlardı düşün artık onda bile sorun olmadı. o muayeneyi gölbaşındaki tüvtürkte yaptırmıştım.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler