Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Kasım 2008, 22:04
arkadaşlar sabahın köründe kalktım 1 saat 40 km/h ile üstelik e-5 ten bastım gittim servise, garantiyi onaylattım ustayı yakaladım, " ustam bu böle böle yakıyo işte 50 ye çıkınca aşırı bi titreme gelio " filan dedim adam "yeni motor efendim" dedi "hava ayarı yapılması gerekiyomş" dedim " hayır yeni motor 500de getirin bakarız efendim " dedi ama bunları söylerken " 1 " kere bile yüzüme bakmadı içinden " ..... ol git ulan " der bi ifadeyle konuştu bende çıktım gittim moral bozuk halde...
Reklamlar
-
19 Kasım 2008, 22:22
xenin adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sabahın köründe kalktım 1 saat 40 km/h ile üstelik e-5 ten bastım gittim servise, garantiyi onaylattım ustayı yakaladım, " ustam bu böle böle yakıyo işte 50 ye çıkınca aşırı bi titreme gelio " filan dedim adam "yeni motor efendim" dedi "hava ayarı yapılması gerekiyomş" dedim " hayır yeni motor 500de getirin bakarız efendim " dedi ama bunları söylerken " 1 " kere bile yüzüme bakmadı içinden " ..... ol git ulan " der bi ifadeyle konuştu bende çıktım gittim moral bozuk halde...
sen takma kafana kardeş olur boyle bak o motora benzın hava ayarı yaptırma 500km olsun içi guzelce açılsın krumlasın gıt yaptır şimdi gıtıb yaptırırsın başın bın turlu belalar çıkar bunlarla oynamaya gelmıyo hee bırde sabıt hızla çok kalma arasıra bas sagır kalmasın motor herkese hayırlı suruşler
-
19 Kasım 2008, 22:23
-
19 Kasım 2008, 22:25
ya abartma sende alla alaa :D sağol karpat doğru dion hocam
-
19 Kasım 2008, 22:29
ozan150zc adlı üyeden alıntı
Kimsenin lafına uyma derken_?
Biz burda bildiklerimizi söylüyoruz bilader kimseden bişi saklamıyoruz..
O motora o yakıt fazla karburator hava ayarı yapılması gerekıyor..
İsteyen;
*5-10 ytl verip karburator ayarı yaptırır..
isteyen;
*her depo doldurdugunda benzinin yarısını çöpe atar;)
sen haklısın kardeş :(151rs bır depo ile 200 km yolyapıyorum 8000kmdeyım
xenın ben dun hava gaz ayarını yaptırdım usta maffettı motoru 2 saat once gıttım bastım fırçayı ayarladılar ama otobanda yedıgın kornaların zırıltısı hala aklımda
-
20 Kasım 2008, 01:05
-
20 Kasım 2008, 11:54
oh maşşallah sheltox sen buraların yolunu bilirmıydın yaw . .
shel haklı çok taktın kafana sende daha motor 500 yapmadan kıl dı tüğ dü
motorda hepi topu sayabileceğin parça 3-5 sorun varsada nerden olduğunu anlaman zor yani hele bi sabret bakalım ne olcak . .
servis 1 vidayı sıktırmaya gelen insanlarla dolu olduğu için mırın kırın ediyo bazen düşün ki kendi vidasını sıkamayan arkadaşlar var ! yada sıkmak istemeyen ..
-
20 Kasım 2008, 12:05
eee ozmn napiomusuz rodajimizi guzelce yapiomusuz bu arada yeni aldigim gps saolsun buranin adresini buldum
-
20 Kasım 2008, 12:28
sheltox adlı üyeden alıntı
eee ozmn napiomusuz rodajimizi guzelce yapiomusuz
bu arada yeni aldigim gps saolsun buranin adresini buldum
hadi be . maytap mı geçiyon yoksa motora gps taktın mı ?
-
24 Kasım 2008, 20:12
kısa bi süreden sonra merhaba
arkadaşlar motorumun az yakması ve bana sorun cıkarmaması için yapmam gereken ayarlar nelerdir motordan cok fazla anlamıyorum ya buarada amotrisörleri değiştirdim full nikelaj amotrisör taktırdım süper görünüyo ve güzel zıplıyo tak tak die ses gelmiyo artık cevap bekliyoumm???
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
25 Kasım 2008, 12:18
hayırlı olsun arkadaşım amortisörlerin, forumda yakıt tasarrufu için birçok konu mevcut, lastik hava basınçları ve karbüratör ayarı gibi.
ben de bugün götürdüm motorumu servise, bi sorun yoktu ama uzun bir yolculuk yapacağım 500 km kadar, bi bakmasını istedim bayram için, inşallah kazasız belasız güzel bir gezi olacak benim için, sadece rölantisini artırdı, havaların soğumasıyla birlikte her kırmızı ışıkta beklerken motor stop ediyordu
[B]to Live is to Die...[/B]
-
25 Kasım 2008, 12:54
xenin adlı üyeden alıntı
bi depo ile 77 km gitti arkadaşlar.. sıfır yeni aldım motoru normal midir değil midir.. rodajda daha
Kesinlikle bir yanlışlık yapmışsın.Bu motor ne yaparsan yap km'de 23 Ykr yakmaz.Depon delinmediyse tabi...Ölçümü nasıl yaptığını açıklarsan çok iyi olur.
