Sıvı sprey ile yapıştırmak güzel ama sağlam olurmu acaba ayrıca boyamak gerekecek sanırım araitırayım ben sonucu tekrar yazarım Teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------
Sanrım şu saatlerde almışsındır motorunu hayırlı olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------
Kullanma kılavuzunu fotokopi çektirebilecek yada benim alıp fotokopi çekebileceğim bir arkadaş varmı? çok güzel olur walla...
Dostum sana zahmet Maltepedeki Erkan ustanın teli gönderebilirsen çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler...
Saygılarımla...
eğer istersen bende kullanma klavuzu var bakırköyde oturuyorum gelirsin biyerde fotokopi çektirebiliriz.
Bende de kullanma klavuzu var.Atalar da oturuyorum.İstersen bende verebilirim.
Bende GT250R varken ön çamurluğun ön kısmı 4-5 cm kadar kırıldı ve bahsettiğim sıvı yapıştırıcı ve spreyi ile yapıştırdık. (düşün, 4-5 cm'in başka hiçbir yerle bağlantısı yok. onu tek tutan şey yapıştırıcı)
Yapıştırdıktan sonra biraz yamuk olduğunu fark ettim, tekrar yapıştırmak için çıkarmaya çalıştım ama imkansız. Birkaç saat sonra 170 km hızda hiçbir sorun olmadı.
Bugünde aynı yapıştırıcı, bir abimizin arabasının sağ dikiz aynası yapıştırdık. Eskisinden daha sağlam oldu...
eger bu cevabı Okan35'in yazdıgına karşılık yazdıysan bu cevabım sana,
kendinden yaşça küçük insanlar senden daha kabiliyetli daha becerikli olabilir. bunda gocunacak bir şey yok. ama sen gocunmuşsun ki kumda oyna gibi küçük düşürmeye yönelik kelimeler kullanmışsın.
kendinden küçüklere akıl vermeden, nasihat etmeden önce kendine bak.
senin nerene ne oldu onuda anlayamadım...
ben kimseye beceriksiz felan demedim yazıları okuyabilme kabiliyetin var ama anlamada biraz sorunun var heralde senin biraz......
seninle uğraşamicam....
bu arada ben kendimle barışık biriyim her sabah aynada kendime bakarım..ama kendimi övmem........bu radaki dğer arkadaşlardanda verdiğim rahatsızlık tan dolayı özür dilerim......
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
TEMEL abi gönder bana eleğe çevireyim ufaklığı sen zahmet etme... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
oo bakmayalı burda işler kızışmış
Arkadaşıma yapıştırıcının ismini sordum fakat yapıştırıcı dükkandaymış. İstersen yarın ismini burdan mesaj olarak atabilirim sana.
Plaka konusuna gelince;
*Boş vaktin çoksa, sabırlı biri isen... Gidip Trafik Bölge Müdürlüğü'nden yenisi ile değiştirebilirsin (işlemleri tam olarak bilmiyorum ama birkaç gün süreceği ve seni süründüreceği kesin)
*Paran çoksa, sabırsız biri isen... Trafik müşavirliği bürosuna ver onlar ilgilensin. (1 günde çıkacağına eminim)
arkadaşlar herkese selamlar...
size bişey sormak istiyorum,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-bakimli/detay
bu linkteki motor 2005 midir 2006 mıdır,( ben 2006'ların kırmızı+gri+siyah renklisinin olmadığını biliyodum, o yüzden soruyorum...
Zahmet olmazsa yapıştırıcının markasını yazabilirseniz çok sevinirim.
Plaka söylediğiniz gibi Trafik müşavirliği bürosuna verdim hallediyorlar.
Ayrıca motorumuz ile ilgili yedek parça vb. mlazemleri satan motor mağzası İstanbul Anadolu-Avrupa yakasında bildiğiniz önerdiğiniz biryer varmıdır.
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)