cem senin zc nin resimlerini bi göremedik yaa
cem senin zc nin resimlerini bi göremedik yaa
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
SEPETİ takıyım sepetli çekip koycamda sepet bulamadım daha bana sepet lazım malum yaz geldi spetleri doldurkmak lazım
::tutkuy:::cat:
sepetden kastın çantamı cem
sahibinden'e bak ordan bulursun...
fazla bi maliyetide olmaz..
al hacıı buldum bitane;
http://www.sahibinden.com/inter_moto...&keyword=canta
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
BAHSETTİĞİM ÇANTA ARADIĞIM TARZDA BU MOTORDA VAR BUDA ZC GERÇİ İŞTE KAFAMDAKİ BU Bİ YERDE DAHA GÖRMÜŞTÜM MOTORUN Bİ PARÇASI GİBİ
http://www.sahibinden.com/en_cekici_...XQQdisplayitem
BEN MOTOR YERİNE ÇANTAYI ALIYIM BU arkadaştan büyük değil ama yinede çok işe yarar benim için buna bide mini buz dolabı tarzı bişiler takabiliriz çakmaklık var nası olsa
ozan bu çanta iyimiş ya fiyatda ugun ben almayı düşünüyorum
şimdiden kappa baktımda fiyatlar çok uçuk en azından iş görür çanta. .
eyvallah ozan bide yerine gidip bakmak lazım
ayrıca arkadaş yok vidalar gevşemiş fırlamış diyoda
zamanla motorun bile vidası gevşiyo arasıra kontrol etmek lazım. . kıracak kadar kasisten
geçmemeye gayret gösteririz bizde
ben bi bakimde en kısa zamanda alıcam alt sele yetmiyo bana. .
abi siyah alcaktım motoru kırmızıyı gördüm gözüme daha bir çekici gelci kırmızı alcam caydımm
inan aga benim aklımda kalan tek renk kırmızı daha öncede
söyledim sanırım gerçi gri aldım memnunum ama kırmızıda çok hoş duruyo
ama kimseye göre hareket etme gönlünden hangisi geçiyosa onu al
senide en kısa zamanda görmek istiyoruz zc ile hadi hayırlısı . .
Birkaç bilgi alınacak konuyu da ben sorayım istedim.
1. Bulunduğunuz bölgedeki servisten memnun musunuz ?
2. Orjinal Mondial (3S , yetkili servis vb.) Yerleri mi kullanıyorsunuz , yoksa tanıdık tamirciyle mi çözüyorsunuz ?
3. Yaz geldi , şu an oldukça rahat olan motosiklet kullanımı mevcut ancak özellikle yağmursuz ama soğuk havalarda özellikle ZC ye gönül verenlerin sürüş deneyimi nedir ?
4. Beyaz ışık veren ampullerin alır almaz takmanın herhangi bir sakıncası var mı ?
5. Ellere rüzgarın gelmesini engelleyen , ancak kuryelerin kullandığı gibi değilde sadece rüzgarı engelleyecek , bir aparat takmak mümkün mü?
6. Sissy Bar diye tabir edilen , arkada oturan kişinin beline destek veren bir sırtlık uygulaması mümkün mü ?
7. Sıfır bir motosikletteki vida gevşeme süresi nedir ? Kullanım bilgileri burada çok işe yarayacaktır.
8. İstanbul için motor alımı için önerebileceğiniz yer nereleridir? 150zc için SEVPA oldukça uygu gibi görünüyor ancak nice forum yetkilisinin fikri daha değerlidir.
Liste uzar gibi duruyor...
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
öncelikle reklam olsun olmasın okmeydanı "FEYİZOĞLU" ndan almanı
tavsiye ederim satış sonrasıda gayet yardım severler çok iyi hizmet veriyorlar.
tabikide mondial servisi! çünkü tüm parçalar orjinal ustalarsa ellerinden geçen
motoru daha iyi tanır ve bilir!
ışık olayında bağlantıda sorun olmasa bi problem yaşamassın die düşünüyrm
ellerin için eldiven kullansn motorun orjinal kalsa daha iyi olur.
