Şaka biryana gerçekten motorun arkadaşlarımızın yzadığı gibi hem bakımlı hemde görünümüyle harika, umarım gönlünce satarsın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 ----------
Evet bu yöntem hiç aklıma gelmemişti aslında çokta güzel olur. öneriniz için çok teşekkürler ozaman en kısa zamanda Led sinyal alıp yapmaya başlayalım.
Saygılarımla...
Arkadaşlar yakında lastik alan varmı acaba? Ön - arka 750 dediler daha uygun fiyata bulabilirmiyiz?
Lastikte fiyat düştükçe kalite de düşer genel olarak. Shinko da var ucuz ama ben alıp da takmam motoruma mesela.
Önce kullanım amacına göre hangi tip lastiğe ihtiyacın olduğunu belirle, sonra farklı üreticilerin bu tipte lastiklerini karşılaştır ve ona göre seçim yap derim.
Bir de mutlaka lastiklerin üretim tarihini öğren, eğer bulduğun lastik muadillerine göre farkedilir derecede ucuzsa büyük ihtimalle eski maldır ve lastik hiç kullanılmasa bile belli bir raf ömrü vardır, bir süre sonra lastiğin kauçuğu özelliğini kaybetmeye, sertleşip, çatlamaya ve bayatlamaya başlar.
Arkadaşlar Sizce MAXİMUS nasıl bir lastikdir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------
Birde linkte Led Sinyalli Stop Lambası var 600 F için sizce nasıldır fiyat ve kalitesi (görünüme göre) ne dersiniz. Gerçi Emre bana Ebaydan aynısını çok daha uygun fiyata buldu. Acaba aynı kalitedeler mi dersiniz karşılaştırırsak
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Taill...mZ270597160265
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lli-stop/detay
Saygılarımla...
Emre hızına hayranım teşekkür ederim Ebaydan almak istiyorum ama sorun sorum ebay üye olmaz zor. Adresde "State / Province" kısmında ne türkiye nede istanbul var ne yapıcam üye olamadım.
Maximus bende duymadım ama benim motorda bu lastikler var eski sahibi almış yeni olmasa atıcam çöpe ama işte devamlı yanlıyarak gidiyom yolda çok kayıyor bir düzgün gidemedim yaw yol tutuşu hiç yok arkadaşlar dikkat edin derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
Üyeliği halletim benim Explorerdan kaynaklıymış.
Saygılarımla...
Otomobillerdeki disk yamukluklarını torna makinesine bağlayarak tertemiz sıfır hale getirebiliyorlar.
Motosiklet disklerinde böyle bir tornalama, düzeltme işlemi olabilirmi emin değilim ?
http://www.gokcanbalata.com/ bu sitede nasıl torna yapıldığının resimleri ve videoları var.
Bizdeki ford aracın direksiyonu titriyordu, disklerini daha geçen hafta tornalattırdım, düzeldi
Fikir olması açısından aklıma geldi, paylaşayım dedim.
Hocam o marka Maxxis olabilirmi? http://www.maxxis.com/MotorcycleATV/Racing.aspx
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Merhaba,
Bende 104 derecede çalışmaya başlıyor. 107 dereceyi geçtiğini görmedim.
Fan, radyatörün sol tarafında ve sağ taraftaki boşlukta manual çalıştırabileceğim ikinci bir fanla değerlendirmek istiyorum. Daha önce deneyen veya ne gibi problemler yaşayabileceğimi bilenler varsa paylaşımlarından dolayı minnet duyarım. Varolun
ya kusura bakma görmemişim cevabını.
tanesi 720 tl mi
geçenlerde arkadaşımın zx6 sına tek çıkma disk 150 ye aldık. gayet de sorunsuz.
demek ki parça arayışında asla hondaya başvurmayacağız...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 ----------
otomobilde fren diskleri nispeten kalın olduğu için tornayla hafif çizikler ve eğilmeler düzeltilebilir ama motosiklette zaten ince diskleri tornalatmak ne derece güvenli olur ?
bence denenmemeli bile.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 ----------
neden ikinci bi fan düşünüyosun ki ?
bi tanesi soğutmuyo mu yeterince
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Hocam 28 gündür 600F'e biniyorum ama A2 ehliyet sınavına yarın gireceğim.
Bu güne kadar hep ara sokaklarda kullanmak zorunda kaldım. Evden çıkışta yarım saat sonra 106 dereceyi görmek ve bacaklarımın arasında o sıcaklığı hissedince motorun "yanıyorum!" diye bağırdığını düşünmek moralimi bozuyor.
Gürültüsüz bir 2. fan motoru sürekli serin tutmaz mı?
Ne dersin?
o motor bloğu yüksek hararette sorunsuz çalışmak üzere tasarlanmış ve üretilmiştir hiçbişey olmaz. ama tabi ki hep ara sokaklarda 1. 2. viteste +100 derece hararette gitmek de iyi bişey değil eğer zaten böyle bi sürüş stilin varsa ya da hep kısa mesafe sokak aralarında kullanıcaksan 4 silindirli bi motor yanlış tercihtir.
tüm 4 silindirler trafikte rölantide çalışırken ısınır ama ilk fırsatta 50 metre gaz açınca anında soğur.
fan müşüründe sıkıntı yoksa 104-106 derecede fan devreye girip çıkıyosa, soğutma suyu ve antifrizi tamsa hiçbişey olmaz.
bacakların yanmasına ise çözüm yok alışacaksın
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Slm arkadaşlar;
Bu gün dikkatimi bişey çekti sizlerle paylaşarak bu konuda bilgilerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
Motorun arka fren sisteminin (balataların bulunduğu, sıkıştırmanın yapıldığı ve disk üzerinde duran kısımın) güçlüce oynatınca sanki çok az hareket ettiğini hissediyorum 2 vida var onları konrol ettim çok sağlam sıkılı ama sanki biraz daha sıkılması gerekiyor gibi hareket ediyor. Sizce sebebi ne olabilir. Hareket etmekten kasıt 1 mm den daha az bir oynama gibi.
Saygılarımla...
Arkadaşlar öncelikle herkeze "geç" bir merhaba demek istiyorum zira uzun zamandır üye olsamda hiç yazışmamıştık.
Bu kısa selamlaşmadan sonra; 2006 model 14.000 de 600f im var sakin kullanımda (90-110/ nadiren 120) (3,67tl/lt) 205 tl sürekli otoyol ancak 170-250+ arasında 268 TL tüketim değerlerini elde ediyorum. Herkeze keyifli sürüşler dilerim.
Hamit 1 mm'den daha az diyorsun, ne kıl adamsın sen, yat uyu yahu
Selamlar hoşgeldin, bahsettiğin değerler benimkilerle de örtüşüyor.
Ancak 90-110/ nadiren 120 ile gidip 3.67 TL yaktırmana şapka çıkartıyorum doğrusu, ben oldum olası bu kadar sakin kullanmayı beceremedim bu makinayı.
Selamlar hoşgeldin, bahsettiğin değerler benimkilerle de örtüşüyor.
Ancak 90-110/ nadiren 120 ile gidip 3.67 TL yaktırmana şapka çıkartıyorum doğrusu, ben oldum olası bu kadar sakin kullanmayı beceremedim bu makinayı. [/QUOTE]
O verdiğim veri 95 oktan benzinin lt fiyatı daha 0,2 TL/km nin altına düşürebilmeyi başaramadım...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)