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
-
25 Kasım 2008, 17:08
mourndane teşekürler çok sağol ayrıca yolculuğun için duacınız ALLAH kaz bela vermesin inş dönüşte yorumlarını ve fotolarını bizimle paylaşırsan memnun olurum da ben tam olarakbi liste istiyorum senden yada bi başka üyemizden 150 zc 3000 km de tam olarak neer yaptırmalıyım karbüratör ayarı mesela naıl olmalı dewir kaçta olmalı yani ne biliyim anlatabildimmi bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum bende 120 km lik yol yapıcam bayramda beykoza gidip gelicem neler yapmalıyım???????
-
25 Kasım 2008, 21:00
canercamalan adlı üyeden alıntı
mourndane teşekürler çok sağol ayrıca yolculuğun için duacınız ALLAH kaz bela vermesin inş dönüşte yorumlarını ve fotolarını bizimle paylaşırsan memnun olurum da ben tam olarakbi liste istiyorum senden yada bi başka üyemizden 150 zc 3000 km de tam olarak neer yaptırmalıyım karbüratör ayarı mesela naıl olmalı dewir kaçta olmalı yani ne biliyim anlatabildimmi bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum bende 120 km lik yol yapıcam bayramda beykoza gidip gelicem neler yapmalıyım???????
ooo nerelerdesin hayırsız 120km iyi yol 60km de bi mola verirsen 10-15 dk senin ve motorun için iyi olur ! sürekli maximum devirde değil arasıra 60- 70 e düşersin sorun olmaz diye düşünüyorum ama önce bi servise gidip baktır derim garanti olur. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
25 Kasım 2008, 21:13
canercamalan adlı üyeden alıntı
Caner fiyatı 1.300e cekmişsin
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
26 Kasım 2008, 00:15
selam arkadaşlar 1 aydır motoru kullanamıyorum tık demiyor aküyü şarz ettirdim 1 gün çalıştı ışıklar yanmıyor ve tekrar bitti mecidiyeköy veya levent civarında sağlam kazıkçı olmayan servis varmı şimdiden yardımlarınız için sağolun
-
26 Kasım 2008, 02:04
arkadaşlar motor 401 km de ve yakıt düşmedi.. performans artıyo ama yakıtı aynı.. 50 - 60 km sonra servise gidicem... bu arada forumda turuncu ve egzos değişimli ZC si olan arkadaş kimdi, bu akşam göztepe mc'donaldsın önünden geçti ses güzeldi baya, buralardansa tanışmak isterim bnde oralarda oturuyorum...
-
26 Kasım 2008, 18:43
Hayırsız ben mi oluyorum ne?? yokaabi ya başımıza bi işler geldi hayırlısı olsun deiyorum başka dabişi demiyorum.bilgilerin için teşekkür ederim buarada 1300 ytl ye ilan verdim ama 1250 son fiyat olarak vericem motoru isteyene hemen vericem sıkışığım varsa tanıdığınız motoru biliyosunuz yani ne biliyim paraya sıkıştım tam 2989 km de bayramda da inş havalar güzel olurda bari gezebilelim dimii ??
-
27 Kasım 2008, 00:43
bu sabah motoru çalıştırmak için baya bi uğraştım, sabah sabah işe geç kalıyordum neredeyse, halbuki dün akşam motoru park ettiğimde gayet de normal çalışıyordu, her neyse güç bela çalıştırdım, önce otomatik jikle bozuldu zannettim motor soğukken habire stop ediyordu, bi 10 km kadar gittim motorum ısınmıştı, kırmızı ışıkta durdum, motor yine stop etti, anladımki rölantisi 0 olmuş, açtım motor kapağını rölantisini artırdım yine olmadı, akşam 6'da işten çıkınca direk bastım gittim servise, manifold'u yırtmışım, adam yenisini taktı 10 ytl para aldı daha kaliteli birşeyler taktı, demek ki durup dururken böyle arızalar da meydana gelebiliyormuş (: paylaşmak istedim arkadaşlar böyle bir arızayla yani motorun gaz yememesi gibi bir durumla karşılaşırsanız hiç uğraşmayın rölantiyle falan çünkü usta daha motoru açmadan manifoldu yırtmışsın dedi ve parçayı çıkardığında 4-5 cm bi yırtık vardı.
akaplan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar 1 aydır motoru kullanamıyorum tık demiyor aküyü şarz ettirdim 1 gün çalıştı ışıklar yanmıyor ve tekrar bitti mecidiyeköy veya levent civarında sağlam kazıkçı olmayan servis varmı şimdiden yardımlarınız için sağolun
akün bozuk olabilir arkadaşım, kendin bi akü alıp takabilirsin, selenin hemen altından kendileri
[B]to Live is to Die...[/B]
-
27 Kasım 2008, 19:50
paylaşımın için teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler