Hiç uğraşıp bekleme ABD'yi, İstanbul'da en hesaplı bu arkadaştan alırsın aynı fiyata :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ium-buji/detay
Hiç uğraşıp bekleme ABD'yi, İstanbul'da en hesaplı bu arkadaştan alırsın aynı fiyata :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ium-buji/detay
Uzun bir süreden sonra okudum da bakıyorum benim iki sene önce yaşadığım sorunlar aynen burda da insanların aklına takılmış durumda.Bende 600F ten sonra çok düşündüm hangi makinaya geçeceğimi.Uzun bir düşünme sürecinden sonra VFR de karar kıldım ve kesinlikle yanılmamışım.Tavsiye ederim...
Arkadaşlar, Motorumun satış ilanını koyalı 24 saat olmadan motoru sattım. Dün de noterden satışını verdim. 12500 TL'ye sattım. Şimdiden motorumu özlüyorum
Aman ha, motorunuzun kıymetini bilin
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Ben de bir ara VFR'ye fena takmıştım kafayı, hatta neredeyse almak üzereydim.
Ama sonradan baktımki 600F'in seriliği, çevikliği ve kıvraklığı yok VFR'de. Performans bakımından 600F'den sonra beni tatmin etmedi. Bu yüzden almaktan vazgeçtim. Birçok özelliği ve teknolojisiyle çok beğendiğim bir motor ama, şu an için hala pek bana göre olduğunu düşünmüyorum.
Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden.
Oooo çok hızlısın bakıyorum.
Hayırlısı olsun, Allah daha iyilerini verir İnşallah.
Aynen öyle, piyasası olan motor almak bayağı bir avantajlı oluyor.
Geçersem bakarım tabiki Emir.
Merhaba Arkadaşlar.. Foruma üye olmadan bu bölümdeki 103 sayfanın tamamını okudum!! Bir kaç gün sürdü
Kendimi tanıtayım: Yaşım 50. (herhalde en yaşlınız)20'li yaşlardan beri çok yoğun olmasa da motosiklet kullanıyorum. İşim bisikletçilik.. (Yeşil Bisiklet'in sahibiyim)125'lik bir Honda'yla başlayan motor hayatım 90'lı yıllarda Yamaha XT 600, sonra TT600, Honda Transalp (ve aynı anda Honda Beat) ile devam etti. Geçen hafta da Transalp'imi içim burkularak satıp bir arkadaşımdan (ilan vermemiş)2005 model, 3300 KM. de bir CBR 600F aldım. Üzerinde ilk baktığım egsozuydu. Orjinal egsoz olmasa almayabilirdim. (Ya da orjinalini bulur takardım. "Böğüren" motorları sevmiyorum.)İnsanların motor gürültüsüyle rahatsız edilmesini hoş karşılamıyorum.Motorcu çevreye (ve insanlara) saygılı olmalı diye düşünüyorum. Ama motorda güç, sürat neymiş anlamış bulunuyorum..Fakat sürat meraklısı biri değilim. Gazlama davetlerine geleceğimi sanmıyorum
Motorumu alınca aküsünü, yağını, yağ filtresini değiştirdik. Buz Motor'dan ön arka Michelin Road 2CT lastik aldım.
Motorum kırmızı siyah, cillop gibi. Kaza vs, motorda en ufak bir sorun yok.(Bakıldı)
Endurolardan sonra "rahatsızlığa" alışmaya çalşıyorum
Herkese, özellikle de Dreamdark arkadaşa selamlar. (Bu bölüme çok katkısı olmuş)
Gürsel Akay
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Gürsel abi hoş geldin aramıza;
Görülüyorku 600f in yaş sınırı, yaş aralığı yok... Her kesime hitap edebiliyor.
Yazınızda 2005 model 3300 km yazmışsınız. 33.000 km mi yoksa 3.300 km mi. 2005 model olupta 3300 km motor hiç binilmemiş 6 yıl yatmış demektir
Ben motoruma satılığa çıkarttım. Satılır diye korkuyorum daha yerine ne alacağımı bilmiyorum çünkü dengi bir motor yok.. En fazla bunu satıp 2006 model bir makina alırım. Oda yine 600f olur. VFR yi inceledim cıkkkkk benimkinin yerini tutmaz. İnşallah honda yeniden çıkartır bu motoru.
Her neyse tekrar aramıza hoş geldin abi...
Gürsel bey hoşgeldiniz. 600F iniz hayirli olsun, sehiricinin yanisira kisa sehirlerarasi geziler icinde cok yorulmayacaginiz bir motor.
Bende 1,5 ay önce katıldım 600F ailesine gayet memnunum. Son 6 gundur havalar yagisli motoruma binemiyorum , cildirmak uzereyim.
Elim ayagim titriyo, sinir krizleri geciriyorum. (Bu cumle abartiydi )
Şaka bir kenara gözümde tütüyo.....
HONDA Hayat ONDA
Evt tam noterin kapısında çıktım, siz aradınız. Kısmet değilmiş. ama 11500'e de kısmet olmayacağı açık
Valla bu kadar hızlı satılacağını hiç tahmin etmiyordum. Bilseydim 2 hafta daha kullanıp okul tam bitince satardım. Ama motorunda hakkını vermek lazım, kim görse; bugüne kadar gördüğü en temiz 600f olduğunu söylüyordu.
Gürsel abi o motordan hayır gelmez.. Gel sen o motoru sat bana biraz önce benim motora bakmaya geldiler, sen hee tamam de hemen satayım senin motoru alayım... İnan sen uğraşma diye alıyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------
[QUOTE=Aragorn78;2056251]Tesekkurler,
2005 model[COLOR="Silver"]
QUOTE]
Herşeyden önce allah kaza bela vermesin..Motorun çok temiz görünüyor.. Bakayım bende bulursam böyle temiz bir siyah makine alacağım.. Çevrenizde varmı. 2006-2007 model olursa daha iyi olacak en azından şu an sattığım 2005 model. Almışken biraz üst modeli olsun..
beyler sadece 600f değil tüm marka modellerin piyasası çok enterasan.
geçen gün 2007 model zx6 18 bine satıldı. yahu bunun 2010 model yeni kasa sıfırı 23 bine almak mümkün.
geçen sene gözümün önünde 2006 1100xx 10 bine gitti (evet boyalıydı ama şasesi motoru yürüyen aksamı çok iyiydi)
2005 model hayabusa 14 bine alıcı bulabiliyo 2003 modeline 21 isteyen var.
çıkamadım ben bu işin içinden.
hele 2005 1000rr ın 11 e alındığını gördüm ya iyice cinlerim tepeme çıktı
gerçekten kısmet bu işler. ben gs500'ü aldığım siteden hercul arkadaş aylarca müşteri beklemişti bana 1 ay içinde satmak kısmet oldu.
ne zaman neyin nasıl satılacağı hiç belli olmuyor.
Gürsel Bey bende hoşgeldiniz diyeyim bu topiğe.Ben 2005 modellerin gri-siyah olduğunu biliyorum.Kırmızı-siyah yazmışsınız?!!!!!Birde orjinal eksoz böğürmez katılıyorum ama trafikte de birşekilde farkeddilmek lazım.Ben sıkıştığım zaman korna yerine ara gaz vermekten çekinmiyor ve aksine mutlu oluyorum.Bizi trafikte araçtan saymayan densizler için
Merhabalar;
Arkadaşlar kabul ederseniz aranıza bende katılmak isterim. Fakat öncelikle işe bir CBR 600 F almakla başlamalıyım. Kendimi geliştirmek için kullanmış olduğum 200'lük motoru sattım ve temiz bir 600 F arıyorum. Takliflerinize açığım, hepiniz sağlıcakla kalın...
Saygılarımla...
Merhaba..Motorda kırmızı, siyah ve doğru gri de var. Hepsi orjinal boya.Bir ara foto koyarım..
Tabii trafikte görülmek, duyulmak gerekiyor haklısın..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:38 ----------
[QUOTE=Baytar_77;2066455]Gürsel abi o motordan hayır gelmez.. Gel sen o motoru sat bana biraz önce benim motora bakmaya geldiler, sen hee tamam de hemen satayım senin motoru alayım... İnan sen uğraşma diye alıyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------
Teşekkürler..Evet motor temiz.. Servistekiler de çok şaşırdı..
Biraz bineyim, düşünürüz bir iyilik. Aslında uzun yol için arkamdaki yolcunun da rahat edeceği temiz bir CBF 1000 de düşünebilirim.. Bakalım,kısmet işi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:45 ----------
Teşekkürler, hoşbulduk..Evet kısa mesaflerde sorun olmaz. Ama bu motorla Avrupa turu yapan arkadaşlar da var. Sanırım sık sık mola vermişlerdir. Bir de arkada yolcu olursa belki biraz daha zor olabilir. Ben ayrıca bu motora top case düşünüyorum. (ihtiyaçtan ve de yolcu rahatlığı için). Biliyorum bu motora uymaz denecek ama..Tam da karar vermedim açıkçası..Dreamdark'ın sissy bar projesi de güzelmiş bu arada..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)