Hemi de nasıl yenmez yanında yatılır onun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30507740/detay
Gözüm bunda yeni girilmiş ilan... Bir teklif attım bakalım ne diyecek...
Hemi de nasıl yenmez yanında yatılır onun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30507740/detay
Gözüm bunda yeni girilmiş ilan... Bir teklif attım bakalım ne diyecek...
beyler selam;
ani ve plansız çıktığım 2000 km lik izmir seferihisar kuşadası aydın seferimden bu gece döndüm.
Çok şükür problemsiz sıkıntısız kazasız belasız gittim geldim.
Bu aralar viraj çalışmalarına hız verdim yolda da köroğlu belinde, uşak virajlarında biraz deneme şansım oldu.
Arka lastiğimin son hali bu. Yorumlarınızı almak istedim sanırım 1 cm altında bi kısım kaldı asfalta değmeyen. Ama ne kadar uğraşsam da pegin altı yere değmiyor sanırım track day organizasyonuna katılıp pistte uğraşmak gerekiyo bunun için
bu da motorumun enduro kadar yük taşır hali :
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Arkadaşlar motorumu satılığa çıkardım hepinizin haberi olsun ilgilenen arkadaşlar varsa ilanını da koydum.
Bildiğiniz gibi kaza yok boya yok değişen lokal boya falan yok tamamen orjinal üzerinde Xenon takımı yoshimura trioval egzos ve filtre var .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30403991/detay
Vayy Emir'im iyi gezmişsin vallahi, bizim bu yaz çıktığımız yolculuğa benzer bir güzergah olmuş.
Motoru da güzel yatırmışsın ama pegleri değdireceğim diye yollarda kasma bence daha fazla, en güvenlisi dediğin gibi pistte denemek.
Bu arada bakıyorum benim çantalardan da almışsın, yatıp kalkıp dua ettin di mi onlara, dünyayı alıyor içine.
Motorun enduro kadar yük + artçı bile taşıyor merak etme. Bu da bizim tatil yolundaki halimiz, yağmur ihtimaline karşı çantaların yağmurluklarını da takmıştım:
Uploaded with ImageShack.us
Hayırlısı olsun.
Emre,
çantalatı seyahat için bi arkadaşımdan ödünç aldım ama kendim de almayı düşünüyorum gerçekten çok kullanışlılar, yalnız ben de orjinal arka sinyaller olduğu için çok geriye bağlayamadım çantaları ve yolcu pegleri çantaların altında kaldı,sen nasıl çözüm buldun bu soruna ??
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Benim arka sinyaller küçük biliyorsun, ama yinede çok geriye çektim mi dediğin gibi sinyallere değiyordu çantalar, buna rağmen Yeşim ayaklarını biraz önde tutarak peglere koyabiliyordu.
Sonrasında açılır kapanır plakalığı yaptığımda, plakalığı geriye doğru açıyorum ve sinyaller de geriye gidince sorun kalmadı.
Bir de çantaların ara bağlantı cırtlarını biraz kısa tutarsan, daha az sarkıp baskı yapar yanlardan sinyallere.
Ozan'ım sen bulamadın mı hala egzoz yahu?
Emre selam,
Açılır kapanır plakalığı nerden temin edebilirim? motorumun eski sahibi plakalığı kesip plakayı sele altına takmış. biraz özensiz yapılmış çirkin duruyor.
Selam,
Plakalığı aşağıdaki arkadaştan almıştım, hatta şimdi farkettimki ilanına benim motorun fotolardan da koymuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lik-seti/detay
slm arkadaşlar 600f lerin ampul tipi ne acaba
selamlar,
avrupa yakasında iyi bir usta öneriniz var mıdır arkadaşlar? Güzel bir bakıma sokmak istiyorum motoru.
bir de direksiyon amortisörü taktırmak istiyorum ama Türkiye'ye ithal eden firma pek yok sanırım. bu konuda önerisi olan var mı?
teşekkürler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------
teşekkür ederim. gayet güzel bir uygulama olmuş senin motorundaki.
