Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Üçüncüyü de 130 HP yap olm o zaman işte.
    olabilir aslında hehehe

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:08 ----------

Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600f canavarı kıymet bilmeyen bir apaci
    ben mi kıymet bilmiorum canavar gibi bakarım ben makinalarıma

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşa 2006 veya 2007 600F arıyoruz.

Fakat ilanlardaki fiyatlara bakılırsa ya bu motorun piyasası uçmuş,ya da millet fiyatlarda uçmuş.

10-11 bin TL arası bir para ayırma niyetimiz var.

Ne dersiniz bu rakama temiz,düzgün bir 600F bulabilir miyiz?
    piyasa uçuk vaziyette ama sezon açılıp herkes motorunu almış olduktan sonra şimdi 14 isteyen kuzu kuzu rakamını çekecek geriye.
    acelesi yoksa arkadaşının bekleyin derim.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olabilir aslında hehehe

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:08 ----------

ben mi kıymet bilmiorum canavar gibi bakarım ben makinalarıma

piyasa uçuk vaziyette ama sezon açılıp herkes motorunu almış olduktan sonra şimdi 14 isteyen kuzu kuzu rakamını çekecek geriye.
    14'te verilmez bence adam tok satıcıdır açıkçası ne yalan söyliyim bende motosiklet üzerindeki aksesuarları toparlardıktan sonra yüksek bir rakamdan ilan vermeyi düşünüyorum bende o fiyattan o şekilde alan olursa olur olmazsada kullanmaya devam ederim zaten pek sıkıntı değil
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    her sey arz talep meselesi herkes istediği fiyatı yazar ama satılırmı satılmazmı bilinmez sahnsen ben cbr600f imle yaslanacam kimseyde satmıcam beraber yaslancaz kısmet olursa
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Motor gerçekten temiz ve aksesuarlı görünüyor ama 14,000 TL de fazla yine de; o paraya çıkıldı mı seçenekler artıyor ve 600F daha geri sıralara kayıyor.

Ben motoru 2007 senesinde 8000 km'deyken 10,250 TL'ye almıştım.
    6 ay kadar önce de 35000 km'deyken 11,500 TL'ye sattım.
    Sattığım arkadaş da sağlık nedenleriyle satılığa çıkardığını söylemişti geçenlerde, ama ilanı kaldırmış gördüğüm kadarıyla.
    Anladım hocam.
    Demek ki bu motor değerinden pek birşey kaybetmiyor.

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşım bu aralar motoru aldı aldı yoksa motor alma işi çeşitli nedenlerden ötürü soğuyabilir.

Fakat dediğiniz doğru; şu an sezon öncesi motor satanlar nasıl olsa motor alacaklar harekete geçecektir diye fiyatlarda esneklik göstermiyor olabilir.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

gokselaytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw F800S
    ya iğreniyorum ülkemiz piyasasından motoru alıyorsun aldığın fiyatların çok altından kasko değerleri yani asıl ederleri ama bi kaç tane hurda sahibi fiyatı yüksek tutunca mecbur iyilerde uçuruyor fiyatı ahh ahh aslında aracın ederinden bi kuruş yükseğe sattırmayan bi yasa olsa :D

hem kimse bunu ticaret haline getirmez hemde hak eden hak ettiğini alır...
    ""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)

Motosikleti
    kac bın tl ye cbr 600 f almak ısıtoyrsunuz? 9 10 bın tl felanmı bıde ustune ustelık az km olsun temız olsun bakımlı olsun parcalarıda degısmıs olsun ıstersınız sımdıde

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    kac bın tl ye cbr 600 f almak ısıtoyrsunuz? 9 10 bın tl felanmı bıde ustune ustelık az km olsun temız olsun bakımlı olsun parcalarıda degısmıs olsun ıstersınız sımdıde
    Ölücü tabir edilenlerden değiliz merak etmeyin.

Sahibinden.com tarzı yerlerde satıcıların fiyat belirleme politikasını bildiğim için piyasasından pek emin olamadığım bu motorun gerçek ederinin ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorum.

