yani..
valla motoru ilk aldıgımda o kadar cahildimki
ogs'dende kacak gecmiştim
yani..
valla motoru ilk aldıgımda o kadar cahildimki
ogs'dende kacak gecmiştim
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
evettt aldığımdan beri dolanıyorum bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim arkadaşlar tek kelimeyle süper ama tek sorunu 1000 km hız yapmamak çok zor olacak
güle güle kullan arkadaşım kazasız belasız inşallah
ehliyetini almışmıydın?
bölede çok zor geliyo ama yapacak bişeyde yok ayrıca alışma evresini bitirmiş olurum en azından.
yani o 1000 kmde hem tecrube edineceksin..
hem motoru tanıyacaksın
hemde motorun seni tanıyacak
uzun lafın kısası sık biraz daha dişini
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
aga çok eğlenceli bişey ya dükkanı kapatim bi sahile inicem ozan, aheste aheste giderim. .
ne sahili hacı_?
nerde bu sahill
ben okmeydanında oturuyorum aga heryer sahil ortaköy, kabataş, tophane, beşiktaş
oohh
ggez ozamam durman hata
durmadım ozanım zaten düngece eve 3 de girdim.
arkadaşıda aldım nargile
içmeye gittik laf aramızda ona da motoru aşılıyorum
yakında aramıya gelir
hemşerim benim ordunun nersindesin
ya gerçi forum da özel e girmiş gibi oluyoruz
ama bende orduluyum "kabadüz" sende uzun süredir kullanıyosun
diğer resimlerinide gördüm aga, sanki başka bi motor aldın die hatırlıyorum sheltox yanlışmı hatırlıyrm?
yoq yoq dogrusun ama zc ile bi gecmisim war ole sil at olmaz dimi bu topici biz sey ettirdik ondan surekli takip ederim ben yazarim bu ardada ben merkezden
yaza falan gelirsen goruselm ben agustosa kadar yokum agustota ordu daim sen nerdendi...
halamlar otogarın 100m arkasında oturuyo ama ben
burda işleri bu yaz bırakamicam galıba yoksa hiç düşünmem
gelirdim köyde çambaşı yaylaının dibinde bizim "yokuşdibi"
hmm biliorum bi ara oraya dogru gezi yapmistik tabe ozmnlar kar wardi oralarda olsun ya ordu mt kurdum giren yoq istersen arada bak curudu gerci kokmustur takilan yoq hic
aslında orduda motor tercih edilen bişey ama
internet pek kullanılmıyo o yüzden biraz kopuk oluyo
kesnlikle motorcu cok ama internetli motorcu hikaye ordu halki internete uzak....
abi cumaya gitmediniz mi ya?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)