500 km de vidalarını sende kontrol edebilirsin servisede baktıra bilirsin.
ayrıca OZAN dahil diğer daha tecrübeli arkadaşlarda yazarlarda bu aralar yok
sanırım umarım yardımcı olabilmişimdir. . .
1.hiç bi servisten memnun degılım(salamunaleykum dıosun a.s diyo daha basta bi 20 kagıt gidio)
2.tanıdık tamircileri es gec..
benim zc yi tanıdıga verdim tamir etsin diye 2-3 hafta zor aldım..(dost kazıgı hesabı parca bile calıyorlar..)
3.suan zc kullanmıyorum sattım ama yagmurlu havada biraz sakat..(orj. lastıklerle)
fakat yazın cok rahat..
4.takmanın sakıncası yok ama cukurlara gırınce tıtreme yaparsa far patlayabılır..
5.yazın öle bi aparata gerek duymassın
kışın ise eldiven kullanırsın hem goruntu daha esnek olur hemde daha rahat hissedersin..
6.evet sissy bar gerekli gercektende artcı için cok sakat bi durum soz konusu..
sanırım 150zatın sissy barı olur..(kaynak yardımı ile)
7.Gevşeme süresi diye bişi yoktur..
tamamen sizin kullanımınızla alakalıdır
cukurlara ve girintili cıkıntılı yollarda dikkatlı olursak (arada bir gevsemedende vidaları elden gecirirsek)böyle bı sorun kalmaz..
8.En iyi hediyeleri kim veriyorsa ordan al
saka bi yana pek bi önemi yok nerden aldıgının aldıktan sonra cok ılgılenmıyorlar zaten..
bulundugun yere en yakın servıste garantiyle parcaları degıstırırsın (sorun cıkarsa motorda)
Ozan yeterıcne acıklamıs zaten ben bu motoru 2 karıs sulu sagnak yagmurdada 30 cm kardada buzlu yoldada kullandım tabe bu kosullarda kullanılan hıc bır motor guvenlı deıldır ne marka olursa olsun olay tamamen hakımıyet meselesıdır ha frenlerı sorarsan gayet ıı tutar vıraj kabılıyetıde gayet ii bellı bır noktaya kadar cok rahat yatabılıo yatma sınırınızı motorun on tekerınden gelen tıtresımle zaten anlıosunuz uzun lafın kısası benm eskı sevgılım cin malları arasında en uygun fıyata en rahat alınabılecek yol tutusu ve fren dozaşlaması ii motordur...
LEE tufanmusun nesın ule daa senın motorunun markası bellı deıl len moneruoömu monera alemimi ne o ben öle viteslerı ikişer ikişer atan motorla gezceme sessız sessız kufur yemeden scooterımle gezerım lem senı solucan egzozumla doverm ule
150 zat modelinin arka yaslanma tertibatı 50 ytl imiş... :-)
[CENTER][/CENTER][CENTER]Özgürlük iki teker üzerindedir...[/CENTER]
aldığım ün göstergenin üzerindeki jelatini çıkardım ama
ekran sanki zımparalanmış gibiydi bende aldığım bayiye gittim söledim
onlarda aaa biz yedek vermedikmi die ne yedeği dedim gösterge panali
meğersem yedek veriyolarmış aldım yenisini cıllop gibi şimdi zaten 470km deyim
birazdaha geçsin servise gidicem hem rodaj hemde göstergeyi değiştircem.
bide arkadaşlar sanki arka lastik çamurluğa sürtüyo gibi
geliyo bana
bakıyorum sürtmemesi lazım koruması var ama daha önce
böle bişeyle karşılaşan oldumu acaba ?
banada yedek vermediler amma panel gayet güzeldi
slm millet yeni parçayı geçen gün taktım çillop gibi oldu
ibreleri net görüyorum evet görüyorum
bişey daha sorucam arkadaşlar bir siteye foto nasıl ekliyorum? bilen
varsa yardımcı olurmu? diğer sorumda motor yağını ben
değiştirebilirmiyim? değiştirebilirsem sansıl değiştirmeliyim?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)