b.düzünde bi arkadaşımın oturduğu binanın önünden çalındı motor çokta kolay almış arakadaşlar şaşırdım valla
b.düzünde bi arkadaşımın oturduğu binanın önünden çalındı motor çokta kolay almış arakadaşlar şaşırdım valla
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
Biyere sabit kilitli filan değildi sanırım, çok çok geçmiş olsun çok büyük dert oluyor yaşadım bilirim.
Çok büyük geçmiş olsun.Çok can yakıcı bir durum. umarım motor zarar görmeden bulursunuz..
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
saolun arkadaşlar başa gelen çekiliyor artık borcu ödemekten başka çarede yok...allah bildiği yapsın bu insanlarıda.
şu andan itibaren kararımı vermiş bulunuyorum yine yeniden yeniiiiii 600f hedef bu önce çalınanın borcunu bitirmem lazım ama
fuarda acayip hoşlandım kendisinden başka kimler sevdi bu yeni güzeli acep
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
can sağlığı olsun demekten başka bişey gelmiyo elden ama çok can sıkıcı üzücü bi durum.
kısa süreli parklarda bile en basitinden bi disk kilidi kullanmak gerekiyo sanırım. en azından riskleri azaltır.
artık yeni 600f kısmet olur inşallah.
bu arada dün fuardaydım. yeni 600f'i açıkçası gördüm ama detaylı incelemedim. hornete elbise giydirmişler gibi geldi. depo küçük heybetsiz.. çok açmadı beni açıkçası.
Emre;
ya haklısın bu 3. 600f olucak ama napıym 11-12 bin seviyesinde bu özelliklerde makine yok başka. aradım aradım bulamadım
2008 z750'ye 15in vermek de işime gelmiyor açıkçası
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
aynen bi disk kilidi takmak lazım bende takmış olsaydım kesinlikle bi caydırıcılığı olurdu en kötü bir kaç dakika daha harcamak işlerine gelmeyebilirdi..
yeni 600f evet hornetin giyinik hali bide gidon hornetten farklı sanırım ama ben kıyafetli ve rahat motor seviyorum :D o yüzden bayıldım abs ayrıca zaten beni cezb etti ıslak zemindeki getirileri olan ve bir kaç sefer keşke olsa dediğim bir ekstra
ya zaten bizde nakitle girişmiyoruz işe bi adım atıyorum banka abilerde hemen 10 adım geliyor :D
ben baktımda beğenemedim yinede çağın çizgilerine güzel ayak uydurmuş o başka fakat o tek far tasarımı bence olmamış. VFR'a özel bırakacaklardı onu VFR'ın çizgisi olsa daha güzel olurdu bence
üstüne oturdum bizim motorlarla hemen hemen aynı oturuş pozisyonu çok aşırı bir farkı yok depo enden küçülmüş boy ebadı büyümüş daha fazla, dolayısı ile rider koltuğunun boyuda küçülmüş benim motorda totomu oynatabiliyorum fakat bunda olmayacak iş biraz
artçı olarak arka sele daha ufak görünüyor ama rahatlığı uzun yol için nasıldır acaba
şu camın fotoğraflarınıda görmek isteriz açıkçası
double bubble tarzı cam mı aldın bu arada ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Göksel çok geçmiş olsun..
Haklısın, o zaman dediğin gibi 600F forever kanka.
Açıkcası bizim alıştığımız F'lerdeki tadı vermedi bana da üzerine oturunca.
Başta da dediğim gibi, yarışçı ruhundan cadde sport-touring ruhuna kaymış bir makina olmuş. Yine de artçıyla seyahat etmek ve istendi mi gazlamak için ideal makine bence. Sen de totoyu biraz az oynatıverirsin artık.
yeni 600f bizim motorların yanına bile yaklasamaz dizayn olarak asırı sade dümdüz bir motor olmuş her yeni model güzel olcak diye bir sey yok zaten
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
erman senin külüstürü satsana bana )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
yapma yahu boşver 600 lüğü gel sana binlik yapalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------
aslında bu kez ben de gümüş renk alayım diyorum. Ankara'da satılıklar arasında bi karar vericem herhalde bu hafta içinde.
bilgin olan motor varsa söyleyiver yanılıp sakat bi makine almayalım.
Arkadaslar hava filtresini değiştirdim; bir de ne göreyim; benim motordan K&N hava filtresi cıktı
Ben de diyorum neden bu kadar yakıyor
yeni filtrem ile;
10 TL Yani 2.42 litre benzin ile 28 km yaptım yüksek devir kullanımda.
Değişimden önce 18-21 km arasında bir yol yapabiliyordum
10 Lira da 10 km etkilediyse; 40 lirada 40 km etkiler Yani 10 litre benzin ile daha 40 km daha fazla yol yapmıs oalcağım; 120 km yapmıstım daha önce
Neymiş; Hava filtresi cok önemli bir etken imiş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok geçmiş olsun, hayrını görmesin çalan inşallah
çalınma riskini nasıl ortadan kaldırabiliriz disk kilitleri işe yarar mı gerçekten, bende çelik halat var eski bisiklet kilitleri gibi, direğe falan da kilitleyebiliyorum yani bu kilit iş görür mü ?
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)