Emre söylediğin gibi fan 105 derecede açıyormuş
, bugün Ali Ustay'a servise gittim radyatör suyu eksikmiş ve tamamlandı
benim doldurduğum bile yetmedi
Motor şehir içinde 102-105 derecede çalışıyor sanırım ben devirsiz kullanıyorum, sizler vitesi kaç devirde değiştiriyorsunuz uygun olan vites devri nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim. Motor ısısı oldukça yüksek geldi bana
Ayrıca serviste bugün 24000 Km bakımı yaptık;
*Yağ (Değişti 3 Litre),
*Yağ Filitresi (Değişti),
*Hava Filitresi (Temizlendi),
*Fren Yağları Boşaltıldı (Değişti),
2-3 Elektrik aksamına sprey sıkıldı,
Zincir temizlenmeden yağlandı.
Servis güzel, işçilik iyi, pek muhabbeti sevimiyorlar ama bana nedense rakamlar da yüksek gibi geldi sizce bu işlemlerin fiyatı nekadardır
Ben 350 TL gibi bir rakam ödedim. Buji değişimi içinde 250 TL gibi bir fiyat istendi fakat şuna gerekmediği söylendi. Daha önce bu konularda pek deneyimim olmadı fiyatlar konusunda bilgim yoktur neredeyse
Servisi beğendim, Ali usta bakımla ilgilenmedi
yanındaki ustalar ilgilendi, ben kendisinin ilgileneceğini düşünyordum sanırım yanlış bir düşünce olmuş.
Grenajla ilgili olarak yan grenajların onarımı (ufak iki çatlak var), boyanması ve sticker için 950 TL olarak belirlendi, sizce biraz daha araştırmam gerekirmi dersiniz.
Emre senin yölendirdiğin yer aynı iş için yarısı fiyat verdi fakat bir süre bekliyelim istedi.
[COLOR="Silver"]
Motorun hayırlı olsun arkadaşım.
Ben 24000 km bakımını 240 tl ye halletmiştim.
4 X 1 lt tam sentetik yağ(kitapçıkta da filitre değişimde 3.75lt yazıyor)
Yağ filitresi.
Hava filitre temizliği
Ön fren müşürü değişimi
4 adet buji
Zincir bakımı v.s
Yani ödediğin rakam bana da biraz fazla gibi geldi.
Bujiler içinde araştırma yap derim net.ten.Emre daha iyi biliyor gerçi.İST. Şişli de biryer var.Tanesi 30 tl.