Gürsel abi selamlar,
Hoşgeldiniz, motorunuz da hayırlı olsun; kazasız belasız keyifli sürüşler İnşallah.
Özellikle lise yıllarımda (50.Yıl Tahran 1994-1998) koyu bir bisiklet tutkunu olarak, dükkanınızı sık sık ziyaret ederdim.
Sizi de hem sima olarak, hem de bisiklet konusunda ülkemizdeki sayılı bilgi ve tecrübe sahibi bir kişi; ayrıca yılların markalaşmış bir firmasının sahibi; kaliteli bir esnaf ve sporcu olarak tanıyorum zaten.
Egsoz konusunda görüşünüze saygım sonsuz, çok yüksek desibelde olup çevreye fazla rahatsızlık vermemek kaydıyla, trafikde farkedilirliğimizi artırmak adına faydalı oluyor ama gerçekten de. Bir de zevk meselesi tabi ama, yüksek devirli sıralı 4 silindirin sesini tüm heybetiyle duymak isteyenler için vazgeçilmez bir aksesuar egsoz.
Gazlamaya değil de, mangala; muhabbete gelirsiniz herhalde organize edersek?
Ben de Buz Motor'dan aldığım aynı lastikleri 1 seneye yakın zamandır kullanıyorum. Biraz geç ısınması haricinde yol tutuşu fena olmayan, uzun ömürlü bir lastik.
İlk fırsatta geçerken uğrarım yanınıza, yüz yüze de sohbet ederiz kısmetse.
Aslında bizim motorlar için Topcase ve aparatları mevcut ve yurtdışında tercih de ediliyor. Ancak Türkiye'de pek yok bildiğim kadarıyla. Gerçi biraz araştırma yapınca bulmak ya da getirtmek illaki mümkün olabilir; bence kullanışlı da olur.
Bir de dediğiniz gibi, benim sisy bar + yan çanta sistemini de düşünebilirsiniz.
Yaptırmaya niyetlenirseniz buluşuruz, yardımcı olmaya çalışırım.
Kabul ettik bakalım, hoşgeldin.