Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Mart 2011, 01:58
cakalaz adlı üyeden alıntı
]EveeeeeT ;
Manetleri Doğum günü hediyesi aldılar
Elcikleri de
ELİNT kardeşim; uyumluluk hediyesi olarak alıyormus ; bu dünyada işim iş
sana hediye olarak uyumsuzluk banı vermesinde
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
26 Mart 2011, 04:18
chopperrider adlı üyeden alıntı
Emre ; sağol carizma muharremi arayıp isteyeyim bu zamazingodan
bu arada verdiğin linkte ön demiş, ön için de gerekli mi bu gömme sinyal takmak için ?
Cakalaz; valla rizoma ile çakmasını imkan bulursan yanyana bi incele farkı göreceksin. net üzerinde benzer gözükebilir ama kalitesi berbat o çakmaların. hele motor üzerindeyken daha bi sırıtıyo. burda 2000 model satılık bi hayabusaya takmışlar, bütün makinenin albenisini bitirmiş o derece yani bence.
Yok gömme sinyal için gerekli değil, Honda uyumlu gömme sinyaller cuk diye oturuyor zaten grenajdaki sinyal yuvalarına, bunları önde kullanma amacı aynen arkadaki gibi küçük sinyal takarsan diye.
-
26 Mart 2011, 11:41
evet ebay siparlerim önümüzdeki hafta elimde olacak sanırım 3 parça siparişimde
doğan ve emrah gözünüz ayın topuzlarda geliyor
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
26 Mart 2011, 11:48
yok mu bir hareket? hava biraz rügzarlı ama yine de güzel sayılabilir.
Gezi yok mu gezi? İlla büyük bir organizasyona gerek yokki. Hadi bir ses verin, çıkalım 3-5 arkadaş. (Anadolu yakası, uyan )
)
-
26 Mart 2011, 11:52
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
sana hediye olarak uyumsuzluk banı vermesinde
Belki ikisini birden veririm
-
26 Mart 2011, 12:02
scuderia06 adlı üyeden alıntı
crazy 81 baktıgın motora kac tl fıyat istiyor peki ?
11.750 ıstıyolar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
chopperrider adlı üyeden alıntı
sen yine şükret, benim yeni aldığım motorda tank-pad bile yoktu yahu
ooooooyyy oyyy oyyyy çok sukurr o varmıs baktım sımdı
-
26 Mart 2011, 12:05
e icine sindiyse al o zaman
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
26 Mart 2011, 12:08
-
26 Mart 2011, 14:30
Arkadaşlar topiğin canlı olduğunu görünce siteye üye oldum eğer 1 hafta içerisinde istediğim R6 yı bulamazsam bende aranıza katılmak istiyorum o yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-cbr600f/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43699807/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43318095/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45670011/detay
Şu anda takip ettiğim ilanlar bunlar, bunların dışında önerebileceğiniz veya bunlardan birini tanıyorsanız yardımınızı bekliyorum. Amacım kimseyi kullanmak değil inşaallah bu ilk ve son mesajım olmaz yeni dostluklara vesile olur.
-
26 Mart 2011, 14:47
bu sefer de debriyaj göbeği değişecekmiş :(
ya sıfır alanlara kızmıyorum artık :(
-
26 Mart 2011, 15:22
valla ben kız gibi motosikletimi sattım kastamonudan bir arkadaş nisan 15 te almaya geliyor ödemeyi yaptı ama satış fiyatımı yazmıyacam çünkü piyasanın çok üstünde bir rakam ödedi kendisi bana
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
-
26 Mart 2011, 16:55
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
-
26 Mart 2011, 21:46
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
evet ebay siparlerim önümüzdeki hafta elimde olacak sanırım 3 parça siparişimde
doğan ve emrah gözünüz ayın topuzlarda geliyor
Maaşı ebay'e yatır sen, motor yatsın sonra di mi. Yattığı yerde güzel görünsün ama.
sencaner adlı üyeden alıntı
yok mu bir hareket? hava biraz rügzarlı ama yine de güzel sayılabilir.
Gezi yok mu gezi? İlla büyük bir organizasyona gerek yokki. Hadi bir ses verin, çıkalım 3-5 arkadaş. (Anadolu yakası, uyan )
)
Motor olsa işe gitmeden bir çay kahve içmeye gelirdim vallahi.
erdalım adlı üyeden alıntı
valla ben kız gibi motosikletimi sattım kastamonudan bir arkadaş nisan 15 te almaya geliyor ödemeyi yaptı ama satış fiyatımı yazmıyacam çünkü piyasanın çok üstünde bir rakam ödedi kendisi bana
Alana da satana da hayırlı olsun Erdal. Yeni makina alacak mısın?
pilot_2053 adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki motosikletlerle alakalı olarak gidip görmeden yorum yapmam doğru olmaz bence ama, geçtiğimiz aylarda kendi makinamı sattığım arkadaş sağlık sebepleriyle motoru satılığa çıkarmış, düşünürseniz yabancıya gitsin istemem :
0532 522 55 65 - Gediz
-
27 Mart 2011, 03:21
dreamdark adlı üyeden alıntı
Maaşı ebay'e yatır sen, motor yatsın sonra di mi.
Yattığı yerde güzel görünsün ama.
Motor olsa işe gitmeden bir çay kahve içmeye gelirdim vallahi.
Alana da satana da hayırlı olsun Erdal. Yeni makina alacak mısın?
Yukarıdaki motosikletlerle alakalı olarak gidip görmeden yorum yapmam doğru olmaz bence ama, geçtiğimiz aylarda kendi makinamı sattığım arkadaş sağlık sebepleriyle motoru satılığa çıkarmış, düşünürseniz yabancıya gitsin istemem :
0532 522 55 65 - Gediz
abı acaba kaca satıyo bılgın varmı ?
-
27 Mart 2011, 03:39
Ben 11,500'e satmıştım, o da aynı fiyata verecek bildiğim kadarıyla.
-
27 Mart 2011, 14:23
yeni makine alacakmısın demişsin emre dün baktım biraz 600rr ile 1000rr arasında gidip geliyorum bakalım hangisi olduğuna henüz karar vermedim ama şimdilik kesin olan şuvar honda pcx scooter kaporasını verdim ama mayıs ayında teslim ediceklermiş bakalım bir tanede büyük makine alacam oda rr olacak gibi
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
-
27 Mart 2011, 19:58
Blindfire adlı üyeden alıntı
Dostum şu Manisadaki ilanın ilk resmine dikkat et sağ allta çekilme tarihi var Temmuz 2008 de çekilmiş ve diğer resimdeki km yazılı resme bak, şimdi gelelim günümüzdeki km'ye mübarek 2.5 yılda hiçmi km yapmadı bu velet
Çok rahat diyebilirim km'si ile oynanmış
evet hiç binmedim arkadaşım. çünkü araba aldım.geçen sezon yağını yağ filtresini değiştirdim 500 km bindim. 2008 den beri bende 8150 km de aldım.
-
27 Mart 2011, 20:39
arkadaşlar merhaba. 2004 model siyah bir 600f aldım arkadaşımdan. motorda her şey var ama cam orjinal, bende siyah motora siyah cam almak niyetindeyim. python marka bir cam var 600f için, malzeme kalitesi nasıldır bileniniz varmı acaba. puig den felan farkı nedir, fiyatı 100 tl. ikinci el cam satmak isteyen varsa, bana mesaj atabilir.
-
27 Mart 2011, 22:04
SilentScream adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba. 2004 model siyah bir 600f aldım arkadaşımdan. motorda her şey var ama cam orjinal, bende siyah motora siyah cam almak niyetindeyim. python marka bir cam var 600f için, malzeme kalitesi nasıldır bileniniz varmı acaba. puig den felan farkı nedir, fiyatı 100 tl. ikinci el cam satmak isteyen varsa, bana mesaj atabilir.
hayırlı olsun. geçen 7. caddede tabu cafenin yanında siyah bi F gördüm sen miydin o ?
cam olarak pyton al derim geçen sezon kullandım marka cama göre bi dezavantajı yok bu sene de alıcam aynısından.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
27 Mart 2011, 22:13
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürediyor fazlasını bekliyorum. Yazdı buraya takip etmiyor sanmayın iş yoğunluğundan yazmaya fırsat bulamadım.
dreamdark
şu an çok yorgunum yarın salıklı kafayla ararım sizi inşaallah.
basarm aşağıda ki ilan sizin galiba eğer km konusunda ikna olursam öncelikler arasında yarın ararım detayları konuşuruz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-cbr600f/detay
Halen gönlüm r6 da ama gönlüme göre bi makina bulamadım o kadar soğuttularki kimseye güvenemez oldum adam lokal var diye komple boyalı çıkıyor, depoda kuş kafası kadar göçük var diyor altındaki yuvasını söylemior. İlgilenen herkese çok teşekkürediyorum en geç çarşamba gününe bu işi bitirmek istiyorum ona göre bana katkı sağlarsanız çok sevinirim herkese hayırlı geceler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler