Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı xenin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    500 ü ne kadar geçsem sorun olur servis için ?
    750km ye kadar sorun olmaz gidersin

geçen bakırköyde toplandık adanadan burcu gelmişti yolda gelirken acayip bir ses geldi gür gür anlayamadım nerden geldiğini sonra ertesi gün iyice bakınca farkettim ki eksozu tutan boru kırılmış sede eksozdan geliyomuş. .
    bugün servise gittim fotoları gösterim. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    ASkerde dahi olsam konuyu uplarım...!
    Hey gidi zamanlar be la bu konuyu ben canlı tutar ben yazar ben uplar ve ZCme binerdim of of..

237...

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    237 çok be hacı neyse ki yaza yetişiyosun o da bi teselli olsun
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay bea 93 sayfa ha e güzel devam arkadaşlar 100ü rahat geçersiniz benim askerlik bitene kadarda 150 olur heralde...
    Özledim valla ya sizleri,muhabbetleri,ve motorumu..
    devrem nerden askersin sen , ben mühim biryerdeyim ....
    şafak aynı sayıyoruz desene
    ---

Atarsa 237 diyosun heeee

Motosikleti
    150 ZC
    arkdaşlar bende bu forumun yaklaşık 90 sayfasını okudum. kafamda 150 zc vardı hep. sonunda aldım. bikaç sorum olcak.
    1- direksiyonu bırakınca hep sola gidiyor. servise sordum hepsinde var die saçma bi cvp vedi ii dedim
    2- ön taraftan garç gurç sesler geliyor. servise sordum balatalar yeni dedi ses çıkardedi. şuan 800 km deyim hala garç gurç devam ediyor.
    3-nese servisin yaptığı saçma bişi daha anlatayım. 500 bakımında sordum gazı kökledim sonuna kadar sonra motor sanki hiç gaza basmıormuşsun gibi yavaşladı. sonra 40 km hıza düşünce düzeldi. bunu sordum işte motoru açamadığından öle olur dedi. ii dedim bunada. geçen 700 kmde 90 km/h geldim motor değişik sesler çıkardı ve çalışmadı :D . gecenin 12 si yolda kaldım antalya sokaklarında :D . ayaktan çalışmaz direksiyondan çalışmaz. ittir babam 5 km :D . meğerse motor boğulmuş kapalıyken ayak pedalına 5 kez basılıp öle çalıştırlcakmış. :D servisin gazına geldim yaptım ne hallere düşdüm:D
    4- son sorum lacivert aldım mavi ampul takcam garanti dışı kalırmıyım acaba. ???

cvplayan tejrübeli arkdaşa şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı eren0734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkdaşlar bende bu forumun yaklaşık 90 sayfasını okudum. kafamda 150 zc vardı hep. sonunda aldım. bikaç sorum olcak.
    1- direksiyonu bırakınca hep sola gidiyor. servise sordum hepsinde var die saçma bi cvp vedi ii dedim
    2- ön taraftan garç gurç sesler geliyor. servise sordum balatalar yeni dedi ses çıkardedi. şuan 800 km deyim hala garç gurç devam ediyor.
    3-nese servisin yaptığı saçma bişi daha anlatayım. 500 bakımında sordum gazı kökledim sonuna kadar sonra motor sanki hiç gaza basmıormuşsun gibi yavaşladı. sonra 40 km hıza düşünce düzeldi. bunu sordum işte motoru açamadığından öle olur dedi. ii dedim bunada. geçen 700 kmde 90 km/h geldim motor değişik sesler çıkardı ve çalışmadı :D . gecenin 12 si yolda kaldım antalya sokaklarında :D . ayaktan çalışmaz direksiyondan çalışmaz. ittir babam 5 km :D . meğerse motor boğulmuş kapalıyken ayak pedalına 5 kez basılıp öle çalıştırlcakmış. :D servisin gazına geldim yaptım ne hallere düşdüm:D
    4- son sorum lacivert aldım mavi ampul takcam garanti dışı kalırmıyım acaba. ???

cvplayan tejrübeli arkdaşa şimdiden teşekkürler
    1- lastik basıncını herzaman kontrol et sağ sol yapması ondan olabilir .
    2- sesler sıkışmamış bidalardan olabilir zira motorun daha yeni montaj oldu ve yolla yeni tanışıyo ..
    3- yolda kalma sebebin %80 manifolt hortumu yırtılmış olabilir bence ona bi bak eğer bilmiyorsan servise sor bi baksın
    + karbüratör ayarını da yapsın kaçışın daha da değişir ama yine de servis şu konuda haklı motorun daha yeni açılmadı doğru ama bu sorunları atlatırsın
    birazdaha motora alışman tanıman gerekli
    4- alakası yok kafana göre tak zaten garanti diye bişey yok adı garanti bunuda zamanla anlicaksın. .

