aynen öyle dostum LS2 cartoon alıcam bide siyah vizör çaktım mı oh mis Kadıköyde oturuyorum ben göztepeye yakınım varsa bildiğiniz servis söylerseniz sevinirim.. zaten kara kara düşünüyorum eve nası getircem 30km/h ile motoru
aynen öyle dostum LS2 cartoon alıcam bide siyah vizör çaktım mı oh mis Kadıköyde oturuyorum ben göztepeye yakınım varsa bildiğiniz servis söylerseniz sevinirim.. zaten kara kara düşünüyorum eve nası getircem 30km/h ile motoru
Arkadaşim.. niye getiremiyesinki..!
Rodajdanmı korkuyorsun_??
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
ya bu motor nasıl olurda 80 km/h yapar nasıl olur arkadaş.... tipe bakıosun 140 vuracak gibi hıza bakıyosun mobilet hızı... Nasıl iş bu ne yaman çelişki...
varan biiirrr motoru sonuna kadar zorlarsan bidaha 80 den yukarıyı zaten göremessin sen rodaj döneminin ne olduğunu bilmiyosun herhalde istersen forumu en baştan oku. .
motoru ilk 1000km hiç zorlamıcaksın 2 kişi binme mümkünse değilse 2 kişi yokuş çıkma sabret biraz kısacası kasma motoru daha açılmamış motoru köklersen geçmez 80km yi zamanla olucak. . mesela bugun okmeydanında (memorial hastanesi önü perpa arkasındaki yolda) bilen bilir hafif bayır aşşağı bi yol ibre 110km gösterdi ama benim motorum 7500km de şu anda sabırlı ol derim ben. .
ben alsam takabilirmiyi hacı onu sadece ampülmü bu . . ?
Showdownkıng
Kanka kanıma girdin
Zararlı zararlı dıyorum ama bende tekrardan heves ettim
Bu sefer daha dıkkatlı ugrascam su elektırık aksamıyla yoksa cok sorun cıkartıyo acıkta kablo bırakmamaya felan ozen gostermek gerek
bı kac gune kalmaz baslıycam motorla oynamaya
buraya yazarım zaten
polıs cakar
led lamba
polıs sırenı
sıyah far
performans egzoz
yapıcam heralde
Resim video ceker koyarım yaptıktan sonra
Hatta yaparken resım ceker sızı bılgılendırırım
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
aga hiç bişi yokki direk ampulü çıkartıp diğerini takıyosun elini ön lastiğin ordan yukarıya uzat parkların plastiğinden tut sertce cek cıkıyo değiştir ama tersi düzü war bikaçkez denemen gerekcek?? oky msn eklesene
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ok caner . .
ya sorma ozi bende yapcam dediğin gibi çakarlara
bi anahtar yapıcam ztn bi çakar birde led yapıcam temiz olur . .
Xenin motorun ömrü senin elinde kardeşim..
ilk 500 km full gaz verme,iki kişi binme,50 yi gecme...
Kısacası zorlama motoru!!
Sabret!
Sonra 500 km olunca bi yağ değiştir..
motor yavaş yavaş acılıyo zaten daha sonra 70 i gecme 1.000 km kadar
Sonra cık e5'e ver gazı 100'ü gecmezse bende bişi bilmıorum
zevkler ve renkler hesabı kardeşim o sizin tercihiniz bu da bizim , gönül isterdiki bi japona binelim ama o kadar para yok henüz, ayrıca hangi çin malı 10 numara söyleyin bizde onu bilielim. .
Arkadaşlar selamlar.. öncelikle bugün motoru aldım.. ve e-5 ten 30 ile eve geldim (yediğim küfürleri düşünün) fakat bi ara 55 km/h hıza çıktım motor inanılmaz ötesi titredi.. standar vibrasyon değil yani bende durdum ve bidaha çıkmadımo hıza, anlamadım gitti...
bir diğer husus ise benzin.. usta karbüratör ayarını ayaküstü yaptı neyse ben gittim fulledim 15 ytl ye depoyu şu an motor 55 km de ve %40 bitti depo(gösterge öyle gösteriyor).. yarıya yakın yani, gerçi arkadaş hem göstergeye çok güvenme hemde göstergede"bitti" çizgisinin çok altına iniyor normalde dedi ama sizede bi sorayım.. onun haricinde birde gazı yiyor ama geç kalkıyor yani rolantide hafif gaz veriyorum motor zorlanıyor kalkarken direk seri kalkmıyor, karbiratör ayarından mı yoksa nedir anlamadım.. 30 - 40 arası nadirende 50 km/h yapıyorum.. Teşekkürler..
görünüş 10 numara ama...
öncelikle hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah. .
aşırı vibrasyon sıkılacak vidaları kalmış olabilir parçalar yeni montaj olduğu için birbiriyle kaynaşması lazım tabi
göstergesi güvenilir değil yani 25-30 km full gösteriyo sonra birden yarıya iniyo felan doğru sen ztn zamanla kaç km gitmiş daha kaç km gider hepsini öğrenirsin
motor ilk kalkışta ztn seri olmaz vitesli değil motoru çalıştırdıktan hemen sonra gitmeye çalışma biraz rolantide çalışsın motor iyice yağlansın daha sonra kalkış yap hem motor içinde iyi olur yani ısınmadan mutbolcunun sahaya girmesi gibi performans bekleme 1000 km sık dişini
Gitdiğin servise bağlı değil kardeşim..
Mondial motoru honda servisine götürcek halin yokya
Sıradan bir çin motoru tamir eden ustalara götürüyoruz onlarda bizi bir güzel öpüp gönderiyorlar..
Ben bıktım artık 5 ytlılık parcaya 20 ytl vermekten ama mecburuz..
Her yer aynı...
Sanırım motoru aldıgın yer seni sallamış ve bitsin gitsin işi yapmışlar..
Ben zcyi ilk aldıgımda 120 gordum otobanda
Ne titreme ne bişey..
Git güzel bir ustaya karburator ayarı yaptır..
Benzinide içmiş su gibi baksana
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)