hayırlı olsun motor da modifiyeler de. yalnız manetleri karbon kaplama tavsiye etmem, bi kaç makinede gördüm hem uzun ömürlü olmuyo hem de biraz ucuz bi görüntü veriyor. carbon manet tavsiye ederim.
evet yazlık montum prohel.
boy 182 kilo 90. bedeni de xl. rahat oluyo beden de sıkıntı yok. yaz için uygun bi mont tavsiye edebilirim.
kask agv değil ama shoei xr1000 eski kaskım agv k serisi idi. eğer güçlü bi makine kullanmıyosun k serisi agv tavsiye ederim yeterli bi kask bence.
kask+mont resim var mıı bakayım varsa gönderirim.
bence hiç acele etme arkadaşım. 250 değilse bile 500cc bi makinede tecrübe edinmek lazım.
Emre topiğimizin medar-ı iftiharıdır.
genelde maalesef ben de dahil mesaj yazarken bi üstteki mesaja usulen cevap yazmayı bile ihmal ediyoruz. çoğu kişinin sorusu ya da paylaşımı arada kaynayıp gidiyor. Sağolsun Emre bu konuda çok hassas.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
Orta sehpaya alırken zorlanmamak için, vitesi boşa al debriyajla uğraşma, sol elinde sol gidonu tut sağ elinle kuyruk tutamağından tut, yan ayağı kapat orta sehpaya ayağında bas motoru dik tut ki her iki ayağı da yere bassın, ön freni sık motoru ileri it amartisörler kapansın, freni bırakır bırakmaz sağ ayağında orta sehpanın üzerine bas ve sağ elinde çok az güç uygulayarak çek hop diye kalkacağını göreceksin.