Motosikleti
    bir malın gercek ederini satıcı degil alıcı belirler aslında önemli olan ederden cok durust bır ınsanın motorunu almanız km dusurulmemıs olması cok onemlı sanmayınkı satılan motorların hepsı orıjınal km de dısını allayıp pullayınca dusurulen km yı kimse anlıyamaz motosikletlerde.
    2004 2005 model olup 9 10 bın kmdekı motorların km lerıne sakın aldanmayın hadı gercek km olsa bile her zaman km yapmıs motor km yapmayıp yatmış motorlara göre daha uzun ömürlüdür daha bakımlıdır.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    bir malın gercek ederini satıcı degil alıcı belirler aslında önemli olan ederden cok durust bır ınsanın motorunu almanız km dusurulmemıs olması cok onemlı sanmayınkı satılan motorların hepsı orıjınal km de dısını allayıp pullayınca dusurulen km yı kimse anlıyamaz motosikletlerde.
    2004 2005 model olup 9 10 bın kmdekı motorların km lerıne sakın aldanmayın hadı gercek km olsa bile her zaman km yapmıs motor km yapmayıp yatmış motorlara göre daha uzun ömürlüdür daha bakımlıdır.
    Bu zamana kadar sadece 2 motor satmış birisi olarak malın fiyatını belirleme hususunda söylediklerinize katılıyorum.

Yaptığımız 3-5 görüşme neticesinde limitimiz 11-12 bin TL arasına çıkmış durumda.

Sizlerin bildiği,kefil olurum dediği motorlar varsa paylaşın lütfen.

Motosikleti
    Bu zamana kadar sadece 2 motor satmış birisi olarak malın fiyatını belirleme hususunda söylediklerinize katılıyorum.

Yaptığımız 3-5 görüşme neticesinde limitimiz 11-12 bin TL arasına çıkmış durumda.

valla bilsem yardımcı olurum ama maalesef ben motorumu tanıdıgım bıldıgım arkadasımdan almıstım.Ankarada satılan motorlara bakmak lazım ama gercekten zor iş benim için ıkıncı el motor almak paranoyak oluyor insan.

ayvazdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 500F
    Yahu bir yeni arka lastik bu kadar mı yakışır bir motora..çok yakıştı çook..sanırım motor aşkı bu olsa gerek..sevgili çuval giyse yakışmış görür ya gözler..öyle işte..
    Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...

Motosikleti
    motor temızlendi yıkandı parlatıldı lastık basıncları kontrol edıldı benzın alında kol gıbı gırdı ama olsun gazlamaya hazırız bir depo 65 tl ye doluyor ortalama 230km gıdıyorum yazın sezonda 5000km yol yapsam 1500 tl para yardımlarınızı beklıyorum

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her sey arz talep meselesi herkes istediği fiyatı yazar ama satılırmı satılmazmı bilinmez sahnsen ben cbr600f imle yaslanacam kimseyde satmıcam beraber yaslancaz kısmet olursa
    Allah ayırmasın

Anladım hocam.
    Demek ki bu motor değerinden pek birşey kaybetmiyor.

600F reşat altını gibi makine diyorum ben.

Benim 2,5 sene kullanıp 6 ay önce sattığım makinayı alan arkadaş satmayı düşünüyordu en son, istersen görüşüp hala satmayı düşünüyorsa telefon numarasını veririm sana; arar görüşürsünüz. Yabancıya gitsin istemem.

Motosikleti
    Allah ayırmasın

Benim 2,5 sene kullanıp 6 ay önce sattığım makinayı alan arkadaş satmayı düşünüyordu en son, istersen görüşüp hala satmayı düşünüyorsa telefon numarasını veririm sana; arar görüşürsünüz. Yabancıya gitsin istemem.
    kaça satmayı düşünür
    benimde bi akadaş f bakıyor

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Allah ayırmasın

Evet cbr 600f ve vstrom 650 cidden reşat altını gibi.

Bu arada işin ilginç yönü bu kasa 600f'ler 2001 birden beri yollarda ama ilanlara bakıyorsun %90'ı 40.000 km altında

Millet km'yi düşürüp düşürüp satıyor. Aslında bukadar tutulmasının nedenide bu sanırım. Çok yüksek km'lerde olsada km'sini düşürüp satıldıgında alan kişide gerçekten düşük km'deymiş gibi sorunsuz biniyor.

Bu km düşürme olayında bizim düşük km'li motosiklet alma hastalıgımızın payıda büyük tabiki. Yurt dışında eleman 60.000 km'deki motosikletinin km'si ile oynamaya ihtiyaç duymadan satabilirken bizde 30.000 km üstü motosikletlere bitik gözüyle bakılıyor.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    valla bilsem yardımcı olurum ama maalesef ben motorumu tanıdıgım bıldıgım arkadasımdan almıstım.Ankarada satılan motorlara bakmak lazım ama gercekten zor iş benim için ıkıncı el motor almak paranoyak oluyor insan.
    Ankara'da fiyatlar biraz daha yüksek oluyor diğer illere nazaran.

