beyler,
benim aküde su koymaya meylediyo. geçen sene 600f imde aynısın yapmıştı, yoğun trafikte çok fan açtıktan sonra stop edince marş öldü, motoru vurdurup çalıştırdım. şarjla falan uğraşıp sağda solda rezil olacağıma gidip alayım buna da bi akü
uygun fiyatlı kaliteli akü bulan olursa yazsın lütfen, ben bulursam ben de yazarım
ya bu arada dün otoyolda 265 km/h sürate zorlanmadan çıktım. Önceki 600f imde 256 da kalmıştım. ondaki egzos bilinmeyen bi markaydı ve sanırım içi de boştu bunda yoshi var, fark bundan kaynaklanabilir mi bilmem ama sonuç hoşuma gitti
yalnız bi de şu var, motor ısınınca, fan açıp kapatma seviyelerinde geldiğinde resmen boşa geçmemek için direniyo, yağ yeni değişmiş, kontrolünü de yaptım iyi duruyo gerçekten, acaba 10-50 yağ koysam sorun çözülür mü yoksa ayırmada mı bi sorun olabilir ? ama motor soğukken sıkıntı yok sadece ısınınca bu oluyo ???
bi de cam arayan arkadaşlar (ben de alıcam) marka camla 90 euro civarında (puig). aslında çok güzel bi seçim ama şu aralar cama o kadar para vermek istemiyorum. istanbulda carisma motorda zero gravity kesimi cam var 85 tl de fiyatı var.
kesme çakma cam kullanan var mı ? ben almayı düşünüyorum. sonuçta %50 fiyat farkı var ve de sonuçta sadece cam
)