Piaggio Liberty güncellenmiş bu sene. Bu motoru fuarda veya bayide gören oldu mu ? Açıkçası fiyatı da gayet uygun. İlgimi çekmedi değil.
http://www.fercomotor.com.tr/web/4-290-1-1/ferco/piaggio/modeller/liberty_yeni_150_3v_i_e_
Piaggio Liberty güncellenmiş bu sene. Bu motoru fuarda veya bayide gören oldu mu ? Açıkçası fiyatı da gayet uygun. İlgimi çekmedi değil.
http://www.fercomotor.com.tr/web/4-290-1-1/ferco/piaggio/modeller/liberty_yeni_150_3v_i_e_
Bu motor yaklaşık 1,5 yıldır satışta.
Aynısından bende de var.
Fiyat uygun(du) ben alırken. Şimdi ne oldu bilmiyorum.
www.kidalyohotel.com
Model makyaj gördü.. ABS eklendi.. Bence müthhiş birşey olmuş.. Ayrıca fiyatı 8800 tl makul..
Honda spacy 6550 tl.. fercomotorun web sitesindn detaylı inceleme yaparsanız italyan farkı ve kalitesinin
bu fiyata edeceğini görürsünüz bence..
merhaba
10 yıl önce piaggio liberty 200 ile motosikleti yaşama başlamıştım. Şimdi kullandığım 2.motor olarak 2016 model liberty ile tekrar buluştuk. sürüş konforu pratikliği çok hoşuma gitti. her nekadar büyük motorumla (honda integra)aynı yakıt sarfiyatı olsada rodajdan sonra iyileşeceğini düşünüyorum.
kış ayları için uzun tur camı takarak biniş kalitesini arttığınıda belirte bilirim.
700 KM oldu. 1000 rodaja aza kaldı. benzin etüketim verisi 3,5 lt /100 km .kullanımı keyifli. kolay .
5000 km oldu motor. yakıt aynı 3,5 lt civarı /100 km de kıbvraklığı yeter. bu arada servisie girdik yağ filtre vs bakımı 220 tl ödeme yaptık. durmak yok yola devam
9000 km oldu her şey stabil sıkıntısız bir şekilde kullanmaya devam . ancak lastikler maxıs baya kötü lastik artık değişşim zamanı geldi sanırım
evet 10.500 bakım zamanı geldi.Kadir usta servis (kadıköy) bakımlar yapıldı yağ ve yağ filtresi değişti tas, sökülüp bakım yapıldı. ayrıca maxxis ler atılıp yerine michelin city gripler takıldı. sürüş keyfi arttı.
merhaba motor 15.500 km servis bakımları yapıldı. varyatör kayısı, misketler, yag yag filtresi , ön balata , buji değişimi yapıldı.
15500 de yapılan bakımda, servise Filtre neden değişmedi soruma karşılık '' gerek yokdu boşuna değiştirmeye temizledim taktım '' sözü üzerine bir süre kullanıp,filtreyi bayiden alıp kendim değiştirdim.( bu arada filtre kötü durumdaydı ) Sürüş kalitesi inanılmaz değişti.motor nefes almaya başladı yani. sonuç yetkili servis adı altındaki yerlerde değişen hiç ama hiç birşey yok hala kötüler kendinizi servise bıraktınızda sonuç beter.
Merhaba arkadaşlar Bir sorum olacak.arka tek amortisör sanırım bu motorda yoğun artçılı kullanımlarda vurma falan yapıyormu.problem çıkartıyormu acaba?
33.000 km oldu motor maşallah diyelim ancak servis ve d yedek parça maliyetleri malesef çok yükseldi. Varyatör, akü,lastikler, yağ , filtreler değişti. yaklaşık 3500 tl tuttu. motoru 2007 yılında 7500 tl ye almıştım. gelinen nokta .
Agalar bu motor hava soğutmali mi?
bugün geldiğimiz noktada hakikaten bedava olmuş bu servis ücreti .motor 40.000 km maşallah diyelim bir sorunu yok arkadaş sormuş evet hava soğutmalı
https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-motosiklet-piaggio-italyan-liberty-1034344899%2Fdetay%3Ffbclid%3DIwAR02TWd6JMM0snyrvp CNhC0bEhAx7FivfDlvzrPEoGsdSZoFU33iKwhQtv4
Fiyat nasıl arkadaşlar
Link biraz hiyeroglif gibi olmuş. Cevap yazığınız alanın üstündeki yeşil renkli "Link" yazan yeri açıp sahibinden linkini oraya eklerseniz işimizi kolaylaştırırsınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)