İlkay'ım geçmiş olsun yahu, şimdi gördüm valla.
Sana birşey olmaması sevindirici, motor yapılır nasıl olsa.
Grenaj için Maltepe'de tanıdık bir usta var istersen götürür fiyat alırız.
Allah başka kaza bela vermesin.
İlkay'ım geçmiş olsun yahu, şimdi gördüm valla.
Sana birşey olmaması sevindirici, motor yapılır nasıl olsa.
Grenaj için Maltepe'de tanıdık bir usta var istersen götürür fiyat alırız.
Allah başka kaza bela vermesin.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benim sağ grenajımı da ilkaya göndereceğim Üzerindeki cizikleri yaptırsın orda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sen önce bize lastik al
Çako satayım sana bendeki smokeyi ufak çakma yoshiden kurtulursunda subaplarına yük binmez
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Geçmiş olsun ilkay. Bu anlattıgın kaza bile sayılmaz. Olsa olsa kazacık.Sana birşey olmamışta gerisi sorun edecek birşey degil.
Bu arada kazada lastiklerinde payı var mı?
yok walla inan 1 gr canımı sıkıyorsam ona
sadece bu gün sabah hava güzeldi binemedik ama olsun
bi kaç gündür içimi sıkan birşeyler vardı çıktı işte kazadan sonra oturup güldüm kendime hatta... nasıl böyle salak bir hata yaptım diye çok basit bir konuydu aslında ama kazaya sebep olan durum başka birşeymiş sonradan bu gün alanı incelemeye gidince gördüm...
zaten senin için özel alışveriş şubesi açacaz burada yakında
emrah haklı önce bize lastik al :D
Gökhancım dün çok bakamamıştım alana trafik ve akşam olması nedeni ile
bu gün sakin kafayla hemde gündüz gözüyle bakma fırsatım oldu
metro çalışmaları nedeni ile yan yola bağlantının hemen ardından şantiye girişi var buraya gelen kamyonlardan dökülen taşlar araçların genel olarak geçmediği alanları komple kaplamışlar açıkçası bende motorun o kadar basit bir durumda kaymasına şaşmış beyaz şeritlere bağlamıştım fakat olay asfaltın üstündeki çakıllardan ibaret ve gerçekten yol tutuşunu inanılmaz azaltan bir faktör, bu gün alanı incelerken kuryecilerden biride aynı şekilde düşmek üzereydi..
pazartesi günü alan ile ilgili merciye bir mail göndermeyi düşünüyorum bana birşey olmadı belki ama başkasına olmayacağı anlamına gelmez...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ilkay arkadasım cok gecmıs olsun Allah beterınden saklasın.
ilkay çok geçmiş olsun kazadır olur hepsi hallolur ama o takozların kırıldığına sevin bende çnkü kırılmasa mazallah şaseye zarar verebilir yada hiç olmasa grenajlar sadece çizilmez en iyi ihtimallee çatlaklar oluşurdu o takozlar ilk şiddeti sönümlüyor geri kalan şiddetide grenajlar banamısın demeden atlatıyor :D çok şükür ...
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
teşekkür ederim
çok hızlı değildim ona rağmen kırılması hoş olmadı he zaten benimde çok iyi olarak düşündüğüm bir takız değildi grenajları sökerken baktım vida kökünden kırılmış orada.
grenajların tüm vidalarını söktüm biri hariç şu alternatör kapağının orada yokmu bi tane ne yaptıysam açamadım onu yoksa söküyordum ne güzel baktım olmayacak öylede bırakamayacam geri topladım saat geç oluyor diye üstünede açamadığım vidanın simetriğindekinide takamadım ne yaptıysam bıraktım onuda öyle artık motoru komple götürecem
geçmiş olsun ilkay hocam
İlkay..geçmiş olsun..bir daha olmaz umarım..hiçbirimize..
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
hava da güzel kimsecikler kalmamış buralarda ondan
en500 den sonraki motorum muhtemelen 600f olucak , cok sevdim ben bu makineyi )
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Old machines
PGO Star-50,Yamaha FLY-ONE 150,Peugeot Vivacity-100,Piaggio TPH125XR,Daelim S2-250 FreeWing Lc,Honda CBR600F,Honda NT700V Deauville,Yamaha XVS1100 DragStar Classic..
Hava cillop gibi Maşallah, motorsuzluk koyuyor adama be..
valla motorsuzluk çok fena bu havalarda bende kanuniyi parçaladım bakıma aldım motora bakım lazım bide tekrardan boya atıcam :D biraz zor oluyor ama önümüzde daha çok güzel havalar onlarla avutuyorum ben kendimi açıkcası :D
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)