usta ama Axess promosyonu bitti belli bir süre içindi
usta ama Axess promosyonu bitti belli bir süre içindi
showdownKing verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. kısmetse bu yazın sonuna doğru almayı düşünüyorum. malum para biriktirmek lazım
torpido kaç litre beyler malun ses sistemi
torpido ya sığmaz ama torpıdo altına olabilir kestirmen gerekir tabi
iyi bi usta bulman lazım, kafaya koydun takıcaksın yanii,
neyse aga eğer o motora kıyıp taktıra bilirsen resimleri ekle bizde görelim . .
Ben hep o torpido gözünün içerisini yumaşak bir malzeme ile kaplayıp , güneş gözlüğü ile yer değiştiren okuma gözlüğü , cep telefonu , PSP (GPS özelliği yüzünden yanımızda taşımak elzemdir)ev anahtarı gibi şeylerin konup hani uzun süre saklanmayacak şeyleri taşımak için düşlemiştim...
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
Motoru Güçlendirebilirmiyiz Motor Hacmini Büyütsek 200 Cc Mesala
eğer böyle düşündüğün gibi bişey yapıp motoru değiştirirsen
yetkili servis motoruna bakmayacaktır böyle bir sorumluluğu almazlar
artık bi ustanın eline bakarsın ve hiç bi zaman fiyat aynı olmicak hiçbi tedavinin
yine de sen bilirsin . .
SANKİ BAŞKA TÜRLÜ BAKIYORLAR SERVİSLER SEREFSİZLERİN HEPSİ PARA TUZAĞI GARANTİ HİKAYE ARKADAŞLAR ONA GÖRE MOTORUNUZUN USTASI KENDİNİZ OLUN VEYA GÜVENDİĞİNİZ BİRİNE GÖTÜRÜN SERVİSLERE HİÇ BOSUNA GİTMEYİN TEMİZ İŞ YAPMIYORLAR ARTI ÇOK PARA ALIYORLAR
da usta bu ses işine taktım kafayı nereye sıkıştırabiliriz ya
usta ilk önce herşeyi kafamda bitirmem lazım motoru almak kolay kullanmak zor
bende vardı ben sattım 2007 temmuz çıkıslıydı uzun yolda super surus keyfı var virajlara yattıgnızda sankı bır tourıng motor var altınızda eğer almak ıstersne al bence ben 1 sene kullandım duz yolda çıft kısı 125 gördum zaten öle bı modele de yetıo ama servıse bi girerse sonu kötu 13.658km ve verım 11 ayda yaptım sadece kayıs değiştirdim oda ses yaptıgı ıcın tavsıye ederım
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
niye sattın usta o zaman motoru mu büyütün
sen 600cc yaparsında bakalım o motoru o isketlet taşırmı
sanki manavda yapıyolar motoru. . mühendisler aylarca kafa yoruyo bu motorlar üzerinde ve serviste bu mühendislerin ürününe bakıyo
senin motorunu değiştirdiğin makinayla ne kadar kapsamlı ilgilenecek
ve sen bunun garantisine ne kadar inanacaksın.
usta motoru 15 dakka ölçtüm biçtim torpidoya hoparlör sığdırdım gittim doğu banka aldım 120 watt ne makara ama motor yok ses düzeneği var
bu motora çift disk firen yapmayı unutmamışlar ama öne adam gibi bi halogen ampul takmaya korkmuşlar hala o traktör ampullerini kullanıyorlarya 35/35w oladan nasıl görüyorsunuz önüzü
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
senın muhendıslerın urunu degıın o motorlar.( çınlı motorlar) ımkanıyok servıse gıtmeden bır yılını geçıremezler ben mondıalı aldıgımdan berı en az ayda bır servıse gıdıyorum bumu muhendıslerın kafa yordugu motor ayrıca şuan motorumun uzerınde bununlan performans hava fıltresı performans egzosu vb şeylerı kendım servıs dışı taktırdım ve şuandan çok memnunum kımse garantıye guvenmesın alırken ıyı bakın motorununza sonra sorun yaşamazsınız
arkadaşlar bayiler konusunun üstüne çok düşmüşsünüz en temizini nerden alabiliriz bunun peki? ben motosiklet konusunda sıfırım gider pat diye alıveririm valla sonunda pişman olmak ta var tabi. benim gibi biri nelere dikkat etmeli alırken bilen bir arkadaşımla gideyim dicem ama o da yok.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)