Arkadaşlar Zc leriniz hayırlı olsun.Sanırım showdownKing nickli arkadaş yeni aldı.sheltox nickli arkadaş yeni mi aldı bilmiyorum ama çok temiz duruyor.Neyse güle güle kullanın
Arkadaşlar Zc leriniz hayırlı olsun.Sanırım showdownKing nickli arkadaş yeni aldı.sheltox nickli arkadaş yeni mi aldı bilmiyorum ama çok temiz duruyor.Neyse güle güle kullanın
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
bugün 2. günü benim motorun sen en zamandır kullanıyosun ?
yaşadığın sorunlar oldumu ?
yada memnun olmadığın biyer? yekser
ee istanbul buluşma işi noldu[/I]
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
herkes için ortakbi gün ortak bi yer olursa
tabi saat de çok iyi olur
hem bölece daha rahat bilgi paylaşımı olur
ayrıca motorlarıda görmüş oluruz katılanlar parmak kaldırsın
Ben motorumu 2007 haziran ayında aldım.Diğer scooter modellerinden kesinlikle daha çekici bir tasarımı var.Ufak tefek bazı problemlerim oldu.Örneğin aynalar bir süre sonra oynamaya başlıyor.Bende söküp vidalarda pay olmadığını görünce tutturuldukları kısma izole bant sardım.Sorun kalmadı.Düzenli olarak motorun civatalarını kontrol etmek istiyor.Sarsıntıda çok çabuk gevşiyorlar.Şimdi ki sorunum ise arka çamurluktan gelen zırıltı.Adamlar çok ince çubuklarla sabitlemişler.Sıkı durmayınca ses yapıyor.En kısa zamanda çaresine bakıcam.
yolda çok seri bi motor trafikte çok iyi kaçıyo özellikle
tabi kaçarkende 60 ı görünce elimi gazdan çekmekte zor geliyo,
hiçbi sıkıntım yok şimdilik ama ben motorun yabancısıyım arkadaşlar
bu kontrol etmem gereken vidalar neresinde dir? bide onları söyleseniz
sevinirim. .
arkadasım;
eline anahtarı tornavidayı al
gordugun her yeri kontrol et...
rodaj bittikten sonra sen şimdi bi bakım kacı gorcem diyerekkten yardırcaksın
ve vidalar biraz adi oldugu için gevseme yapacak ve ordan burdan ses gelecek
eger sıkmassanda vidalar düşecek olay bu
boş vakitlerini motoruna ayır
kolay gelee..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
ozan sen çamurluğu söktün mü?Söktüysen resmini yollar mısın motorun.Yoksa seninki ses yapmıyo mu
kardesim ben motoru satalı 4 ay oldu
ama bu forumun eskilerindenim..
yani motoru sattım ama genede hergun giriyorum ve yorum yazıyorum ve eskı zc kullanıcısı olarak elimden geldigi kadar size yardımcı olmak istiyorum..
yani bnde 1.5 sene zc kulllandım az cok tanıdım
eyvallah ozan bide rodaj bakımı için 500 de mi gidiliyodu
yani 500 gibi gidersin yagını degıstırırsın öle bi baktırırsın
arkadaşlar bu yağ konusunda herkesin tercihi farklıdır ama
kalıte pahallı olanmıdır yoksa ucuz olanda kaliteli olabilirmi?
LA COŞTUNUZ GENE HADİ KOLAY GELE BULUŞMA İŞİNİ HAZİRAN SONUNA DORU YAPALIM HEM DENİZE FİLAN GİRERİZ Bİ YERLERDE SAYGILAR BEN YOLLARDAYIM BYE BYE showdownking sanada hayırlı olsun güle güle kullan üstünde sigara içirtme kaza bela vermesin allah hadi pay pay
::tutkuy:::cat:
sacmalamayın ya 1 otomatık 2 mondıal 3 scooter bes para etmez bence.zaten kopya model!
zevkler ve renkle tartışılmaz ayrıca kardeş
sana göre bişey yok yazmak için yazma efendi ol
burda herkesin bi görüşü var bizde bu motorlarla
herkese kafa tutmuyoruz herhalde!
SENİN ALTINDAKİ MONERO ÇOK ORJİNAL BURDA BOŞ BOŞ KONUŞUYOSUN BOŞ İNSANLARIN YAPTIĞI İŞLERİ YAPIYOSUN
BİZ DÜNYANIN 1 NUMARALARI SCOOTERI DEMİYORUZ AMA BU FİYATA EN İYİ SCOOTER MONDİAL 150ZC DİR GERİSİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ.SENDE ANLARSIN YAKINDA MERAK ETME KARDEŞŞ
GEÇEN SKYGO NUN CHOOPERINDA ARTÇI TAKILDIM KIÇIM TİTREMEKTEN 250 GRAM YAĞ YAKMIŞTIR:d VALLA MOTORUMU MUMLA ARADIM
::tutkuy:::cat:
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)