Sağolun arkadaşlar, 600F'den sonra yorucu geldi motor, eğilmek angarya geliyor artık, totomuz rahata alışmış 3 senedir
Bir de ilk bindiğimde bozuk mu dedim bu motor, niye gitmiyor. Hala biraz böyle hissediyorum.
Emre hayırlı olsun hakkında.bende bugün sahibinden.com da fark ettim motoru sattığını.Aradım seni ama ulaşamadım.Bende dün bi arkadaşımın kardeşine sattım gibi birşey motoru.İlk motoru olacağı için pekte memnun olmadım ama bakıcam önümüzdeki hafta.
Motosikletimle dört ayda 5000km yapmışım. Dün K&N hava filtresi ve K&N yağ filtresi aldım. Filtreyle birlikte yağını da değiştirdim tabi.
5000 devirde motordan hışırtılı bir ses geliyordu... egzantrik zinciri ve gergisini değiştirmem gerekiyormuş. İşi bilene bırakıp ustasına götürüyorum ama onlar her zaman ne kadar para kazanabileceklerini düşünüyorlar. Sonra da "Büyük motorun derdi büyük olur" deyip kandırıyorlar (sanırım orijinali "Büyük başın derdi büyük olur" şeklindeydi ) Şimdiye kadar gerekli gereksiz bir sürü ayrıntıya servis ücreti ödedim. Benzin fiyatları ayrı bir dert! Motosikleti aldıktan sonra cebimde para göremez oldum. Kış gelince durulurum diyorum ama ne olur bilemem artık
korkuyorsan sorun yok... çünkü korkmalısın... SUZUKI GSX-R1000
Sağolasın Kemal, hayırlısı olsun senin için de. Bari eğitime filan gitse alacak arkadaş.
Sağolasın Hamit teşekkür ederim.
Biraz az geziver paran cebine kalsın. Şaka bir yana, biniyorsak bu merete katlanmak zorundayız bu giderlere.
Arkadaşlar Metzeller sportec taktırdım ben ama iyimi ettim kötümü bilmiyorum :(
baskentli
korkuyorsan sorun yok... çünkü korkmalısın... SUZUKI GSX-R1000
ben temmuz ayında metzeler M5 modeli aldım almanyadan bir arkadaşım vasıtasıyla getirttim lastik çok iyi ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim lastiği her şartta kullandım (virajda,yağmurda,yüksek süratte) bana istediğim performansı verdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
bu arada emre yeni motosikletin hayırlı olsun sakıncası yoksa kaça verdin motosikletini konuyu ne zamandır okuyamadım kusura bakma
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Lastik M1 di 2009 sonu bakalim bende deneyip burdan paylasirim izlenimlerimi.
Virajda yatma konusunda onyargimi yenmeliyim once :(
baskentli
[QUOTE=erdalım;2158918]ben temmuz ayında metzeler M5 modeli aldım almanyadan bir arkadaşım vasıtasıyla getirttim lastik çok iyi ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim lastiği her şartta kullandım (virajda,yağmurda,yüksek süratte) bana istediğim performansı verdi[COLOR="Silver"]
Ayıptır sorması Almanyadan getirtmeye değermi, fiyat nedir acaba çok fark ediyor ise olmazsa bizde öyle yapacağız..
[QUOTE=auditer;2158962] Türkiyede metzeler m5 lastiğin fiyatı takım olarak 850-950 arasında değişiyor ben almanyadan türkiyeye 578 tl gibi bir fiyata getirttim bence aradaki fark için değer ama bana lastiği getiren çok samimi bir arkadaşımdı internetten tanımadığın kişilerden alma bana gelen lastiğin imalat tarihi mayıs 2010
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Merhabalar arkadaşlar,
bende yeni bir 600f kullacısıyım.Forum sayfanızı mümkün mertebe okumaya calışıyorum ama çok uzun(bence daha fazla okumamalıyım)
1 ay oldu alalı ama yeni motor almış sevdasıyla bi hayli geziyorum..
motorum 2007 model ve 21000 e yaklaştı.
bir konuda sizden bilgi almak istiyorum.
Gazı açınca (özellikle 1. vites 2 de daha karşılaşmadım) yüksek devirlerde alet sanki ya teker sarıyor yada debriyaj kacırıyor gibi devir saati yükselip geri iniyor.örn. 7000 devirden bi anda 9 bin yapıp geri iniyor.Lastiklerim daha yeni 2010 tarihli metzeler m5.
daha önce bunu yaşamış bi arkadaşımız varsa cevap verir diye düşündüm ama en doğrusu servise gittiğim zamn olacaktır herhal.
3000 km sonra bakım zmanı bu süre zarfında bi sorun yaşamayız umarım
tşk.
Old machines
PGO Star-50,Yamaha FLY-ONE 150,Peugeot Vivacity-100,Piaggio TPH125XR,Daelim S2-250 FreeWing Lc,Honda CBR600F,Honda NT700V Deauville,Yamaha XVS1100 DragStar Classic..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)