Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Aralık 2008, 12:35
sky_forever adlı üyeden alıntı
vay bea 93 sayfa ha e güzel devam arkadaşlar 100ü rahat geçersiniz benim askerlik bitene kadarda 150 olur heralde...
Özledim valla ya sizleri,muhabbetleri,ve motorumu..
şafak kaç asker ?
gel vala topic kör topal gidiyo bi kaç kişiyiz bizde burda
canercamalan adlı üyeden alıntı
az yakmanın yolları
buji markası
yağ marka ve modeli
hs tipi egzostları zc ye monte etmek?
manifolt hortumu nezman değişmeli
önemli olan ve zamanla sıkılması gereken vidlar hangileri?
ilk marşta almamasının nedeni??
Bekliyorum haaa!!!!!!!!!!!!
ilk marş bende de almıyo motor ısınmadan binmıceksin ara gaz ypıcaksın rolantide
buji en kalıtesi 5 lira yağ zamanında değiştir yeter!
zc bu model için yeni eksoz çıkardı sitesinde mevcut bizim servisede gelmiş ama 110ytl kırılıp dökülmedikçe değiştirmem. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
02 Aralık 2008, 13:04
az yakmanın yolları ---(hava filtresi temizliği, karbüratör ayarı, lastik basıncı, 80'in üstüne çıkmamak, 2 kişi binmemek)
buji markası ---(bu konuda bir bilgim yok)
yağ marka ve modeli ---(bu konuda bir bilgim yok)
hs tipi egzostları zc ye monte etmek? ---(sakın ha derim bizim motorun ayarları salyangoz tip egzoz için yapılmıştır, zaten mondialin sitesinde de çıkarmış olduğu yeni egzoz tipi de salyangoz egzozdur, öyle kafana göre egzoz takamazsın, ha takarsın istersen ama senin yararına görünümden başka birşey olmaz, max. hızında azalma olur, çünkü yüksek devirlerde verim veren bir egzozdur)
manifolt hortumu nezman değişmeli ---(patlayınca değiştirirsin zaten)
önemli olan ve zamanla sıkılması gereken vidlar hangileri? ---(ben motoru yeni aldığımda 2 güne bir sıkıyordum, artık baktığımda hepsi sıkı, o yüzden arada bir kontrol ediyorum, özellikle egzoz kısmındaki vidaları)
ilk marşta almamasının nedeni?? ---(soğuk havada olur öyle, kontak kapalıyken 6-7 defa ayak marşıyla pompalama yap, bak ondan sonra ne kadar güzel ve sakin çalışııyor)
Bekliyorum haaa!!!!!!!!!!!!
benden bu kadar az çok bildiklerim
[B]to Live is to Die...[/B]
-
02 Aralık 2008, 13:15
zc yeni eksoz modeli bu yani isteyen alabilir sitesinde gözüken ama salyangoz değil kardeşim 117,20ytl
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
02 Aralık 2008, 13:34
arkadaşlar üsküdar veya ümraniye de bildiğiniz mondial servisi var mı?internet sitesinde yakınlarda bulamadım
-
02 Aralık 2008, 13:37
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
zc yeni eksoz modeli bu yani isteyen alabilir sitesinde gözüken ama salyangoz değil kardeşim
117,20ytl
salyangoz arkadaşım o da, zaten salyongoz olan kısmı bizdeki gibi en son susturucu olan kısmı değil, ondan önceki tarafı. salyongoz denmesinin sebebi dıştan görünümle alakalı değil, içteki yapısı.
guido adlı üyeden alıntı
arkadaşlar üsküdar veya ümraniye de bildiğiniz mondial servisi var mı?internet sitesinde yakınlarda bulamadım
istanbullu arkadaşlar el atarlar az sonra heralde, geçmiş olsun bu arada.
-
02 Aralık 2008, 14:15
sen teknik konuda ne kadar bilgilisin bi servise gidip sor istersen salyangoz la bu eksozun arasındaki farkı sana anlatsın. .
-
02 Aralık 2008, 14:25
ustam amma sallamışsın ya egzos a gerek yok vidaları zorlamassan gerek yok falan ,:D:d.D yani cewap bekliyorum cidden ya şakanın zamanı değil :D
sen bu egzoz ve zorlama olayının çin motorları üzerinde etkisini bilmiyorsun galiba kardeşim;)
Oku geçmiş sayfaları..Benim motorda abarth vardı bilmıoyorum avcılar cevresınde belkı gormustursun sırf o egzoz yuzunden piston sekman yedi benim motor
Altındaki motoru yamaha honda felanmı sanıyorsun sen kardeşim_?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
02 Aralık 2008, 15:18
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
sen teknik konuda ne kadar bilgilisin bi servise gidip sor istersen salyangoz la bu eksozun arasındaki farkı sana anlatsın. .
salyangoz olan kısım içindeki sarmal yapı sayesinde gaz çıkışı daha geç oluyor ve yüksek devirlerde 1hp kadar performans arttırımı sağlıyor bizim motorlar için, internette de araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın, salyangoz egzozların iç kesit resimleri bulunmakta, ve çeşitli salyangoz egzoz resimleri, en son kısımdaki susturucunun bulunduğu kısım neden dışarda dersen, salyangoz egzozların işe yaramasında büyük ölçüde önemli, yine gazı dışarı geç çıkarmak adına yapılmıştır.
gidip bir servise sormak gerekirse tabiki mondial servisine gittiğinde adam kötü görünümünen başka bir işe yaramadığını söyleyecektir, çoğu zaten mobilet tamircisinden dönme.
-
02 Aralık 2008, 21:20
ozan bend egzos u zorlarım bişey olmaz demiyorum ki cevap yazmıssın bnm yazdıgımla söylediğin ankara istanbul yani :d:D ben diyorum ki motor un saplama vidaları falan vb vidalar sarsıtından kolay gevşeyip bana sorun cıkartacak vidalar hangileri sen diyosun abartım wardı sekman attıı bilmem ne :D
emre abi ya şu zc egzos u bi boka yarıyomu acaba alsammı almasamm tipi de çok şahaşahalı bi şekil değil yani ama ????
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
02 Aralık 2008, 21:41
Ok bilader sen bilirsin..
Ankara-istanbulmuş
Saplama vidaları kolay kolay gevşemez..
her yağını değiştiğinde al eline anahtarı sık dışarda gördüğün vidaları..
olay bu yani zorlama motorunu vidayla felan ugrasma!
Az yakmanın yollarını arıyorsun hemde 92. sayfada abarth egzoz takıcam yazıyosun kardeşim
Abarth;
%10-%15 yakıtını artırır..
Ustam abart egzozun yağlamayı olumsuz etkiledigini ve ilerde motoru kitleyebilecegini söylemişti dediği gibide oldu
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
02 Aralık 2008, 23:29
ozan bend egzos u zorlarım bişey olmaz demiyorum ki cevap yazmıssın bnm yazdıgımla söylediğin ankara istanbul yani :d:D ben diyorum ki motor un saplama vidaları falan vb vidalar sarsıtından kolay gevşeyip bana sorun cıkartacak vidalar hangileri sen diyosun abartım wardı sekman attıı bilmem ne :D
emre abi ya şu zc egzos u bi boka yarıyomu acaba alsammı almasamm tipi de çok şahaşahalı bi şekil değil yani ama ????
canerim önce bi kaç kişi kullansın derim bana da tak etti bu eksoz ama bi yenisi kullanılsın bakalım bi kaç servisle konuşayım eğer bi zc ye takarlarsa alırız bilgilerini ona göre yaza doğru belki bende takarım
-
02 Aralık 2008, 23:45
eyw abi bende bekliyorum geçen vurdum egzos u ezildi ses tuhaflastı ii ce sanki ya tuhaflastı işte idare ediyorum buarada ledli stoplarımın uzaktan bakıldıgında tek bir far gibi gözüktüğünü ve bembeyaz parladıgını farkettim sanada ayarlayalım kısmet olursa
-
02 Aralık 2008, 23:57
eyw abi bende bekliyorum geçen vurdum egzos u ezildi ses tuhaflastı ii ce sanki ya tuhaflastı işte idare ediyorum buarada ledli stoplarımın uzaktan bakıldıgında tek bir far gibi gözüktüğünü ve bembeyaz parladıgını farkettim sanada ayarlayalım kısmet olursa
caner ledli stop değil yaw bi kısım kedi gözü de diyo daha uygun çünkü stoplarımız hep arkada olduğu için yanlış anlaşılma oluyo. buluşmalara geldiğin yok ki bari bana marka model felan ver de öyle bulalım . .
-
03 Aralık 2008, 00:00
:D kedi gözü :D ya buluşmalara gelemiyoruym okul iş ama gelicem en yakın buluışma nezaman hemen programa ekliyim ??????
-
03 Aralık 2008, 16:46
s.a bende 150 zc almayı düşünüyorum aranıza katılmakta istiyorum birde şu linkteki ampül 150 zc ye olurmu http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...n-mavi-ms1575/
-
03 Aralık 2008, 20:50
buyur gel kardeş bekleriz . ampul olur gibime geldi sen yine de bibilene sor?!!!
-
03 Aralık 2008, 21:02
ozgur_gs_91 adlı üyeden alıntı
a.s kardeşim hoş geldin..
Ampul dorudur aynısını alabılırsın..
-
03 Aralık 2008, 22:56
ya o yeni egzosun performans artışı varmı yokmu bende merak ediyorum doğrusu, bu arada benim motor 560 da 500 bakımına 3-4 gün sonra gidicem o arada bi sorun olur mu ? yağ seviyesine baktım çubuk boydan boya yağlıydı valla eksilmemişti.. bide arka disk den ses gelio ıslık gibi nedendir ?
-
03 Aralık 2008, 22:59
ses gelir o herkeste war takma kafana da şu ampulden bendemi ayarlasam ne parklar bembeyaz ampul sarı :ÇD
-
04 Aralık 2008, 01:00
500 ü ne kadar geçsem sorun olur servis için ?
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler