Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Aragorn78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Akileos
    hayirli olsun , cok temiz duruyor masallah, gule gule kullan.
    Bir devil gider buna ;)
    HONDA Hayat ONDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam millet nasılsınız bakim.....
    2004 f mi sattım hayırlısıyla 2006 gri siyah f e transfer oldum ...
    Abim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
    Ne zaman ıslatıyoruz bunu? İnegöl köfteyle kutlamalı mesela...

Bu arada beyler, bekledim ama kimseden ses çıkmadı..

6 Haziran 2010 pazar günü bir buluşma ayarlayalım mı?

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MaRaNtZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin Temel abi...

Teşekkürler. Gerçekten mükemmelsin umarım uygun bir gün ayarlar ve görüşür hem dolaşır hemde gerekli işlemleri yaparız. Çok teşekkür ederim...

Ben hemen iletiyorum arkadaşlarıma sanırım sizinle iletişim kuracaklardır...

Arkadaşlar ben malesef kullanma kılavuzuna ulaşamadım online bir kılavuz varmıdır...

Ayrıca gösterge panelindeki saati nasıl ayarlayabilirim.
    Alıntı brl06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun yeni motorunuz,gayet temiz görünüyor.
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akileos ,
    hayırlı olsun çok temiz duruyo maşallah güle güle kullan
    Alıntı Aragorn78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akileos
    hayirli olsun , cok temiz duruyor masallah, gule gule kullan.
    Bir devil gider buna ;)
    Alıntı gkhnkzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar.....

başka motora geçicektim ama baktım rr lara endurulara olmadı bulamadım istediğimi yine bi f aldım hayırlısıyla f in görüntüsü ve rahatlığı hiçbirinde yok
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    Mondial 100 kh,Honda CBF 500,Kawasaki ER 5
    kardeşim direk cbf 500 le başladım şu an ver altıma 1000 cc onlada giderim önemli olan güvenmek (kendine) dedikleri gibi motor sen olmadan ayakta duramıyor senin aykırı hareketine tepki veriyor sen debriyajı sert bırak birde tekere kalkma olmaz öyle şey veya şişir arka tekeri gereğinden fazla yanlaya yanlaya gezersin indir arka tekerin havasını az daha tek teker gidersin. Motorun püf noktaları var bunları bileceksin çift makineyle başladım ve nasıl bir özelliktir bendeki bilmem bindiğim motor ne olursa olsun ilk kez bineyim kendimi bir prof. gibi hissediyorum ve zaptedebiliyorum makineyi önemli olan önce kendine sonra altındakine güveneceksin........ yaşım 18 cbf 500 er 5 er 6 n cbr 600 rr cbr 600 f yamaha r6 kawasaki zx 6r yamaha R1 kawasaki zx10r bu motorları kullandım.Yapabilirsin İnanmak Başarmaktır.... Vee 600 F çok rahat ve kızabilirsiniz bana ama ben 15 yaşımdaki yeğenimi 600 f e binidiririm.Hatta Direk o makinde öğretirim..
    Ride to Live , Live to Ride...
    :bounce:

Alıntı Okan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim direk cbf 500 le başladım şu an ver altıma 1000 cc onlada giderim önemli olan güvenmek (kendine) dedikleri gibi motor sen olmadan ayakta duramıyor senin aykırı hareketine tepki veriyor sen debriyajı sert bırak birde tekere kalkma olmaz öyle şey veya şişir arka tekeri gereğinden fazla yanlaya yanlaya gezersin indir arka tekerin havasını az daha tek teker gidersin. Motorun püf noktaları var bunları bileceksin çift makineyle başladım ve nasıl bir özelliktir bendeki bilmem bindiğim motor ne olursa olsun ilk kez bineyim kendimi bir prof. gibi hissediyorum ve zaptedebiliyorum makineyi önemli olan önce kendine sonra altındakine güveneceksin........ yaşım 18 cbf 500 er 5 er 6 n cbr 600 rr cbr 600 f yamaha r6 kawasaki zx 6r yamaha R1 kawasaki zx10r bu motorları kullandım.Yapabilirsin İnanmak Başarmaktır.... Vee 600 F çok rahat ve kızabilirsiniz bana ama ben 15 yaşımdaki yeğenimi 600 f e binidiririm.Hatta Direk o makinde öğretirim..
    eğer bu cevabı bana yazdıysan yazdıklarım sana....

bir kere ben senin kardeşin değil düzgün hitap et....sonra ben 1000cc rr cart curt süremem yapamam demedim istediğim rahatlığı bulamadım dedim.....
    sen istersen git kumda oyna oradada prof ol beni hiç ilgilendirmiyor....

ben bu makineden zevk alarak bindiğimi belirtmemk istedim...senin ne yaptığın ne ettiğin beni hiç ilgilendirmez...

kemalk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ECEM&honda cbr600 f
    Alıntı Okan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim abicim seni.Bence sen artık aşmışsın motor işini.Prof. olmuşsun iyicene.Bence artık seni kesmez bu iki tekerlekli aletler.Sen ya tek tekerlekli birşeyler bul kendine yada helikopter falan(tekerleksiz olanlarından) kullanmayı dene.

Motosikleti
    2006 Honda CBF 1000
    Merhaba
    Bu da benim CBR (2005 model, şu an 3.600 km.de)

Altımda ufak mı görünüyor acaba?

Arkadaşlar endurodan buna geçen biri olarak gidonu yükseltme arayışları içindeyim.. (bazılarınız bana kızacak ufaktan, biliyorum) CBR gidonunu yükseltme, değiştirme yapan var mı? ya da yapıldığını duydunuz mu?
    Makina süper ama ben fazla yorulmadan (hatta yolculu) uzun yol da yapmak istiyorum. Mesele bu..

senin motosiklette hayırlıolsun gürsel bey...

benim sattığım motordan aynısı güle güle kullan..

Motosikleti
    2006 Honda CBF 1000
    senin motosiklette hayırlıolsun gürsel bey...

benim sattığım motordan aynısı güle güle kullan..
    Çok teşekkür ederim. Düz siyah veya metalik de güzel oluyor ama bu renkler insanı biraz daha gençleştiriyor (Bizim yaşta tabii )

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Gürsel Bey,
    motor maşallah çok temiz görünüyor hakikaten
    bu arada bence motor altınızda hiç de küçük durmuyor, kilo olmaması en önemli avantaj motor üzerinde düzgün gözükmek için.
    Bir motorun bir insan altında nasıl küçük kaldığını uygulamalı olarak göstereyim :

konu mankenleri 2008 cbr1000RR ve ben :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------

ve aslında 1.80 boy ve 90 kg üzerindekilerin kullanması gereken makine

vstorm dl1000 :

.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

shadow slx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 R6
    Arkadaşlar hepinize selam, daha önce hiçbir honda modelini kullanmışlığım yok ama 2 gün önce Fazer ımı satıp motorsuz kalınca gözüm bu 600 f modeline kaydı. 2007 ve az kmli kırmızı bakınıyorum İstanbul ve çevresinde ama öncesinde siz 600f kullanıcılarından kısa ve net fikirler edinmek isterim bu motor hakkında... Fazerımın performansını aratmamasını isterim en azından. Şimdiden teşekkür ederim size...
    Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    ooo Temel yeni 600 F in hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar dilerim,renk olarakta çok güzel.ben kırmızı bir araç kullandıgım zaman vücut fazla adrenalin salgılıyor gazı fazla veriyorum,o yüzden mavi,gri,siyah renkleri tercih ederim.sakin sakin gidiceksin Allah uzun ömür vericek.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    2006 Honda CBF 1000
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gürsel Bey,
    motor maşallah çok temiz görünüyor hakikaten
    bu arada bence motor altınızda hiç de küçük durmuyor, kilo olmaması en önemli avantaj motor üzerinde düzgün gözükmek için.
    Bir motorun bir insan altında nasıl küçük kaldığını uygulamalı olarak göstereyim :

konu mankenleri 2008 cbr1000RR ve ben :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------

ve aslında 1.80 boy ve 90 kg üzerindekilerin kullanması gereken makine

vstorm dl1000 :