[QUOTE=ugurersop;2142165]selamlar,
avrupa yakasında iyi bir usta öneriniz var mıdır arkadaşlar? Güzel bir bakıma sokmak istiyorum motoru.
bir de direksiyon amortisörü taktırmak istiyorum ama Türkiye'ye ithal eden firma pek yok sanırım. bu konuda önerisi olan var mı?
teşekkürler...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------
direksiyon amortisörü türkiyede maalesef yok. aparatları biraz teferruatlıdır bu yüzden mutlaka aparatları ile birlikte al. ucuz bir amortisör bulup ,aparatları bi şekilde hallederim dersen hata yaparsın.. yanlış hatırlamıyorsam 954 RR ile aynı olması lazım. ama yinede araştır. 600f in en büyük eksileri zaten direksiyn amortisörü ve zayıf frenleridir. kazasız sürüşler dilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
lastiklerin yaaklarını sıfırlamak için trackday e falan gerek yok aslında .
bunu caddede yapabilirsin.hatta pegleri bile sürte bilirsin. tecrübe ile sabittir.
ancaakkk bunun için motorundaki o lastiklerden kurtulup pirelli sc2 tarzı bişey takman senin için daha güvenli olur.sadece lastik işçözmez bu konuda biraz daha cesaretlenip birazda geliştirmen lazım kendini.
lastiğimin cadde sürüşünden sonraki hali
Valeo;
Hocam yorumun için çok teşekkür ederim. Haklısın lastik konusunda, kısmetse yeni sezon başında super corsa takıcam ben de, kısa bi süre kullanmıştım hakkaten harika hamurlu bi lastik.
Bi de viraj konusunda sıkıntım, bugüne kadar ne yapabilir konuma geldiysek hepsini deneme yanılma metodu ve kendi kendine çalışarak öğrenebildim, peşinden gidip takip öğrenecek tecrübeli biri yoktu yanımızda, eğitimsizlik ya da yanlış bilgi çok sınırlıyo her alanda, hem virajda hem frenajda. motorun limitlerini bilip o limite yaklaşabilmem için sanırım işi iyi bilen arkadaşlarla sürüş yapmam lazım bolca ama maalesef uygun çevre olmayınca zor oluyor.
teşekkurler ..yeni yazabılıorum kusura bakma..
1000 rr konusunda cok olmasada yaklasık 2500 km oldu cok cabuk tepkı veren bı motor.gerek vırajı mukemmel..fren r1 e kıyasla kat kat ıiyi.dusuk devırlerde vıtes düşmeden cok cabuk toparlıya bılıo.mukemmel bi süratlenmesi var.hararet olayına gelınce f lerdekı gıbı 105 110 aaralıgını gormuo bıle tabı kullanım ve dur kalk lar gore degısır.
ama şu bı gercek kı sakin ince ince kullanayım dıosan cok yoruyor.
yakıt konusuna gelınce 100-140 gıdersen yaklasık 6-7 lıtre aralıgnda
200+ da 9 lıtre cıvarı yakıtı cok fazla degıl yanı ama benım motor boş fabrıka ayarlarına gerı dön tuşuna basılmasına gerek yok yanı ) bi k&n rs 5 takılsa 1 1.5 lıtre fark olur kesın..
[QUOTE=VALEO;2142200]Abi lastige bittim valla tebrikler bende de serce parmagimin yarisi kadar bi iz kaldi ama pegler degicek diye korkuyorum.
Bu arada gidon damperi soran arkadasa arastirmasi icin bi kac tavsiye
Ohlins
GPR
Hyperpro
Bende hyperpro nun rsc 600RR icin olan modeli var yeni aldim memnunum.
22 kademeli ve gayet yeterli aparatlari ile geldi tabi Turkiye ye kargo nasil olur bilmiyorum ama takmasi falan cok kolay bi ingiliz anahtari ve 2 alyan anahtari ile cok basit bi sekilde takiliyor.
We are many...
Herkese selam temiz 600f satan bileniniz varsa haber werebilirseniz sevinirim. aradığım bi kaç marka ve model var içlerinden birini almayı planlıyorum.
2005 model kırmızı 29.000 civarında sıfır lastik ben sattım arkadaşıma ama o binemedi ve oda satıyor... 12 tl istiyor ama uygun birşeyler yaptırmaya çalışırım.. Temiz motordur...
m.dulger
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)