arkadaslar 2006 model cbr600f kırmızı 1,5 aylık motor satılıktır 1300 km de fln agbımın motoru 14 mılyar ıstıyoruz son fıyat ılgılenenler özele pls
ruzgarınız bol olsun saygılar
abi harbi cok yakışıklı cıkmışsınRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben de geldim antalyadan merhaba hepinize.600F efsane olma yolunda ilerliyorr bence.Sizden bi ricam var.Eksos almak istiyorum.Tavsiyelerinizi ve biliyorsanız uygun fiyatları nerede nasıl bulabilirim.tşk ederiiim
Kesinlikle Yoshi öneririm. Kendim kullanıyorum. Herşeyiyle mükemmel. Headers olmadan 600 usd civarıydı sanırım. Fiyatı da diğerlerine göre uygun.
Hocam ben devılı tek gecerım ama bazıları yoshı ye de cok guvenıyor. Ama devıl de tıp de harıka ses de.. 450 euro dıye duymustum ama emın degılımdirmikci adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Tamamdır.Bu çok iyioldu ama antalya da bunları bulabilmek sorun sanırım.yoshi ve devil e dikkatle bakacagım.
Birde arkadaşlar 600f 1.viteste nası 130-150 yaparr.Benimki kesiciye girdi 119 idi gösterge.Acaba benim motor mu sagır?Alet 1900 km de çok zorlamadım şimdiye kadar.TAVSİYE VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
selam arkadaşlar sizlerden biraz tavsiye almak istiyorum,belki yanlış topicki seçmişimdir ama,belki yardımcı olursunuz diye yazıyorum,ben inşallah bu yaz işlerim yolunda giderse,nasıl diyeyim motoru büyültmek istiyorum ve iki seçeneğim var YAMAHA R1 mi,,,CBR1000 mi alayım yardımıcı olabilirmisiniz veya yardımcı olacak bir topick varmı burda acaba,şimdiden teşekkürler..
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Kardeşim Allah korusun ama sen 125 lik makine den 1000 lik makine ye gecersen carptıgın yerde öldüğünü 15 dk sonra anlarsın...
Bu kesinlikle cahillik.
600 lük kullanlasınız en az bir sezon ;)
R1 i kullanabilirim cesaretim var ama bakalım tavsiyelere göre değerlendirme yapacağım.tavsiyeler için teşekkür ederim şimdiden.ammsav adlı üyeden alıntı
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Arkadaslar bende 600 F yok ama 2006 600 RR var. beni de araniza alirsaniz mutlu olurum tabi ki...
arkadaslar bende 2 ay once CBR 600 RR aldim.Race'ciler olarak bi grup yapalim ve bazi gunler aksamlari bulusalim ne dersiniz?
Hocam bırıncı vıteste kac yaptıgı ne kadar onemlı ben bunu anlamıyorum En verımlı vıtes bence 3 ve 4 ozellıkle 4 de cogu zaman verımlı bır surat rahatlıkla yakalanıyor. bır de su var bırıncı vıteste 130 a cıksan sonra kaca atıcaksın dırek 4 e mı yanı ben 1 de cok gaz verınce dırek 3 e atıyorum yıgılmasın dıye ya da aragazı ıle debrıyaj bırakıyorum bır sekılde.. devıl tup te en ııyı ses 2 den 3 e gecerken ve 4 uncu vıteste uzarken cıkıyor benden demesı bır de 3 den 4 e gecerken .. bır de... neyse her zaman ıyı cıkıyor anlıycagındirmikci adlı üyeden alıntı
Selamlar
Hocam 1000 rr ı erzıncan da nerde kullanıcan allasen.. bız ıstanbulda 600 le bascak yer bulamıyoruz ıcabında.. rr serısı 125 lıge benzemez surmesı de zordur benden soylemesı..CBR125RCI adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Bende de Yoshi var çok memnunum. Üstelik 600 F'e de Çok güzel yakışıyor...dirmikci adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Erzİncan Sİvas Karayolu Şehrİn ÇikiŞinda Kullaniriz Be Abİ Olmadi Firatin ÜstÜnde Gİderİz.Şaka Bİ Yana Ama Nasil Edeyİm Bİlmİyorum İnŞallah İŞler Yolunda Gİder De Bİzde GÜlerİz Bİraz 300 Km Yİ Devİrmek Nasil BİrŞey Bakalim GÖrelİm YaŞayalim O Heyecani,sonrada ÖlÜrsem ÖlÜrÜm,yaradanima KavuŞurum İŞte Ne Var Bunda,amİnnnnn.
Oğullarımın ikisi de kıpkırmızı...xl 200 2004 model 12500 km'de... cbr 600f'i dört ay önce aldım o da 2000 km'sini yeni aştı...xl200 le antalyada neredeyse çıkmadığım dağ bayır kalmadı... 600 f'in ise uzun yolu çok zevkli...Özellikle 6. vites 110-120 (5500-6000 devir) sakin karakterli kullanımı...ara hızlanmaları da çok güçlü...ama bu kadar çok kategori varken insanın gözü hep aç oluyo... imkan olsa hepsinden birer tane alıp yanyana dizsek bu motorlarla ilgili merak ettikleri konularda herkese yardımcı olabilirim...ben motorlarımı almadan önce çok kararsız kalmıştım çünkü...test sürüşü imkanları Türkiye'de (özellikle Antalya'da) çok kısıtlı olduğu için, böyle bir rehberlik çok önemli...en iyi kullanan bilir...
Hoşgeldin hocam...
selamlar nerdesiniz ya 600f ciler topicki zor buldum ya hiç mesaj falan yazmıyorsunuz 2,3 gündür.
Şu konuyu bi hortlatayım dedim... 600F ci olarak artık bi organizasyon yapsakta tanışsak artık diyorum
Bi ara buluşup bi çay içelim sahil kenarında !!!
Ne dersiniz ???
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Selamlar!!
Bu cuma itibariyle ben de 600 F sahibiyim. Bu motoruda tecrubesi olanlardan yorumlarınızı alabilir miyim?
Sevdiğiniz sevmediğiniz yönleri açısından? Uzun yolda yoruyor mu mesela ?
Tüketimi cok mu abartı?
sürerken dikkat etmem gerekenler gibi önceki motorum enduro idi (Suzuki dr 650) su an tarz değiştiriyorum ve tecrubem az yorumlarınızı bekliyorum
KNOW YOUR LIMITS...TO LIVE, ON THE LIMITS!!!!
Arkadaşım Hayırlı olsun öncelikle aramıza hoş geldin. Makina çok güzel fakat alışık olmayanlar için uzun yolda yorucu oluyor. Benzin tüketiminin fazla olması Motorun yüksek devirli olmasından kaynaklanıyor. Biir depo benzinle 230 km Min - Max:250 km gidiyor.sonic adlı üyeden alıntı
Sürerken dikkat etmen gereken en önemli nokta ise enduro'ya göre çok daha seri olması onu daha tehlikeli yapıyor. ABS olmadığı için ön ve arka fren dengesini kendin yapman gerek aksi taktirde durma mesafesi arttığı gibi denge bozuluyor. Ben çok fazla zorlamadığım halde 225 km hıza gayet rahat çıktım OTOBANDA Gece 01.00 de tabiki yol boşken. Genel olarak güzel bir makine....
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)