Bugün şu motoru sormak için aramış arkadaş:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42354283/detay

12.500 TL'den 100-200 TL gibi sembolik rakamlar inerim demiş.

Satıcının tavrından ötürü arkadaş bu motoru direkt eledi.

Hakkaten altın galiba 600F.

Senin motora da bakabiliriz hocam.Bilindik bir motor almak iyi olur.

Arkadaşın numarasını bana bir iletsen olmadı.

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaça satmayı düşünür
    benimde bi akadaş f bakıyor
    İlanı gittiği servis vermişti sahibinden.com'a ve 11,800 TL yazıyordu, 300 TL servisin kar koyduğunu farz edersek, kendisinden 11,500'e alınabilir sanırım.
    Tabi ilan kalkmış, halen satmayı düşünüyor mu ya da sattı mı bilmiyorum.

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet cbr 600f ve vstrom 650 cidden reşat altını gibi.

Bu arada işin ilginç yönü bu kasa 600f'ler 2001 birden beri yollarda ama ilanlara bakıyorsun %90'ı 40.000 km altında

Millet km'yi düşürüp düşürüp satıyor. Aslında bukadar tutulmasının nedenide bu sanırım. Çok yüksek km'lerde olsada km'sini düşürüp satıldıgında alan kişide gerçekten düşük km'deymiş gibi sorunsuz biniyor.

Bu km düşürme olayında bizim düşük km'li motosiklet alma hastalıgımızın payıda büyük tabiki. Yurt dışında eleman 60.000 km'deki motosikletinin km'si ile oynamaya ihtiyaç duymadan satabilirken bizde 30.000 km üstü motosikletlere bitik gözüyle bakılıyor.
    Aynen Gökhan, ne zaman baksam V-Stromların fiyatları da hep yüksek.

Km. ile ilgili tespitlerin de doğru, malesef sahtekarlık diz boyu motosiklet pazarında..

Benim 2006 makina 35,000'deydi mesela satarken. Bir subap ayarı ve senkronizasyon yapılıp, belki 45-50 bin gibi debriyaj balata ve buji değişimiyle en az 80,000'e kadar sadece yağ/filtre değişimiyle sorunsuz gider diye düşünüyorum.

Motosikleti
    İlanı gittiği servis vermişti sahibinden.com'a ve 11,800 TL yazıyordu, 300 TL servisin kar koyduğunu farz edersek, kendisinden 11,500'e alınabilir sanırım.
    Tabi ilan kalkmış, halen satmayı düşünüyor mu ya da sattı mı bilmiyorum.

Aynen Gökhan, ne zaman baksam V-Stromların fiyatları da hep yüksek.

Km. ile ilgili tespitlerin de doğru, malesef sahtekarlık diz boyu motosiklet pazarında..

Benim 2006 makina 35,000'deydi mesela satarken. Bir subap ayarı ve senkronizasyon yapılıp, belki 45-50 bin gibi debriyaj balata ve buji değişimiyle en az 80,000'e kadar sadece yağ/filtre değişimiyle sorunsuz gider diye düşünüyorum.
    bakalım işte hafta sonu bi kaç motora bakacaz gibi kafaya takmış baya çünkü

km'le ile ilgili doğru rahat o civarlarda gidiyor benim motorun balatada 51binde felan işte gkn değiştirmiş yüksek devirlerde kaçırma yapınca

Arkadaşlar motoru sattığım arkadaşla biraz önce görüştüm, motor halen satılıkmış.

Fiyat olarak da benim ona verdiğim 11,500 TL istiyor. Benden sonra sağlık nedenleriyle ancak 2000 km. kadar kullanabilmiş, km. şu anda 36-37 bin civarındadır sanırım.

Motorla ilgili 2,5 senedir yapılan tüm işlemlerin dökümleri de elimde mevcut, isterseniz buradan da paylaşırım.

Son olarak arkadaşın iletişim bilgileri :

İsmi Gediz,

Tel : (0532) 522 55 65

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Arkadaşa ileteyim meseleyi.

Sağolasın hocam ilgilendiğin için.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler