orası belli olmaz motorunun tek yağı değişir 15 ytl ye sıyırırsın ama başka yerlerden masraf cıkar 50 de tutar 150 de orası belli olmaz
orası belli olmaz motorunun tek yağı değişir 15 ytl ye sıyırırsın ama başka yerlerden masraf cıkar 50 de tutar 150 de orası belli olmaz
Sanırım yağ,hava filtresi ve buji değişiyo 2000 bakımında.
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
dediğim gibi belli olmaz kesin olarak fiyatı net bi cevap veremeyiz.
Yağıyla hava filtresini değiştirdiler.Şöyle bi elden geçirdiler işte.30 lira para aldılar.
dün adamın biri samsung tlf na kibrit kutusu kadar çirf hoparlör taktı beylerne ses yapıyo adını bilen varmı bu aletin kulaklık yerine taktı
iyide ben bakım ücretini söyledim arkadaşlar + değişen ve eklenenler fiyata yansır
gidip mondial servisine bakım ücreti soranlar anlayacaklar ne demek istediğimi
dün adamın biri samsung tlf na kibrit kutusu kadar çirf hoparlör taktı beylerne ses yapıyo adını bilen varmı bu aletin kulaklık yerine taktı
Samsung telefonun bu konuyla ne alakası var ben anlamadım
---------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar 150 zc kullanan yada alacak arkadaslar gücenmesin ama benim ilk kullandığım hayatımda sahip olduğum ilk motor 150zc idi. askerden geldikten sonra direk mondial bayine gidip hemen bi 150 zc aldım daha 200 km demeden sorunlar başladı. Tam 1 sene bu motoru kullandım ve hayatımda gördüğüm en iğrenç en adi motor olduğunu anladım. Arkamda kız arkadaşımı taşımaya utanıyordum motorun egzostundaki ses için aylarca uğrastım 10 gun iyi 20 gun kotu. Motorun silindir kapağı çatladı binbir türlü vidaları döküldü hatta yolda arka fren civatası düşmüş arka freni sıktığımda pat diye bi ses geldi ve fren yerinden koptu ucuz atlattım en son ön direksiyon komple yerinden kopunca motoru takasa verdim ve elimden çıkardım... Size tavsiyem böyle motorlara güvenip hız yapmayın arkadaslar her an motorun bi yeri kopabilir Allah göstermesin üzücü kazalara neden olabilir.. ÇİN MALI ALMAYIN VE ALDIRMAYINNNNNN...
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
cancancan...
Motorun kaliteli olduğunu bu başlık altında kolay kolay zaten hiçbir arkadaştan duyamazsın.Bu motoru alan arkadaş da sorunlara hazırlıklı olsun tabi ki...Ama sen biraz acımasızca bir eleştiride bulunmuşsun.Özellikle "hayatımda gördüğüm en iğrenç ve adi motor" yorumuna kesinlikle katılmıyorum.150 zc yakışıklı sayılabilecek bir scooter.Sen de öyle düşünmüşsün ki zamanında gidip almışsın.Adi kelimesine gelince çin mallarının hepsi aynı kalitede,yani 150 zc için özellikle çok kalitesiz demek haksızlık olur.Japon mallarını almaya gücü yetenler zaten gidip onu alsın.
abi şimdi biz ruhsatı kendimiz yaptırsak ne kadara mal olur 1950 ytl motor + ?
markasını söyle bakalım
birde motora ne takacağımı buldum MPS-70 iki tane alırım 4 tane torpidoya sığar bide bende s.e. k750 var oooff tamam bu iş
yavrumalikem...
Sen çin işi motor alcaksan zc yi al.Hep söylüyorum bunların hepsi aynı kalite motorlar.Hiç olmazsa zc yakışıklı sayılabilecek bir motor.Yok para sorun değil diyosan ya da biraz daha beklerim iyisini alırım diyosan japon mallarına bak.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)