Teşekkürler Chopperrider..
    Aslında sende de gayet normal duruyor bence..Ben de sınırdayım demek Devir saatinin üst kısmı ön camın üstüne denk geliyor. Devre bakmak istediğim zaman kendimi hafif geriye vermem gerekiyor. Endurolrada biz depoya iyice dayanırdık. Bunlarda hafif geride mi durmak lazım acaba?

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Arkadaşlar 600 F sağ grenajda ufak bir çatlak var onartmak istiyorum fakat nerde onartırım bilmiyorum İstanbul-Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer varmı
    Saygılarımla...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Arkadaşlar 600 F sağ grenajda ufak bir çatlak var onartmak istiyorum fakat nerde onartırım bilmiyorum İstanbul-Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer varmı
    İsmini cinsini bilmiyorum ama sıvı halinde bir yapıştırıcı ile yapıştırdıktan sonra kendi spreyini sıkıyorlar. Sıvıda spreyde aynı firmanın, beraber satılıyor.

Çoğu motosiklet tamircisinde vardır ondan. Sen özellikle böyle yapan birisine git.

Motosikleti
    HoNDa CBR XX 1100
    makına cidden çok sıkı allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsın bu arada..araya sıkıştırayım bende allahın izniyle bir aksilik olmazsa yarın sabah kırmızı gri 600f mi alıcam noter satışı için pazartesiyi bekledım halada beklıyorum ama halada gelmek bilmiyo gelirmi acaba ))
    [B] K-aza A-nınsa S-eni K-orur :wiinkk: [/B]

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı Dj.MiÇo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makına cidden çok sıkı allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsın bu arada..araya sıkıştırayım bende allahın izniyle bir aksilik olmazsa yarın sabah kırmızı gri 600f mi alıcam noter satışı için pazartesiyi bekledım halada beklıyorum ama halada gelmek bilmiyo gelirmi acaba ))
    Az daha sabret. 2 dakika kaldı pazartesiye

Şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oooo birkaç gün giremedim, topic almış başını yürümüş.

Yeni gelen 600F sevdalısı arkadaşlara tekrar selamlar.

selam millet nasılsınız bakim.....
    2004 f mi sattım hayırlısıyla 2006 gri siyah f e transfer oldum ...

işte huzurlarınızda yeni bebişim...
    Temel yeni makinan hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
    Bizim motorlar ikiz oldu desene.

Arkadaşlar ben malesef kullanma kılavuzuna ulaşamadım online bir kılavuz varmıdır...

Ayrıca gösterge panelindeki saati nasıl ayarlayabilirim.
    Online kullanma kılavuzu yok bildiğim kadarıyla malesef, olan arkadaşlardan fotokopi çekilebilir belki?

Saati ayarlamak için düğmelerin ikisine birden basıyorsun ve saat yanıp sönmeye başlıyor. Yanılmıyorsam üstteki düğmeye bastıkça saat ilerliyordu, saat kısmıyla işin bittiği zaman diğer düğmeye basıp dakikayı aynı şekilde ayarlıyorsun ve işin bittiğinde tekrar diğer düğmeye bastığında yanıp sönme sona ererek saat ayarlanmış oluyor.

Alıntı joshua__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    600f almak üzereyim yarın gidip teslim alıcam.
    Kafama takılan bazı sorular var bazı cevapları arayıp buluyorum ama bazılarına ulaşamadım.

Takıldığım yerlerde sizden bilgi almak isterim.

Mesala aranızda trigerin kaç kmde değişmesi gerektiğini bilen varmı bana yardımcı olursa sevinirim.

