Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mart 2011, 21:39
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
ya bırak şimdi
ewli mutlu 4 çocuklu işte dahası yok
hayırlı olsun güle güle kullan
parasınıda gönder en kısa zamanda malum ay sonu...
yok hasanpaşada yaptırıyorum ben ( sanki daha önce çok yaptırmışım gibi )
gel gel beraber yaparız bi ara bana göstereceklerin vardır zaten motorla ilgili kesin
bu arada benim cam ve aynada geldi işte fotoğraflar..
By
ilkyy at 2011-03-30
By
ilkyy at 2011-03-30
By
ilkyy at 2011-03-30
ofisten çıkarken motorun üstüne takacağım hepsini eve gidince bakarsınız yeni halinede artık (=
İlkay cam ne marka, kaça aldın, nereden aldın acaba. Bende cam bakıyorum bu aralar. Aynalarda sanırım orjinal ama karbon kaplamalımı ? Ben açıkçası 600f in aynalarından pek bi şey göremiyorum, uzatma aparatı gibi bi şey varmıdır 600f için.
Reklamlar
-
30 Mart 2011, 22:00
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
30 Mart 2011, 23:04
Kolay gelsin İlkay, ekle bakalım fotoları.
Yarın izinliyim ben, Tuğper'in mahkemesinden sonra ayarlayabilirsek canlısını da görürüm belki.
-
30 Mart 2011, 23:17
Yahu Sormayı unuttum; bu elciklerde; gaz veya debriyaj elciği şudur diye birşey var mı ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
31 Mart 2011, 01:02
cam bana 50 liraya geldi ama 60 liraya ihalesine girdiğim ve bende kalan başka bir cam duruyor
istersen alabilirim onuda sana ..
aynalara gelince boyası öyle yapılmış öyle süper değil ama ayrı bir hava veriyor topuzlarla aynı oldular zaten
yükseltme aparatı var ondan bende alıcam istersen beraber alabiliriz onuda
ebayden bulunca sna özelden link atarım onuda
şu aralar para yok diye girmiyorum oraya küstüm
bu arada motorun albesini çok fena oldu ... eve gidip eski camı bırakıp kamerayı bir takmak istiyorum acaba çekim nasıl olacak aparatıda aldık (=
gece görüşmek üzere...
uzatma aparatını bulursak alalım, çok işe yarar zira kolumu oynatarak arkayı görebiliyorum. camı türkiye den aldın sanırım, gittigidiyor felan mı, eğer kaliteli diyorsan 60 TL çok iyi para, resimleri koyarsan bakarım cama.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Yahu Sormayı unuttum; bu elciklerde; gaz veya debriyaj elciği şudur diye birşey var mı ?
yok ikisi de aynı olması lazım, manetlerde fark ediyor ama, gaz maneti debriyaj maneti şeklinde.
-
31 Mart 2011, 01:32
SilentScream adlı üyeden alıntı
yok ikisi de aynı olması lazım, manetlerde fark ediyor ama, gaz maneti debriyaj maneti şeklinde.
gaz maneti iyiymiş
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
31 Mart 2011, 11:13
-
31 Mart 2011, 11:17
Hıım yakışmış.Bu arada ön sinyalları takmayı unutmuşsun
-
31 Mart 2011, 11:20
-
31 Mart 2011, 11:32
"dogan-hediye-sinyal" hımmm
Bu arada:
Gidon alçaltılmış mı?. Orjinali böyle degil sanırım ?
-
31 Mart 2011, 11:55
ELINT adlı üyeden alıntı
"dogan-hediye-sinyal" hımmm
Bu arada:
Gidon alçaltılmış mı?. Orjinali böyle degil sanırım ?
gidon değil aslında alçaltılan, süspansiyonlar yukarı çekilerek motorun önü yere yakınlaştırılmış
gkn'den aldığımda böyleydi şimdilik ellemedim bilerek lastikler değişeceği zaman onuda aradan çıkartırım diyordum ama eksantirikten gelen ses var onun için servise gittiğimde hallettireceğim onuda
By ilkyy at 2011-03-31
fotoğrafa bak ne demek istediğini daha iyi anlarsın, motorun önü aşağıya doğru bakıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------
buda sabah işe gelirken çektiğim video
cam için güzel fikir edinmiş olursunuz en azından bu 2 video ile...
-
31 Mart 2011, 12:46
Bende gidon alçaltılmış derken süspansiyonlardaki baglantıyı kastetmiştim Far yükseklik ayarınada baktır istersen.
-
31 Mart 2011, 13:37
ELINT adlı üyeden alıntı
Bende gidon alçaltılmış derken süspansiyonlardaki baglantıyı kastetmiştim
Far yükseklik ayarınada baktır istersen.
gece sürmediğim için pek bakmadım diyebilirim.
servise gittiğinde yapılacak hepsi ellede yaparım fakat hata olsun istemediğimden dokunmak istemedim şimdilik.
yada hafta sonu yaparım bakarsın
-
31 Mart 2011, 13:57
-
31 Mart 2011, 14:24
işte net sınırlı olduğundan fotoları göremedim cam yakışmıştır mutlaka. bu arada videoyu beğendim. kalite ve ses güzel. yüksek süratte rüzgar sesi nasıl yansıyor kayda ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
31 Mart 2011, 15:25
chopperrider adlı üyeden alıntı
gaz maneti iyiymiş
hehe fren maneti olacaktı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 ----------
gidon değil aslında alçaltılan, süspansiyonlar yukarı çekilerek motorun önü yere yakınlaştırılmış
gkn'den aldığımda böyleydi şimdilik ellemedim bilerek lastikler değişeceği zaman onuda aradan çıkartırım diyordum ama eksantirikten gelen ses var onun için servise gittiğimde hallettireceğim onuda
By
ilkyy at 2011-03-31
fotoğrafa bak ne demek istediğini daha iyi anlarsın, motorun önü aşağıya doğru bakıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------
buda sabah işe gelirken çektiğim video
cam için güzel fikir edinmiş olursunuz en azından bu 2 video ile...
Bu arada cam çok yakışmış, eğer alabiliyorsan bana da alırmısın camı, 60 TL kargo dahil bedel ise sudan ucuz valla.
-
31 Mart 2011, 15:34
aparat adlı üyeden alıntı
eyvah basıldık
korkutun ayarladığı zincir bu kadar olur daha ne diim ben ona
karanlık yerlerde sürmüyorum diim o zaman daha doğru olacak
chopperrider adlı üyeden alıntı
işte net sınırlı olduğundan fotoları göremedim cam yakışmıştır mutlaka. bu arada videoyu beğendim. kalite ve ses güzel. yüksek süratte rüzgar sesi nasıl yansıyor kayda ?
teşekkür ederim.
grenajda cam ile arsında ufak boşluklar kaldı kafa grenajım tümüyle düzgün değil o yüzden ayna bağlantılarının orada kulaklar kırıldı sağından veya solundan kafa grenajını değiştirecem daha sonra... bu gibi boşluklar hep ses yapıyor
ek olarak bu akşam eve dönerken deneyecem bant ile mikrofon deliğini bakalım ses ne kadar fark edecek... olmadı sünger deneyecem bir şekilde
SilentScream adlı üyeden alıntı
hehe fren maneti olacaktı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 ----------
Bu arada cam çok yakışmış, eğer alabiliyorsan bana da alırmısın camı, 60 TL kargo dahil bedel ise sudan ucuz valla.
sanada alabilirim camı tabi ama önce kredi kartına para koyabilmem gerek onun için malum ay sonu dertleri
-
31 Mart 2011, 18:25
-
31 Mart 2011, 18:33
Ulen insan önceden haber verir bende motoru çıkartırdım biraz turlardık. Ateş almaya gelmiş gibi gelmenizle gitmeniz bir oldu.
-
31 Mart 2011, 18:52
ELINT adlı üyeden alıntı
Ulen insan önceden haber verir bende motoru çıkartırdım biraz turlardık. Ateş almaya gelmiş gibi gelmenizle gitmeniz bir oldu.
napsın çocuk her yeni parça taktığında pır pır ediyor içi
sayfa da fotoğraf doldu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler