alırsanız ani hızlanmalarda kafa salınma sorunu vardır. direksiyon amartüsörü şart ama yavaş kullanan biri iseniz sorun olmaz
alırsanız ani hızlanmalarda kafa salınma sorunu vardır. direksiyon amartüsörü şart ama yavaş kullanan biri iseniz sorun olmaz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Kanka bende para ne gezer
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
600f ile yaklaşık 20bin kilometre civarı yol yaptım. sadece 2 ya da 3 kez tank-slapper ile karşılaştım. o da ani hızlanma vs. nedeniyle değil ciddi yüksek süratte yoldaki dalgalanma nedeniyle ön lastiğin asfalttan 1-2 cm yükselip tekrar oturması sonucu oldu. bir diğeri de ıslak zeminde arka latiğin kontrolünü kaybettiğim bir anda, durumu topladıktan sonra ön tarafın kararsızlaşması sonucu başıma geldi. devamlı olan bi olay değildir yani bana sorarsanız.
bu arada 2005 tarihli lastiklerle ben olsam bakkala kadar bile gitmem
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
bak şimdi; ne ayıp; özel hayatımızı deşifre ettin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkese merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
hosgeldin f kardeslıgıne
arkadaşlar merhaba..bir problemim var yardım lütfen..98 model bendeki 600f..km telinin ön tekerlekte bağlandığı makara bozuk..daha doğrusu makaranın içindeki sonsuz dişli plastik..nereden bulabilirim..? bir yere bıraktım makarayı ( redüktör deniyormuş ayrıca) hala gelecek..
birde aslında bu modellerin sensörlü olması gerekiyor ama..bu neden makaralı anlamadım..
yardım lütfen..
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
kazasız motor zor zaten illaki vardır bir yana düşmesi durdugu yerde olsa bile bence bunlara takılma onemli olan sase ve motor ilk oncelik benim motorumdada yan yatma var granaj boyalı bir kac parcası orjınalı ıle degısmıs ama benım ıcın onlar sorun degıl agır kazası olmasın motoru ve sasesı saglam olsun sımdı ben motoru 12.910 aldım eger yok su degısmıs yok boyası var olayına gırseydım oo bulamazdım motor sadece bıde tavsıyem honda servıs garantsınde olanlara bak oralarda oluyo benımkı ordan mesela
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
mantıklı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------
ehehehe güzeldi
benimki var mesela
ufak bi kaza atlattım bu akşam yenisahra metroya giderken yanyola girmek üzereyken bi anda uçtum sağ aynam kırıldı sağ grenajımda çizikler var
şimdilik yenilerini almadan düzeltilebilecek şeyler daha sonra yenileri ile değiştirecem zaten karbon ayna siparişi veriyorum ek olarak koruma takozu kırılmasaymış iyi olurmuş muhtemelen...grenajdaki çiziklerim olmayacaktı en azından
grenajlarım ve aynam dışında bir sıkıntım yok aynayı arkadaşım aldı yarın yaptıracak grenajıda uygun bir zamanda söküp götürecem yaptırmaya
geçmiş olsun nazarlık olsun ama olucaksa da bu olsun ya kaza yeterki cana gelmesin malada anca ayna grenaj olsun
ve burda sunu soylemek istiyorum
Biz motorcuların iki yada tek tekeri daima yerde olsun
Biz motorculardan kaza bela uzak olsun
Biz motorcuların yagı suyu hic eksik olmasın
Biz motorcuların depoları hep dolu olsun
Bu motoru ıcat edenın yeri cennet olsun
geçmiş olsun İlkay. beteri olmasın bunlar kaza bile sayılmaz, sonuçta 2 teker.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)