Saygılarımla.
    Bora AVCILAR
    Selam Bora, bu makinalarda triger kayışı yok, onun yerine egzantrik zinciri var. Bildiğim kadarıyla 26,000 km'deki bakımda sübap ayarı yapılırken kontrol edilmesi gerekiyor.

Alıntı gkhnkzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Gökhan'cım ben Pazar günü çalışıyorum maalesef, bu nedenle kendi adıma katılamayacağımı üzülerek bildirmek isterim.

Alıntı kemalk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim abicim seni.Bence sen artık aşmışsın motor işini.Prof. olmuşsun iyicene.Bence artık seni kesmez bu iki tekerlekli aletler.Sen ya tek tekerlekli birşeyler bul kendine yada helikopter falan(tekerleksiz olanlarından) kullanmayı dene.
    18 yaşında çok genç bir arkadaşımız, umarım bazı şeyleri öğrenip bilinçlenir ileride.

Alıntı gürselakay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Bu da benim CBR (2005 model, şu an 3.600 km.de)

Arkadaşlar endurodan buna geçen biri olarak gidonu yükseltme arayışları içindeyim.. (bazılarınız bana kızacak ufaktan, biliyorum) CBR gidonunu yükseltme, değiştirme yapan var mı? ya da yapıldığını duydunuz mu?
    Makina süper ama ben fazla yorulmadan (hatta yolculu) uzun yol da yapmak istiyorum. Mesele bu..
    Gürsel abi makina gayet diri duruyor maşallah.
    Sen de abes durmamışsın üzerinde merak etme.
    Gidon değişimini hiç duymadım ama, kütükleri çatala bağlantı noktalarından birkaç cm. yükseltmek mümkün bildiğim kadarıyla.

Alıntı shadow slx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hepinize selam, daha önce hiçbir honda modelini kullanmışlığım yok ama 2 gün önce Fazer ımı satıp motorsuz kalınca gözüm bu 600 f modeline kaydı. 2007 ve az kmli kırmızı bakınıyorum İstanbul ve çevresinde ama öncesinde siz 600f kullanıcılarından kısa ve net fikirler edinmek isterim bu motor hakkında... Fazerımın performansını aratmamasını isterim en azından. Şimdiden teşekkür ederim size...
    Aradığın performanssa eğer, zaten Fazer ile karşılaştırdığında 600F daha güçlü, performanslı ve keyifli bir makinadır.
    Fazer'dan 11 HP güçlü ve 13 kg. daha hafif, ayrıca daha dengeli, frenajı daha iyi, gaz kolu daha pürüzsüzdür.
    Pişman olmazsın hatta bugüne kadar neden beklemişim dersin.

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo Temel yeni 600 F in hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar dilerim,renk olarakta çok güzel.ben kırmızı bir araç kullandıgım zaman vücut fazla adrenalin salgılıyor gazı fazla veriyorum,o yüzden mavi,gri,siyah renkleri tercih ederim.sakin sakin gidiceksin Allah uzun ömür vericek.
    Aynen katılıyorum söylediğine, bilimsel olarak da araştırıldığında, kırmızı araçların kaza oranı istatistiği daha yüksek.

Maltepe'de grenaj-boya ustası Erkan Usta vardır, özelden telefonunu verebilirim istersen.

Alıntı Dj.MiÇo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az kalmış, gelir artık.
    Hayırlı olsun şimdiden.

Motosikleti
    HoNDa CBR XX 1100
    heh pazartesi oldu peki bu sabah nasıl olucak şimi bana
    [B] K-aza A-nınsa S-eni K-orur :wiinkk: [/B]

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

eyvallah tamer...ALLAH herkeze gönlündekini versin....

dreamdark @Temel yeni makinan hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
    Bizim motorlar ikiz oldu desene.

saolasın emre şimsi sıra kuyruğu senin yaptığın gibi yapmaya geldi...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler