hayırlı uğurlu olsun inşallah 3. makine bende umarım ikinci 600f im diye konular açarım buralarda seneye
hayırlı uğurlu olsun inşallah 3. makine bende umarım ikinci 600f im diye konular açarım buralarda seneye
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
teşekkür ederim. umarım seneye açacağın konudaki 600f 2011 model olur
bu arada arkadaşlar, acele tarafından egzos tüpü lazım bana. çevresinde satan eden varsa makbule geçer. carbon tüpler tercih sebebidir.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
arkadaslar biligisi olan illaki vardır 2006 model F komple grenajlarını nerden kac paraya temın edebılırım ?
sahibinden comda var 1200 lira olması lazım ama eğer vaktin varsa e-baydan al derim çünkü o satanlarda e-baydan altıklarını satıyolar biraz araştırırsan freeshiping olanlar oluyor bazen 300-500 dolar aralığında komple grenaj alabilirsin...
tabi bide servisi arayabilirsin ancak orj granaj baya pahalı
ikinci ellcileri hiç tavsiye etmiyorum bile motoru canlınmış biri olarak...
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
ben de bulursam, bir adet orjinal sağ grenaj almayı düşünüyorum
Sag grenajım da boya var, motorum boyasız olsun istiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
otur ağla sen derdine yanıp
makina kapının önünde biliyosun müsait olduğu sürece alabilirsin yani
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
ek olarak birde ;
orj egsoz var yani
muayene zamanı geldiğinde kapını çalarız artık
bence sen kaşınıyosun para harcamak için (=
şu xx'i olan bir amcam vardı geçen anahtar takımlarını anlata anlata bitiremeyipte woods'u tek başına yaptığını iddia eden arkadaşımız
artık olmayan xx'in grenajlarından hatırlatırım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Yağ değiştirirken nasıl 1,000 tl ye yakın masraf çıkarttığını kesinlikle anlatmam
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Emir 3. kez hayırlı olsun o zaman, Allah kaza bela vermesin.
Bir de grinin tadına bak bakalım.
Hesaplı aldın mı bari?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------
İlkay sağolasın, havalar düzelince arada özlem gidermek için rahatsız ederim seni belki, mangala gitmeden önce.
bu arada e-bay'den cam alıyorum yarın siparişini vericem
1 tane daha var belki onuda alabilirim artık hangisini beğenirsem onu takarım diğerini yedekte tutar veya satarım
güzel birde gidon topuzu bulmuş emrah onlarıda alıyoruz doğan ben emrah
baya bi alışveriş olacak bu ay sanırım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ebay cok faydalı en son alarm soledım onu beklıyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)