Motosikleti
    150 ZC
    emre cvpladığın için teşekkür ederim. teker havalarını kotrol edicem. o bahsettğin hortumada baktırayım . ozmn ben şu aletin ön farından yaptırmak
    istiyorum. altınada lacivert neon akü yeterse tabi )))

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı eren0734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre cvpladığın için teşekkür ederim. teker havalarını kotrol edicem. o bahsettğin hortumada baktırayım . ozmn ben şu aletin ön farından yaptırmak
    istiyorum. altınada lacivert neon akü yeterse tabi )))
    bu bizim canerin motoru bana getircek hala bu ampülleri bi buluşabilsek sorun olmaz al tak on numara görünüyo ampüller
    aküye hiç bir zararı olmaz merak etme ..

Motosikleti
    150 ZC
    valla bu resmin sahibne özel mesaj attım. yolunu yordamını sölesinde hafif piyasa motoru haline getirelim

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    o iş kolay sen yeter ki motoru çalışmak iste bi yerden başlarsın öyle gider . .

arkadaşlar mondial 150 çok memnunum yaz sıcağında da kış ayazında da beni yolda bırakmadı sadece düşürmeyin (olduğu yerde) yeter...
    aynalar pahalı ve ufak arızalar da meydana çıkıyor...
    1300 verdim 2000 km.de iken, bu fiyata alabileceğiniz en güzel motor...

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı demolay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mondial 150 çok memnunum yaz sıcağında da kış ayazında da beni yolda bırakmadı sadece düşürmeyin (olduğu yerde) yeter...
    çok iyi fiyata almışsın kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah

Motosikleti
    asya 150t1
    151 rs nınkı 30 ytl (aynalar)

slm ark ben 150zc aldım kırmızı neler yapmam gerekiyo kısa bilgiler verirmisiniz

hadi cvp bekliyorum

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    sıfırsa motoru zorlama bakımlarını zmanında yaptır rödaj ı hassas bitir sonra ne yaparsan yap hee buarada ben bikaç modifiye namına bişiler yaptım beğenirsen sende yap derim

http://www.sahibinden.com/mondial_15...XQQdisplayitem

0534 639 92 40 ;=

:D sen de bendensin bende 248 km de aldım motorumu 1350 ytl ye ama 1500 e geldi alım satım o ayrı :D
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    vay anasını en son mesajı yazalı 3.5 ay olmuş ne kovalardım yazın bir bişey yazmış mı 10 kere okurdum motoru alcaz diye 3 ay para biriktirdim 400 maaş 500 kenara koy aldırmadı aile ahh ahh içimdeki zc canlandı bir yerde birde sky abi gelmedi mi daha askerden tatile falan
    [B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]

İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN

saolun bilgiler için ve bende düşünüyorum biraz modifiye ve koltuk cabuk yırtılır mı kılıf gecirsek

Motosikleti
    150 ZC
    ya ben motoru 0 aldım. daha 1 oldu şuan 1000 km oldu :D . siz hiç binmiyonzmu yoksa ben mi çok biniyorum :D

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    kardeş bende ilk zamanlar haftada 500 km gibi bi yol kat ediyordum ama 2. haftadan sonra artık benzine verecek param kalmadıgından belirli zamanlarda binmeye karar veriyor insan

KOLTUK çabuk yırtılmıyor takma kafana tabi üstünde senden başka bişey omıcaksa sorun olmaz
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    150 ZC
    ya motor 85 i geçtikten sonra duruyor bugünde başıma geldi. neseki napcağımı biliyorumki tekrar çalışıyor. yani 85 i geçtikten sonra motor boğuluyor. yoksa soğuk yüzünden mi oluyor. 150 lik motor aldık 100 lük kadar basamıcakmıyız ? yoksa sorun benm motorda mı :S

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler