Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    aynen öyle dostum LS2 cartoon alıcam bide siyah vizör çaktım mı oh mis Kadıköyde oturuyorum ben göztepeye yakınım varsa bildiğiniz servis söylerseniz sevinirim.. zaten kara kara düşünüyorum eve nası getircem 30km/h ile motoru

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondi 150MC
    Arkadaşim.. niye getiremiyesinki..!
    Rodajdanmı korkuyorsun_??
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşim.. niye getiremiyesinki..!
    Rodajdanmı korkuyorsun_??
    kayışdağından kızıltoprağa 30km/h ile getirmekten korkuyorum... Bide ben 1 86 boy 100 kilo ağırlığında maşallahı olan bi şahısım bu motorda uygun rodaj döneminden sonra 100 km/h görme şansım varmı ?

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    6.5 ytl ye tanıdıktan aldım arkadaslar yukarıda bahsettiğim park ampullerini bakın ;)

resim e tıklayın net gözüküyo

۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    150 ZC
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6.5 ytl ye tanıdıktan aldım arkadaslar yukarıda bahsettiğim park ampullerini bakın ;)

resim e tıklayın net gözüküyo

ya caner bu ampüllerin adı felan yokmu sadece ampül değiştirerek mi yaptın bu olayı eğer öyleyse bende alim . .

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    ya bu motor nasıl olurda 80 km/h yapar nasıl olur arkadaş.... tipe bakıosun 140 vuracak gibi hıza bakıyosun mobilet hızı... Nasıl iş bu ne yaman çelişki...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı showdownKing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya caner bu ampüllerin adı felan yokmu sadece ampül değiştirerek mi yaptın bu olayı eğer öyleyse bende alim . .

usta walla 4 ledli ön park ampulü dedinmi cıkartıyolar

beyaz aldım ben ama renkleri de mewcut dikkat et 4 ledli kare kare ledleri war

Motosikleti
    150 ZC
    Alıntı xenin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu motor nasıl olurda 80 km/h yapar nasıl olur arkadaş.... tipe bakıosun 140 vuracak gibi hıza bakıyosun mobilet hızı... Nasıl iş bu ne yaman çelişki...
    varan biiirrr motoru sonuna kadar zorlarsan bidaha 80 den yukarıyı zaten göremessin sen rodaj döneminin ne olduğunu bilmiyosun herhalde istersen forumu en baştan oku. .
    motoru ilk 1000km hiç zorlamıcaksın 2 kişi binme mümkünse değilse 2 kişi yokuş çıkma sabret biraz kısacası kasma motoru daha açılmamış motoru köklersen geçmez 80km yi zamanla olucak. . mesela bugun okmeydanında (memorial hastanesi önü perpa arkasındaki yolda) bilen bilir hafif bayır aşşağı bi yol ibre 110km gösterdi ama benim motorum 7500km de şu anda sabırlı ol derim ben. .

Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta walla 4 ledli ön park ampulü dedinmi cıkartıyolar

beyaz aldım ben ama renkleri de mewcut dikkat et 4 ledli kare kare ledleri war
    ben alsam takabilirmiyi hacı onu sadece ampülmü bu . . ?

Motosikleti
    mondi 150MC
    Showdownkıng

Kanka kanıma girdin
    Zararlı zararlı dıyorum ama bende tekrardan heves ettim
    Bu sefer daha dıkkatlı ugrascam su elektırık aksamıyla yoksa cok sorun cıkartıyo acıkta kablo bırakmamaya felan ozen gostermek gerek

bı kac gune kalmaz baslıycam motorla oynamaya
    buraya yazarım zaten

polıs cakar
    led lamba
    polıs sırenı
    sıyah far
    performans egzoz
    yapıcam heralde

Resim video ceker koyarım yaptıktan sonra
    Hatta yaparken resım ceker sızı bılgılendırırım
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    aga hiç bişi yokki direk ampulü çıkartıp diğerini takıyosun elini ön lastiğin ordan yukarıya uzat parkların plastiğinden tut sertce cek cıkıyo değiştir ama tersi düzü war bikaçkez denemen gerekcek?? oky msn eklesene

Motosikleti
    150 ZC
    ok caner . .

ya sorma ozi bende yapcam dediğin gibi çakarlara
    bi anahtar yapıcam ztn bi çakar birde led yapıcam temiz olur . .

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    Alıntı showdownKing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varan biiirrr motoru sonuna kadar zorlarsan bidaha 80 den yukarıyı zaten göremessin sen rodaj döneminin ne olduğunu bilmiyosun herhalde istersen forumu en baştan oku. .
    motoru ilk 1000km hiç zorlamıcaksın 2 kişi binme mümkünse değilse 2 kişi yokuş çıkma sabret biraz kısacası kasma motoru daha açılmamış motoru köklersen geçmez 80km yi zamanla olucak. . mesela bugun okmeydanında (memorial hastanesi önü perpa arkasındaki yolda) bilen bilir hafif bayır aşşağı bi yol ibre 110km gösterdi ama benim motorum 7500km de şu anda sabırlı ol derim ben. .

ben alsam takabilirmiyi hacı onu sadece ampülmü bu . . ?
    dostum söylediğim şey, siz diyosunuz ya bu motorun max hızı 80 km/h diye.. o yüzden diyorum ben daha almadım motoru inşallah yarın teslim alacağım...

Motosikleti
    mondi 150MC
    Xenin motorun ömrü senin elinde kardeşim..

ilk 500 km full gaz verme,iki kişi binme,50 yi gecme...
    Kısacası zorlama motoru!!
    Sabret!

Sonra 500 km olunca bi yağ değiştir..
    motor yavaş yavaş acılıyo zaten daha sonra 70 i gecme 1.000 km kadar

Sonra cık e5'e ver gazı 100'ü gecmezse bende bişi bilmıorum

akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sago adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beş para etmez çin malı motor. Çene yormaya değmiyecek bi scooter atın çöpe gitsin, 1 aydır kullanmıyorum dükkanda bi içeri bi dışarı yapmaktan başka bi hareketi yok. 11bin kmde pili biticek bi motosiklet aldığıma bin pişman oldum, mondial gibi firmaya ettiğim beddua bini aştı hepsini çekerler inşallah. Bu kadfar adi hatalı bi ürün hayatımda görmedim umarımda görmem bi daha...
    al bende o kadar :-((

Motosikleti
    150 ZC
    zevkler ve renkler hesabı kardeşim o sizin tercihiniz bu da bizim , gönül isterdiki bi japona binelim ama o kadar para yok henüz, ayrıca hangi çin malı 10 numara söyleyin bizde onu bilielim. .

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Selam millet aradaki 99 farkı bulun ;)))))))

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    Arkadaşlar selamlar.. öncelikle bugün motoru aldım.. ve e-5 ten 30 ile eve geldim (yediğim küfürleri düşünün) fakat bi ara 55 km/h hıza çıktım motor inanılmaz ötesi titredi.. standar vibrasyon değil yani bende durdum ve bidaha çıkmadımo hıza, anlamadım gitti...

bir diğer husus ise benzin.. usta karbüratör ayarını ayaküstü yaptı neyse ben gittim fulledim 15 ytl ye depoyu şu an motor 55 km de ve %40 bitti depo(gösterge öyle gösteriyor).. yarıya yakın yani, gerçi arkadaş hem göstergeye çok güvenme hemde göstergede"bitti" çizgisinin çok altına iniyor normalde dedi ama sizede bi sorayım.. onun haricinde birde gazı yiyor ama geç kalkıyor yani rolantide hafif gaz veriyorum motor zorlanıyor kalkarken direk seri kalkmıyor, karbiratör ayarından mı yoksa nedir anlamadım.. 30 - 40 arası nadirende 50 km/h yapıyorum.. Teşekkürler..

görünüş 10 numara ama...

akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alarm abarth egzos ve akuden cekılen cesıtlı elektırık kabloları garantıyı bozar dıe dusunuorum ama kesın bır bılgım yok bnce hikaye
    gittiğin servise bağlı ama benim gittiğim servis tam bir para avcısı ne yap et en az 250 300 ytl vermeden cıkamıyorum ve buna nalet olsun diyorum

Motosikleti
    150 ZC
    Arkadaşlar selamlar.. öncelikle bugün motoru aldım.. ve e-5 ten 30 ile eve geldim (yediğim küfürleri düşünün) fakat bi ara 55 km/h hıza çıktım motor inanılmaz ötesi titredi.. standar vibrasyon değil yani bende durdum ve bidaha çıkmadımo hıza, anlamadım gitti...

bir diğer husus ise benzin.. usta karbüratör ayarını ayaküstü yaptı neyse ben gittim fulledim 15 ytl ye depoyu şu an motor 55 km de ve %40 bitti depo(gösterge öyle gösteriyor).. yarıya yakın yani, gerçi arkadaş hem göstergeye çok güvenme hemde göstergede"bitti" çizgisinin çok altına iniyor normalde dedi ama sizede bi sorayım.. onun haricinde birde gazı yiyor ama geç kalkıyor yani rolantide hafif gaz veriyorum motor zorlanıyor kalkarken direk seri kalkmıyor, karbiratör ayarından mı yoksa nedir anlamadım.. 30 - 40 arası nadirende 50 km/h yapıyorum.. Teşekkürler..

görünüş 10 numara ama...
    öncelikle hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah. .

aşırı vibrasyon sıkılacak vidaları kalmış olabilir parçalar yeni montaj olduğu için birbiriyle kaynaşması lazım tabi
    göstergesi güvenilir değil yani 25-30 km full gösteriyo sonra birden yarıya iniyo felan doğru sen ztn zamanla kaç km gitmiş daha kaç km gider hepsini öğrenirsin
    motor ilk kalkışta ztn seri olmaz vitesli değil motoru çalıştırdıktan hemen sonra gitmeye çalışma biraz rolantide çalışsın motor iyice yağlansın daha sonra kalkış yap hem motor içinde iyi olur yani ısınmadan mutbolcunun sahaya girmesi gibi performans bekleme 1000 km sık dişini

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı akaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gittiğin servise bağlı ama benim gittiğim servis tam bir para avcısı ne yap et en az 250 300 ytl vermeden cıkamıyorum ve buna nalet olsun diyorum
    Gitdiğin servise bağlı değil kardeşim..
    Mondial motoru honda servisine götürcek halin yokya
    Sıradan bir çin motoru tamir eden ustalara götürüyoruz onlarda bizi bir güzel öpüp gönderiyorlar..
    Ben bıktım artık 5 ytlılık parcaya 20 ytl vermekten ama mecburuz..
    Her yer aynı...

görünüş 10 numara ama...

Sanırım motoru aldıgın yer seni sallamış ve bitsin gitsin işi yapmışlar..
    Ben zcyi ilk aldıgımda 120 gordum otobanda
    Ne titreme ne bişey..
    Git güzel bir ustaya karburator ayarı yaptır..
    Benzinide içmiş su gibi baksana

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler