Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ekim 2008, 19:52
neo_wt adlı üyeden alıntı
Selam Zc Ci arkadaşlar foruma yeni katlıdım sayılır. ehliyetim yakında cebimde olacak inş.. kar yağmadan bir zc de ben çekeceğim altıma forumu takip ediyorum. Her fırsatta ama bir türlü karar veremedim. HS mi Zc mi sebebi ise şu Zc nin göstergeleri 1.70 boyu olan birine göre binince göstergeleri rahat görünüyor mu . Net şekilde yani Benzin,akü,devir saati gibi ben hepsini net görebilir miyim bu boyla 1.70 metre boyu aynı olan ark.lar bi cevap versin varsa birde foto rica edeceğim. Hepinize iyi günler kazasız gezintiler dilerim.
git bir motosikletciye ikisine de bi otur bak şöle alttan üsten yandan hangisi
cezbedecek seni bakalım, herkesin zevkleri farklıdır ama burdaki arkadaşların
zevkleri genelde zc bak bu benim ki bugünkü organizasyonda çektim .
teröre lanet kortejimizden kareleri bu linkte görebilirsiniz. .
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...surusu-17.html
Reklamlar
-
30 Ekim 2008, 19:56
showdownking--mourndare arkadaşlara teşekkür ederim cvp ları için ;
tabiki göstergelere bakarak gidilmez ama hava karanlıkken yolda ara sıra göstergelere bakıp uzay aracı sürüyor hissi vermesi güzel olur!! bence .
asıl sormak istediğim; Bezin -akü -devir saati göstergeleri rahat görünüyor mu hız göstergesi tam ortada olduğu için rahat görünüyorda yandakiler pek görünmez gibi geliyor ; şöyle ayakları öne uzatıp koltukda biraz geri kayınca nasıl görünür onu merak ettim. bizim burada öyle büyük bir mondi bayii yok anca eline katalog veriyorlar. adam anlatıyo şöyle böyle...... diye.
birde Gidon nasıl kullanımı manevrası felan yani; hs ye göre yüksek .
Başka bir forumda resim gördüm karanlıkta göstergelerin aydınlatması nasıl. adamın çektiği foto çok bulanıktı.Göstergeler net değil kırmızımsı bir zemin aydınlatması var herhalde bir kaç foto daha rica etsem şöyle motorun üstündeyken gidon ve göstergeleri gösteren ,birde gece nasıl görünüyor göstergeler?? çok şey istedim galiba ama malum 2bin ytl verip de ben bunu beğenmedim olayı olmasın die ricam ettim.Gri Zc güzel duruyo showdownking
Kazasız Sürüşler Hepinize!!!!!
-
31 Ekim 2008, 21:25
şuan iş yerindeyim neo gece unutmassam istediğin diğer fotoları da atarım
ibre gece fotosu olması lazım bende ama benim ve diğer arkadaşların zc fotoları forumda mevcut,
benimki yanlış hatırlamıyosam 72 lerde olması lazım bu arada adım emre. .
-
06 Kasım 2008, 06:03
aman kardeşim sakın haa alma derim ben benim tanıdıgım 4 veya 5 kişi var hepside dertli bendeki 5000 km her bakımsda en az 250 ;300 ytl masraf vidalar kendi kendine düşüyor sakın ben kullandım ve aynı zamanda arkadaşlarımda var herkez dertli bir söz var ucuz mal alacak kadar zengin degilim bu söz tam mondiallere göre servisleride pahalı plastiğe dünyanın parasını veriyosun bu çok uzatmaya gelmez SAKIN HAA
-
06 Kasım 2008, 20:00
Motorun arka tekerleğini sağa sola oynatınca komple eksoz motortekerlek oynuyo tak tuk sesler geliyo servise götürdüm motor takozları bozulmuş dedi 40 tl hallederiz dedi motor 2 aylık ve 2500km de biraz pahaloı geldi bana kendi sitesinde yedek parçalara baktığımızda motor destek takozu çifti 1,5 tl olarak gösteriyo sizce ne yapmalıyım bu arada garanti dışıymış
-
06 Kasım 2008, 21:41
motordan anlıyosan motorun göbeğinde koltuğun altında büyük bi vida olacak onu iyice sık olmadı düzgün bi servise git fiyat al . .
-
07 Kasım 2008, 13:44
Arkadaşlar bu motorun dörtlüleri nasıl yanıyo ya 2 kez yaktım oda elim biyerlere değdi öle yandı yani yok yakamıyorum özelbi düğmesi de yok admlar çakamk bile koymus dörtlü düğmesi wardır yani bilmiyorumö yardımcı olurmusunz?
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
07 Kasım 2008, 14:15
Egemen150zc adlı üyeden alıntı
Motorun arka tekerleğini sağa sola oynatınca komple eksoz motortekerlek oynuyo tak tuk sesler geliyo servise götürdüm motor takozları bozulmuş dedi 40 tl hallederiz dedi motor 2 aylık ve 2500km de biraz pahaloı geldi bana kendi sitesinde yedek parçalara baktığımızda motor destek takozu çifti 1,5 tl olarak gösteriyo sizce ne yapmalıyım bu arada garanti dışıymış
arkadaşım senin dediğin boşluk, motor vidası gevşemiş orayı sıkınca sorunun hallolur, sakın haa servisin dediği yalan gibi duruyor boşuna para verme, yalnız o sıktırma işlemini kompresörlü aletle sıktırman lazım, başka bi servise götür sıksınlar, showdownKing dediği gibi büyükçe bir vida
canercamalan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motorun dörtlüleri nasıl yanıyo ya 2 kez yaktım oda elim biyerlere değdi öle yandı yani yok yakamıyorum özelbi düğmesi de yok admlar çakamk bile koymus dörtlü düğmesi wardır yani bilmiyorumö yardımcı olurmusunz?
arkadaşım 4'lü yok 150 ZC'de
[B]to Live is to Die...[/B]
-
07 Kasım 2008, 15:09
motorda 4lü yok ama 4lü yapan bi abi var sitede ya teknik bilgilerde yada faydalı bilgilerde olması lazım biraz araştır elektirkten anlıyosan yaparsın
-
07 Kasım 2008, 20:26
ya ama ben yaktım hatta video da cektim :D kısa devremi yapıyo ne artık
-
07 Kasım 2008, 22:26
-
07 Kasım 2008, 22:49
xenin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Selamlar !
Ben bugün motoru satın aldım, Salı günüde anahtar teslim alıcam. Fakat korkuyorum...
1. Arkadaşlar Rodaj işlemi 1000 km mi ? yoksa 800 yoksa 300 mü ?
2. Bazı Arkadaşlar "80km/h geçemiyorum" demişler bu bazı motorlarda mı oluyor rodajla mı motorla mı kullanıcıyla mı alakalı ? Ve böyle tıkanmaması için ne gibi önlemler almak gerekiyor...
3. Yağını tuzunu
serviste değiştiriyorum sanırım kaç kmde bir servise götürücem ? ilk 500 bakımı sonra 1000 1000 gidiyor sanırım...
4. Bu motorla uzun yol yapılır mı ? hava soğutma olduğu için şişirmeyelim motoru sonra
Teşekkürler... Korkuyorum yardım edin kardeşinize eyvallah...
1. 1000 km yeterlidir rodaj için, ayrıntılı bilgi kullanım klavuzunda mevcut
2. Rodajının iyi geçmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum
3. İlk bakım 500 km ücretsizdir arkadaşım, diğer bakımları sana servis de söyler ve kullanım klavuzunda yazıyor, motorun yeni olduğu için civata ve vidalarını zaman buldukça sık, özellikle egzoz bölgesi civataları
4. Yapılır arkadaşım, benim gitmediğim yer kalmadı, tek seferde 500 km yol yaptığım da oldu.
Hayırlı olsun bu arada, kazasız belasız...
-
07 Kasım 2008, 22:50
xenin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Selamlar !
Ben bugün motoru satın aldım, Salı günüde anahtar teslim alıcam. Fakat korkuyorum...
1. Arkadaşlar Rodaj işlemi 1000 km mi ? yoksa 800 yoksa 300 mü ?
2. Bazı Arkadaşlar "80km/h geçemiyorum" demişler bu bazı motorlarda mı oluyor rodajla mı motorla mı kullanıcıyla mı alakalı ? Ve böyle tıkanmaması için ne gibi önlemler almak gerekiyor...
3. Yağını tuzunu
serviste değiştiriyorum sanırım kaç kmde bir servise götürücem ? ilk 500 bakımı sonra 1000 1000 gidiyor sanırım...
4. Bu motorla uzun yol yapılır mı ? hava soğutma olduğu için şişirmeyelim motoru sonra
Teşekkürler... Korkuyorum yardım edin kardeşinize eyvallah...
hiç canını sıkma kardeşim ben formu takip ediyorum ne sıkıntın olursa yaz rodaj 1000 km bildiğin herşeyi boş ver sen aldığında mutlaka kullanma klavuzunu sonuna kadar oku sıkılsanda bitir daha sonra ztn ilk 1000 km sabredip uslu uslu kullanırsan motorunu 3bin 4bin lerde tertemiz kullanırsın 90 da yaparsın 100 de ben rodajımı iyi geçirdim şu an motor ısındığında 95- 100 u görüyo neyse şimdiden hayırlı olsun arkadaşım kask almayı unutma ama güzel bi kask al. .
-
07 Kasım 2008, 22:52
Bu arada yazmayı unutmuşum, bakıma götüreceğin servis çok önemli, gitmeden önce araştır mutlaka.
-
07 Kasım 2008, 23:18
-
08 Kasım 2008, 00:14
hertürlü yardıma hazırım tabi bildiğim kadar ve arkadaslar 5 dk önce avcılar karakolun önünde bir 4 ledli park lambası buldum 10 ytl ye aynı xnon gibi ışıtıyor tabi far demiyorum parklar ve xenon gibi tık die yanıyo tık die kapanıyo perşembe günü alıp takıcam isteyen olursa yer i verdim!
-
08 Kasım 2008, 00:44
-
08 Kasım 2008, 08:47
-
08 Kasım 2008, 12:51
ozan150zc adlı üyeden alıntı
ARkadaşım motorunuzun elektirik aksamıyla oynamayın ilerde pişma olursunuz..
20 li sayfalara bakın benim motora yaptıklarınımı görün...
İlerde sizinde e5de ön grenajlarınızın arasından duman cıkartarak gıtmenızı ıstemem
Aman ugrasmayın elektırık aksamıyla..
Bozlayın orjinalini kardeşim
ozi ben çakar yapmak istiyorum oda sorun olurmu?
ön fay yada ön sinyallere. .
xenin adlı üyeden alıntı
oh be sonunda yanımda olan birilerini buldum
bide acemi olduğum için servis bana mutlaka takar diye düşünüyorum.. motoru kayışdağından sevpa motordan aldım... 1950 + 250 ruhsat ve plaka + hediye olarak : 55 ytllik korumalı eldiven ve 30 ytl lik dandik bi kask verdiler toplam 2200 e geldi iyi gibi..
bide ben öğrenciyim ve çıkacak masraflar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.. malum ekonomik durum... onun haricinde lastikleri değiştirmek istiyorum daha iyi olsun diye öneriniz varsa sevinirim..
msn:
mornefes@yahoo.com eklerseniz çok sevinirim yanım olan birilerini görmek konuşmak güzel bi duygu herkes çinlileri söve söve bitiremiyor malum
abi nerdesiniz ya :D
cano servis çok önemli kayış dağ neresi ben bilmiyorum eğer avrupa yakasındaysan sana tavsiye ederim hatta birlikte gideriz ama yakında istiyosan başka arkadaşlardan tavsiye gelir. . en kısa zamanda güzel bi kask al LS2 Carton mesela şuan 95ytl araştır sen yine ama Allah korusun bi kazada seni kurtaracak bişey olur. . .
-
08 Kasım 2008, 13:04
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler